Netradiční cukroví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MarkétkaBeruška
10.12.14 21:37
@Hanka-L píše:
@MarkétkaBeruška těsto se mi dělalo skvěle :palec: ale musím Ti „vyhubovat“ - je to totiž ohromně žravý recept :jazyk: pekla jsem v sobotu a jelikož všichni stále chodí uzobávat, jestli už náhodou kolečka nezměkla, tak jich mám jen slabou polovinu a budu muset upéct ještě jednu dávku :D je to opravdu skvělé cukroví :potlesk:

to jsem ráda, že chutná :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3271
11.12.14 10:03

Holky, muzu se zeptat, delste někdo krém z kondenzovaneho mléka? U nas nemaji zkaramelizovane. Dtaci ho dat varit na hodinu do papinaku a pak do normálního hrnce taky na hodinu, samozřejmě v uzavřené plechovce? Jeste jsem to nedělala, dekuju za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
11.12.14 10:06
@zamlklinka píše:
Holky, muzu se zeptat, delste někdo krém z kondenzovaneho mléka? U nas nemaji zkaramelizovane. Dtaci ho dat varit na hodinu do papinaku a pak do normálního hrnce taky na hodinu, samozřejmě v uzavřené plechovce? Jeste jsem to nedělala, dekuju za rady

Varim 2-2,5 hodiny v normalnim hrnci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
11.12.14 10:54

@zamlklinka
V papiňáku stačí vařit půl až třičtvrtě hodiny, ponořené celé pod vodou a nechat zchládnout než ho otevřeš.
Těsto na pomerančový placičky mám v lednici a už se těším až je upeču po tolika ohlasech ;) :palec: Do těsta jsem dala trošičku mouky navíc ale asi jen proto že jsem dala 3 polévkové lžíce šťávy, při dvou by mouka určitě stačila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Allenka12
11.12.14 11:25

Já dělám kokosové tučňáky. Děti to zbožňují :palec:

• Citovat
  • Upravit
274
11.12.14 23:11

@Allenka12 Dej prosím recept! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
12.12.14 23:08

@MarkétkaBeruška no, vidímzp že pomerančové placičky bude mít letos celé emimino :lol: chystám se na ně taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.12.14 23:11
@BlueFairy píše:
@MarkétkaBeruška no, vidímzp že pomerančové placičky bude mít letos celé emimino :lol: chystám se na ně taky :D

celé emimino a ještě i jeho rodinný příslušníci :mrgreen: já už pro ně napekla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
12.12.14 23:15

@terinka4444 já mám zatím perníčky, linecké a pracnové hvězdičky… Chystám se na ty pomerančové, na medové kuličky z MMB a čekám na recept na tučňáky :D
Já se těším nejvíc na karamelové oplatky, je to strašně jednoduché, strašně levné a strašně dobré :jazyk: ty ale budu dělat v pondělí před Vánocemi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
12.12.14 23:33

Supr diskuze :potlesk: Nebaví mě každý rok péct to samé dokola, inspirace se hodí :)
A do pomerančových koleček jdu taky :pankac:
Já loni objevila sádlovky, jsou výborný! A ještě bych letos ráda zkusila Masarykovo cukroví, vypadá jednodušše a prý je i dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
13.12.14 00:08

Davová psychóza funguje, už mám napsaný recept na pomerančové placičky, zítra uhňácám :mrgreen: (a to jsem krom perníčků naprostý nepekař vánočního cukroví, nikdo to moc nejí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
13.12.14 16:38

Tak já už taky strouhám pomerančovou kůru :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
13.12.14 20:43

Pomerančové placičky upečeny, teď jen musím doufat, že opravdu trochu změknou, jsou tvrdé jak prkýnka, úplně o sebe cinkají. Je pravda, že jsem je udělala asi moc tenké, čímž se některé upekla skoro až moc, ale chuť dobrá a manželovi dokonce ty připečené chutnaly víc :mrgreen:. Takže dík za recept.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
14.12.14 12:50

Ahoj, kdy prosím začínáte plnit cukroví? Kupí se mi tady cukroví určené k plnění (Išlské dortíčky, kokosové hvězdy…) a nevím, jestli už můžu plnit. Problém vidím v tom, že v náplních je máslo a syrové vejce. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
14.12.14 15:01

Dělat krémy a plnit cukroví se chystám příští víkend. Krém dělám z vařených vajec, másla a cukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí