Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Izzz píše:
@MarkétkaBeruška nemáš fotku toho božího cukroví?
50g mletého máku
50g mletých vl. ořechů
50g suš. švestek nakrájených na drobno (nasekala jsem v mixéru)
50g sezamových semínek
100ml tekutého medu
kokos na obalení
Ja delala loni tyto kulicky, kdo ma rad mak, tak byl nadseny
@MarkétkaBeruška já je určitě udělám…jen bych chtěla vidět, jak to cca vypadá..děkuju ![]()
@Izzz píše:
@MarkétkaBeruška já je určitě udělám…jen bych chtěla vidět, jak to cca vypadá..děkuju
zítra během dopoledne sem hodím obrázek z kuchařky a jestli najdu tak i co jsme dělala já. kdybych na to zapomněla…normálně mě nažeň ![]()
@zamlklinka : my děláme krem do vosich hnízd s pudinkem a když jsem byla těhotná, tak jsem jen vynechala syrové vajíčko, je to z uvareneho van. pudinku, masla, moučkového cukru a trochu rumu. Syrové vejce dávám jen do těsta a to jsem v těhotenství vynechala a dala víc mléka a ono se tím to testo taky spojilo.
Příspěvek upraven 07.11.14 v 21:14
@terinka4444 Chutnají podobně a fakt se u nás ztrácely atomovou rychlostí. Medové pláty koupíš v tescu u pečiva cca za 30kč.
@oliveh píše:
@terinka4444 Chutnají podobně a fakt se u nás ztrácely atomovou rychlostí. Medové pláty koupíš v tescu u pečiva cca za 30kč.
děkuju, manžel miluje marlenku, tak to zkusím. Jestli dokážu koupit medové pláty ![]()
@MarkétkaBeruška na fotce je nějaká poleva, dáváš ji taky? Já jsem čekala, že to bude černý, když je tam ta čokoláda ![]()
@vrtulka78 ranešky jsou takové pytlíčky a vevnitř je kokosová nápn a žabí huby jsou kolečka, která pak napůl ohneš a přimáčkneš, dovnitř se dává nápln z ořechů a oni jak se pečou, ta k se trochu otevřou