Netradiční jméno - jaké jste dali vašemu mimču?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Papuchalka
15.1.16 10:31
@A-nonym94 píše:
Tak mě se moc líbí Bianka, ale opět problém tady u nás.. zkrácenina nebo zdrobělina? Není prostě :D nebo bude škaredá… Za mě teda buď Sofi nebo k vašemu přijímení ta Vendulka - pěkné moc :) A kluk… nesplňuje kritéria, ale kamarádka má Fabián a je to fakt moc pěkné…

Ja bych Bianku asi zkracovala na Bi, trošku mi to pripomina jmeno Bree

• Citovat
  • Upravit
888
15.1.16 10:31

My máme příjmení Hakr/ová a holka bude Lily, kluk by byl Erik. Všichni nás od toho odrazovali, ale my si za tím stojíme, taky jsme chtěli aby se nesešli 3 stejná jména ve třídě, aby jméno nebylo tak časté a šlo zdrobnit a přitom bylo krátké a hodilo se k příjmení. Jinak mě se ještě líbí Valerie. Jinak Scarlett Heczko/vá si myslím že taky nezní nijak hrozně. Takže bych se toho nebála. My původně chtěli i u holky tu krátkou verzi příjmení(jen Hakr), ale když jsme viděli jaký problém byl u nás na matrice zapsat jenom jméno Lily, tak už jsme to radši neřešili :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
15.1.16 10:33

@neila Přesně :D Někdy jsou to šílenosti.. I když je fakt, že zdání klame.. mě se vždy líbilo jméno Sebastián - teď jsem jednoho měla v práci a vůbec mi to nešlo přes pusu, takže jsem od toho ustoupila.. Naopak, když mi maminka sdělila jméno syna Justin, tak jsem si říkala pane bože, kam dali rozum a pak, když jsme si hráli a víc jsem ho oslovovala, tak se mi Justy vlastně začalo líbit.. Asi je to i o zvyku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8920
15.1.16 10:33

@Ukulina Za mě Jindřich teda ne.. jednu dobu jsem randila s Jindřichem a vůbec jsem nevěděla, jak mu říkat :D

Já jsem žádného svého partnera nikdy neoslovovala jménem, ať ho měl sebeobyčejnější a sebelíp skloňovatelné. Prostě to neumím. Ale doma by Jindřichovi mohli klidně říkat Jindro ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
15.1.16 10:35

Mame doma Charlotte a Lionel :*
Jeste se mi libi Lilliene a Leon :srdce:

Příspěvek upraven 15.01.16 v 10:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
15.1.16 10:36

@A-nonym94 Alexandra je nádherné jméno. :srdce: Saša brrrr. Jako samostatné jméno beru, ale jako zkrácenina Alexandry prostě brrrr. :oops:

Scarlett se mi líbí a k tomu příjmení sedí. :palec:

Mimochodem znáte knížku Robin od Frýbové? Tam se na konci Scarlett narodila, žel v pokračování z ní udělala Kari.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
15.1.16 10:36

@ivcii Tak nevím, ale myslím si, že dneska se právě Lilinky ve třídách sejdou… nebo aspoň já jich znám mraky už teď… Ale taky se mi to líbí :) A Erik byl kdysi můj favorit, pak jsem poznala na škole kluka se stejným jménem a bylo po zalíbení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
15.1.16 10:37

@A-nonym94 asi ano, na tom něco bude. Já se setkala jen s 3 jmény, které byly fakt extrém. Jedna byla Anne-Marie Wesserle (ok, ta zní cize, průšvih byl, že žili tady), druhá paní má dvě dcery, jmenovala se Zahradová a jedna dcera je Jessica a druhá Jennifer :mrgreen: Pak jsem ještě někde v diskuzi zahlédla jméno Angelina Sabrine Klobučníková, to už je fakt na odborníka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
15.1.16 10:39

Vzdycky jsem chtela Alexandr / Alexandra, ale jak jste uz psaly, ta zkratka je desna. Libi se mi zkratka Alex, Lex, Lexi.

Jako mala bych dala cokoliv za originalni jmeno :D

• Citovat
  • Upravit
283
15.1.16 10:40

@Correy Tak já taky svému říkám různě, ale přece jen, když jsme někde ve společnosti, tak na něj nebolám Pejsánku.. ale jménem :D

@Chaarlynecka Charlotte se mi moc líbí, ale mám strach z Lotky nebo podobné zkomoleniny :roll: A Lionel…? Teď zrovna koukám na seriál, kde se jeden chlápek jmenuje Lio.. pěkné :)

@Flyingfrog Jojo.. je to hnus :D A nečetla.. ani nevím co to je.. A jak ze Scarlett přišli na Kari to nechápu :D Mě se moc líbí Letty… jako zkratka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
15.1.16 10:42
@A-nonym94 píše:

@Chaarlynecka Charlotte se mi moc líbí, ale mám strach z Lotky nebo podobné zkomoleniny :roll: A Lionel…? Teď zrovna koukám na seriál, kde se jeden chlápek jmenuje Lio.. pěkné :)

Výslovnost „lio“ je v angličtině pro Leo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
15.1.16 10:43

@neila To když jsem byla malá, jsem si říkala, že budu mít dvojčata Jennifer (Jenny) a Jessicu (Jessy) :D Taky mě to přešlo :D Jinak mě se hrozně líbí Angelika.. ale jak jí pak budeme říkat? Nijak :D Takže nic..

@Papuchalka Mě se víc líbí teď moderna Alex… ale když jsem já Alexandra, tak by to bylo asi divné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
15.1.16 10:44

@Bábrdl A kruci.. tak potom nevím, jak bych Lionelovi říkala… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
15.1.16 10:46
@A-nonym94 píše:
@Bábrdl A kruci.. tak potom nevím, jak bych Lionelovi říkala… :think:

U nás? Jasně, že klidně lio :lol:
Psala jsem to jako zajímavost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
15.1.16 10:46
@A-nonym94 píše:
@neila To když jsem byla malá, jsem si říkala, že budu mít dvojčata Jennifer (Jenny) a Jessicu (Jessy) :D Taky mě to přešlo :D Jinak mě se hrozně líbí Angelika.. ale jak jí pak budeme říkat? Nijak :D Takže nic..@Papuchalka Mě se víc líbí teď moderna Alex… ale když jsem já Alexandra, tak by to bylo asi divné :D

No jak, prece Markyza andelu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze