Netradiční jméno - jaké jste dali vašemu mimču?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.7.14 09:33
@Litta píše:
Ne, to je popis její reakce na návrh mámy - odkýve a nekomentuje.
Hlavně že se každý rozčiloval, že je v nové maturitě tolik cvičení na porozumění textu. :mrgreen:

Jo aha :mrgreen: no ja mam trochu delsi vedeni :-) :-) :-) :-) :-) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.14 09:38

No moje mamka ma pro nase druhy kdyby to byla holka tak vybrano karolina nebo linda… To se ji libi… A nam taky :-) uz jsem to mnela vybrany davno :lol: no ale u kluka to bude horsi… Me se libi simon s hackem nad s nemam na tabletu carky a hacky… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
14.7.14 10:15

@veronikaprazakova Moji mámu taky baví vymýšlet jména - jenže mě a muže taky, takže až dojde na věc (a ne jako teďka jen mimo hru, když někoho něco napadne), bude těžký výběr. :lol: My už „máme seznam“ na dvacet generací dopředu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.14 11:40
@Litta píše:
@veronikaprazakova Moji mámu taky baví vymýšlet jména - jenže mě a muže taky, takže až dojde na věc (a ne jako teďka jen mimo hru, když někoho něco napadne), bude těžký výběr. :lol: My už „máme seznam“ na dvacet generací dopředu. :mrgreen:
:mrgreen: :palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
14.7.14 13:48

@Bisu To jsem ráda :) My se na Agátce taky shodli oba, tedy já ji napsala na svůj seznam a manžel jen zahlásil že Agáta se mu fakt líbí a bylo jasno :)

A těmi jmény pro psy to je spíš tím že lidi dávají zvířatům lidská jména a né že jsou to psí jména. Také ale máme okolo i v rodině třeba Josefu, Nikolu, Adélu, Báru atd.. sestřenka měla Agátu králíka - ani to mě neodradilo. Jednou se nám dokonce stalo když jsem vystupovali s auta a šel kolem chlápek se psem, který ho okřikl Agáto fuj :D tak jsem se jen pousmála, přišlo mi to fakt k smíchu kdyby pán věděl že ta malá holčička je taky Agátka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
14.7.14 13:58

@mamartina U nás na patře bydleli jeden čas, tři chlapečci Filípci a jeden pejsek, ten náš. On tady tedy bydlel první:-)A byl z nich nejstarší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
14.7.14 15:07

@veronikaprazakova na tabletu určite háčky a čárky máš..

:) ja tiež píšem z tabletu…stačí podržať písmenkos a ukáže ti okienko, kde si vyberieš š alebo ś pohybom prstu do strany… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
14.7.14 15:15
@boball píše:
@mamartina U nás na patře bydleli jeden čas, tři chlapečci Filípci a jeden pejsek, ten náš. On tady tedy bydlel první:-)A byl z nich nejstarší.

Se to někdy pěkně sejde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
14.7.14 15:22

U nas v dome je pes Max a my mame kluka Maxe… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
14.7.14 15:26

@janibambulka Ja taky neumim hacky, carky na tabletu… A podle tvyho navodu to nejde. Zobrazi se mi tam jen to jedno pismenko v okynku a to bez hacku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.14 18:21
@Levandulina píše:
@janibambulka Ja taky neumim hacky, carky na tabletu… A podle tvyho navodu to nejde. Zobrazi se mi tam jen to jedno pismenko v okynku a to bez hacku…

Já už na to přišla :-) ale je to zdlouhaví… Než to naskočí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
14.7.14 19:53

@Levandulina možno záleží od značky tabletu…ja mám samsung… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.14 20:06

Janibambulka ja mam alcatel one touch…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
15.1.16 09:49

Vím, že takových diskuzí je zde spousta, proto jen oživuji starou… Mám hned více dotazů…
Co říkáte na jméno Scarlett?

Jaké netradiční jméno by se hodilo k příjmení Heczko/vá?

A jaké netradiční jména letí v roce 2016?

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
15.1.16 09:57

@A-nonym94 Netradiční jména neletí a když moc letí, přestávají býti netradiční :D Scarlett bych nedala, mám raději neobvyklá jména, která ale znějí česky (byť původem většinou česká nejsou)…ovšem pokud už bych chtěla Scarlett, nechala bych k tomu nepřechýlené příjmení Heczko, pak by mi to znělo docela hezky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze