Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Litta píše:
Ne, to je popis její reakce na návrh mámy - odkýve a nekomentuje.
Hlavně že se každý rozčiloval, že je v nové maturitě tolik cvičení na porozumění textu.
Jo aha
no ja mam trochu delsi vedeni
![]()
No moje mamka ma pro nase druhy kdyby to byla holka tak vybrano karolina nebo linda… To se ji libi… A nam taky
uz jsem to mnela vybrany davno
no ale u kluka to bude horsi… Me se libi simon s hackem nad s nemam na tabletu carky a hacky… ![]()
@veronikaprazakova Moji mámu taky baví vymýšlet jména - jenže mě a muže taky, takže až dojde na věc (a ne jako teďka jen mimo hru, když někoho něco napadne), bude těžký výběr.
My už „máme seznam“ na dvacet generací dopředu. ![]()
@Litta píše:
@veronikaprazakova Moji mámu taky baví vymýšlet jména - jenže mě a muže taky, takže až dojde na věc (a ne jako teďka jen mimo hru, když někoho něco napadne), bude těžký výběr.My už „máme seznam“ na dvacet generací dopředu.
@Bisu To jsem ráda
My se na Agátce taky shodli oba, tedy já ji napsala na svůj seznam a manžel jen zahlásil že Agáta se mu fakt líbí a bylo jasno ![]()
A těmi jmény pro psy to je spíš tím že lidi dávají zvířatům lidská jména a né že jsou to psí jména. Také ale máme okolo i v rodině třeba Josefu, Nikolu, Adélu, Báru atd.. sestřenka měla Agátu králíka - ani to mě neodradilo. Jednou se nám dokonce stalo když jsem vystupovali s auta a šel kolem chlápek se psem, který ho okřikl Agáto fuj
tak jsem se jen pousmála, přišlo mi to fakt k smíchu kdyby pán věděl že ta malá holčička je taky Agátka ![]()
@mamartina U nás na patře bydleli jeden čas, tři chlapečci Filípci a jeden pejsek, ten náš. On tady tedy bydlel první:-)A byl z nich nejstarší.
@veronikaprazakova na tabletu určite háčky a čárky máš..
ja tiež píšem z tabletu…stačí podržať písmenkos a ukáže ti okienko, kde si vyberieš š alebo ś pohybom prstu do strany… ![]()
@boball píše:
@mamartina U nás na patře bydleli jeden čas, tři chlapečci Filípci a jeden pejsek, ten náš. On tady tedy bydlel první:-)A byl z nich nejstarší.
Se to někdy pěkně sejde ![]()
@janibambulka Ja taky neumim hacky, carky na tabletu… A podle tvyho navodu to nejde. Zobrazi se mi tam jen to jedno pismenko v okynku a to bez hacku…
@Levandulina píše:
@janibambulka Ja taky neumim hacky, carky na tabletu… A podle tvyho navodu to nejde. Zobrazi se mi tam jen to jedno pismenko v okynku a to bez hacku…
Já už na to přišla
ale je to zdlouhaví… Než to naskočí
Vím, že takových diskuzí je zde spousta, proto jen oživuji starou… Mám hned více dotazů…
Co říkáte na jméno Scarlett?
Jaké netradiční jméno by se hodilo k příjmení Heczko/vá?
A jaké netradiční jména letí v roce 2016?
Děkuji ![]()
@A-nonym94 Netradiční jména neletí a když moc letí, přestávají býti netradiční
Scarlett bych nedala, mám raději neobvyklá jména, která ale znějí česky (byť původem většinou česká nejsou)…ovšem pokud už bych chtěla Scarlett, nechala bych k tomu nepřechýlené příjmení Heczko, pak by mi to znělo docela hezky. ![]()