Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@LucaLuca dobře,ale asi né každému se to povede „uzdravit“ Logopedie asi také nepomůže na 100%
Jedno R v pohodě, ale když se někdo jmenuje př. TEREZA PERGNEROVÁ a ráčkuje tak je to fakt blbé /to byl příklad, kámoška ze ZŠ se jmenovala podobně a ráčkovala/
…po dlouhém přemýšlení - mám široké příbuzenstvo a tak je hodně rozebráno - jsem dala Roman, líbí se mi, je pro chlapa OK a není jich 5 na jednom pískovišti…
@michaelala píše:
@LucaLuca dobře,ale asi né každému se to povede „uzdravit“ Logopedie asi také nepomůže na 100%Jedno R v pohodě, ale když se někdo jmenuje př. TEREZA PERGNEROVÁ a ráčkuje tak je to fakt blbé /to byl příklad, kámoška ze ZŠ se jmenovala podobně a ráčkovala/
souhlasim… někomu se to nepovede, že se R naučí…
@maminazplzne píše: …po dlouhém přemýšlení - mám široké příbuzenstvo a tak je hodně rozebráno - jsem dala Roman, líbí se mi, je pro chlapa OK a není jich 5 na jednom pískovišti…
mám Romana přítele…
![]()
@veronikaprazakova nejdřív jsem byla trošku nejistá, jak mu budu říkat, Románek - tak mu říká babička a ve školce - mi tak nějak nesedlo úplně, ale nakonec mám Romču, Romíka, Romouška, Žížalu, Hada jednoho, Zmeťoura… ale tady odtud to každá už známe ![]()
@maminazplzne píše:
@veronikaprazakova nejdřív jsem byla trošku nejistá, jak mu budu říkat, Románek - tak mu říká babička a ve školce - mi tak nějak nesedlo úplně, ale nakonec mám Romču, Romíka, Romouška, Žížalu, Hada jednoho, Zmeťoura… ale tady odtud to každá už známe
my máme Tadeáše a já mu říkám… Tadeásku, Tadeáši, Tádo, Tádíku, Tadiánku, bobku, hade, prdelko a skřítku
![]()
Zatím jsem bezdětná, ale už před deseti lety co jsem četla knížku Emma Bovaryová, jsem si usmyslela jméno Emma. Ovšem v současné době je přeemičkováno, stejně tak jako přenatálkováno
Teď se mi líbí i jméno Beáta.
@maminazplzne píše:
@veronikaprazakova a hele,koukám, že had je v kursu
no jasný…
přece nebudu na něj sprostá… ![]()
Zdravím, nepročítala jsem celou diskuzi, ale přidám svůj trošek do mlýna. Manžel chtěl od doby co jsme spolu Doubravku. Já mu to odkývala s tím, že než přijde na věc, tak ho to přejde. Dítě jsme si pořídili skoro po 10 letech vztahu a když se dozvěděl, že čekáme holku, byl šťastnej jako blecha, že bude mít tu Doubravku, no a já najednou nevěděla jak z toho vybruslit. Nakonec jsme udělali kompromis a jak já říkám, vlk se nažral a koza zůstala celá, naše holčička se jmenuje Denisa Doubravka. I s příjmením, které začíná na B. to jde docela hezky dohromady. Takže jsme spokojeni oba, jen jsem zvědavá co nám na to jednou Denča řekne. ![]()
@michaelala píše:
@LucaLuca dobře,ale asi né každému se to povede „uzdravit“ Logopedie asi také nepomůže na 100%Jedno R v pohodě, ale když se někdo jmenuje př. TEREZA PERGNEROVÁ a ráčkuje tak je to fakt blbé /to byl příklad, kámoška ze ZŠ se jmenovala podobně a ráčkovala/
Tak tři R je moc asi i pro někoho, kdo R umí. Navíc na holku mi to přijde tvrdé. Ale na kluka se mi jedno hodí. I když nějaký Radek Rarach, to už by bylo moc i na mě.
OT: Naše děcko neumí k mé hrůze K, no to je něco.
Ale bude dřít, dokud se ho nenaučí. ![]()
@Doubra1 píše:
Zdravím, nepročítala jsem celou diskuzi, ale přidám svůj trošek do mlýna. Manžel chtěl od doby co jsme spolu Doubravku. Já mu to odkývala s tím, že než přijde na věc, tak ho to přejde. Dítě jsme si pořídili skoro po 10 letech vztahu a když se dozvěděl, že čekáme holku, byl šťastnej jako blecha, že bude mít tu Doubravku, no a já najednou nevěděla jak z toho vybruslit. Nakonec jsme udělali kompromis a jak já říkám, vlk se nažral a koza zůstala celá, naše holčička se jmenuje Denisa Doubravka. I s příjmením, které začíná na B. to jde docela hezky dohromady. Takže jsme spokojeni oba, jen jsem zvědavá co nám na to jednou Denča řekne.
Hlavne, ze jste nasli kompromis
takhle je to pekny i s tim druhym jmenem a pak jeste prijmeni… ![]()
@veronikaprazakova had, to je dobrý, musím si zapamatovat pro případ přívalu emocí… ![]()
@kajale píše:
@veronikaprazakova) ://www.emimino.cz/profil/veronikaprazakova/ had, to je dobrý, musím si zapamatovat pro případ přívalu emocí…
Jeste mu rikam, ze je sjritek, boban a broucek… ![]()
Já mám Tibora. A kdyby byl holka, byla by Tara. A druhej kluk Otakar nebo Vladimír. Ale už nebude
.
A říkám mu šerife ![]()