Netradiční jméno - jaké jste dali vašemu mimču?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17464
12.7.14 21:24

@LucaLuca dobře,ale asi né každému se to povede „uzdravit“ Logopedie asi také nepomůže na 100% :think: Jedno R v pohodě, ale když se někdo jmenuje př. TEREZA PERGNEROVÁ a ráčkuje tak je to fakt blbé /to byl příklad, kámoška ze ZŠ se jmenovala podobně a ráčkovala/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
12.7.14 21:26

…po dlouhém přemýšlení - mám široké příbuzenstvo a tak je hodně rozebráno - jsem dala Roman, líbí se mi, je pro chlapa OK a není jich 5 na jednom pískovišti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.14 21:27
@michaelala píše:
@LucaLuca dobře,ale asi né každému se to povede „uzdravit“ Logopedie asi také nepomůže na 100% :think: Jedno R v pohodě, ale když se někdo jmenuje př. TEREZA PERGNEROVÁ a ráčkuje tak je to fakt blbé /to byl příklad, kámoška ze ZŠ se jmenovala podobně a ráčkovala/

souhlasim… někomu se to nepovede, že se R naučí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.14 21:28
@maminazplzne píše: …po dlouhém přemýšlení - mám široké příbuzenstvo a tak je hodně rozebráno - jsem dala Roman, líbí se mi, je pro chlapa OK a není jich 5 na jednom pískovišti…

mám Romana přítele… :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
12.7.14 21:32

@veronikaprazakova nejdřív jsem byla trošku nejistá, jak mu budu říkat, Románek - tak mu říká babička a ve školce - mi tak nějak nesedlo úplně, ale nakonec mám Romču, Romíka, Romouška, Žížalu, Hada jednoho, Zmeťoura… ale tady odtud to každá už známe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.14 21:35
@maminazplzne píše:
@veronikaprazakova nejdřív jsem byla trošku nejistá, jak mu budu říkat, Románek - tak mu říká babička a ve školce - mi tak nějak nesedlo úplně, ale nakonec mám Romču, Romíka, Romouška, Žížalu, Hada jednoho, Zmeťoura… ale tady odtud to každá už známe :)

my máme Tadeáše a já mu říkám… Tadeásku, Tadeáši, Tádo, Tádíku, Tadiánku, bobku, hade, prdelko a skřítku :srdce: :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
12.7.14 21:47

@veronikaprazakova a hele, :lol: koukám, že had je v kursu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.14 21:48

Zatím jsem bezdětná, ale už před deseti lety co jsem četla knížku Emma Bovaryová, jsem si usmyslela jméno Emma. Ovšem v současné době je přeemičkováno, stejně tak jako přenatálkováno :-) Teď se mi líbí i jméno Beáta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.14 21:56
@maminazplzne píše:
@veronikaprazakova a hele, :lol: koukám, že had je v kursu :mavam:

no jasný… :palec: přece nebudu na něj sprostá… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
12.7.14 22:10

Zdravím, nepročítala jsem celou diskuzi, ale přidám svůj trošek do mlýna. Manžel chtěl od doby co jsme spolu Doubravku. Já mu to odkývala s tím, že než přijde na věc, tak ho to přejde. Dítě jsme si pořídili skoro po 10 letech vztahu a když se dozvěděl, že čekáme holku, byl šťastnej jako blecha, že bude mít tu Doubravku, no a já najednou nevěděla jak z toho vybruslit. Nakonec jsme udělali kompromis a jak já říkám, vlk se nažral a koza zůstala celá, naše holčička se jmenuje Denisa Doubravka. I s příjmením, které začíná na B. to jde docela hezky dohromady. Takže jsme spokojeni oba, jen jsem zvědavá co nám na to jednou Denča řekne. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
12.7.14 23:27
@michaelala píše:

Tak tři R je moc asi i pro někoho, kdo R umí. Navíc na holku mi to přijde tvrdé. Ale na kluka se mi jedno hodí. I když nějaký Radek Rarach, to už by bylo moc i na mě.
OT: Naše děcko neumí k mé hrůze K, no to je něco. :roll: Ale bude dřít, dokud se ho nenaučí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.14 08:16
@Doubra1 píše:
Zdravím, nepročítala jsem celou diskuzi, ale přidám svůj trošek do mlýna. Manžel chtěl od doby co jsme spolu Doubravku. Já mu to odkývala s tím, že než přijde na věc, tak ho to přejde. Dítě jsme si pořídili skoro po 10 letech vztahu a když se dozvěděl, že čekáme holku, byl šťastnej jako blecha, že bude mít tu Doubravku, no a já najednou nevěděla jak z toho vybruslit. Nakonec jsme udělali kompromis a jak já říkám, vlk se nažral a koza zůstala celá, naše holčička se jmenuje Denisa Doubravka. I s příjmením, které začíná na B. to jde docela hezky dohromady. Takže jsme spokojeni oba, jen jsem zvědavá co nám na to jednou Denča řekne. :kytka:

Hlavne, ze jste nasli kompromis :-) takhle je to pekny i s tim druhym jmenem a pak jeste prijmeni… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kajale
13.7.14 17:56

@veronikaprazakova had, to je dobrý, musím si zapamatovat pro případ přívalu emocí… :D

• Citovat
  • Upravit
13.7.14 18:21
@kajale píše:
@veronikaprazakova) ://www.emimino.cz/profil/veronikaprazakova/ had, to je dobrý, musím si zapamatovat pro případ přívalu emocí… :D

Jeste mu rikam, ze je sjritek, boban a broucek… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
13.7.14 18:35

Já mám Tibora. A kdyby byl holka, byla by Tara. A druhej kluk Otakar nebo Vladimír. Ale už nebude :-).

A říkám mu šerife :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko