Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@vlastovka385 píše:
Já mám Tibora. A kdyby byl holka, byla by Tara. A druhej kluk Otakar nebo Vladimír. Ale už nebude.A říkám mu šerife
To je dobry…
. A proc druhy kluk nebude? ![]()
@vlastovka385 píše:
Už jsem stará, opotřebená a někde jinde, hlavně pracovně.
Stara jses, na kolik se citis… Cisla nic neznamenaj… Urcite ja jeste miminko chci… ![]()
Ja to asi napsala blbe… Ja chtela rict, ze stara nejses zalezi na tom na kolik se citis…
Máme doma Anguse:-)Vzhledem k tomu, že bydlíme na vesnici jsme se setkali s klasickou počáteční nevolí obyvatelstva, ale nám se to líbí a hlavně se to hodí k nečeskému přijmení! Karlů Nováků je přece dost! ![]()
Ahojte, my máme dve dcerky 3 ročnu a 3 mesačnu…
. Volaju sa Sofia a Timea, priezvisko maju Kvetková… dostali aj druhe mena, ale maju ich len v krstnom liste…Sofia Laura a Timea Ráchel… ![]()
@Ell-Chmell píše:
Máme doma Anguse:-)Vzhledem k tomu, že bydlíme na vesnici jsme se setkali s klasickou počáteční nevolí obyvatelstva, ale nám se to líbí a hlavně se to hodí k nečeskému přijmení! Karlů Nováků je přece dost!
je to neobviklé ale hezké ![]()
@janibambulka píše:
Ahojte, my máme dve dcerky 3 ročnu a 3 mesačnu…. Volaju sa Sofia a Timea, priezvisko maju Kvetková… dostali aj druhe mena, ale maju ich len v krstnom liste…Sofia Laura a Timea Ráchel…
tak to se vam povedlo… moc pěkný… ![]()
@veronikaprazakova ďakujeme…babka s dedkom protestovali, chceli tradične mena, ale teraz sa s nimi chvalia, hehe…rychlo si zvykli…vacsinou im hovorime Sofi a Timka… ![]()
@janibambulka Babi a deda nebudou spokojeny nikdy
Nam uz mama taky vymyslela jmeno pro druhorozenou-odkyvu, nekomentuju. Nikdy se nezavdecis vsem. Az bude na svete, uz nikdo nerekne ani tuk ![]()
@janibambulka Moc se neukazuje, ale asi jo. Aspon uziju to ruzove obleceni ![]()
@Bisu píše:
@janibambulka Babi a deda nebudou spokojeny nikdy![]()
Nam uz mama taky vymyslela jmeno pro druhorozenou-odkyvu, nekomentuju. Nikdy se nezavdecis vsem. Az bude na svete, uz nikdo nerekne ani tuk
Ted se budu ptat asi jako tele ale odkyva to je to jmeno pro holcicku? ![]()
@veronikaprazakova píše:
Ted se budu ptat asi jako tele ale odkyva to je to jmeno pro holcicku?
Ne, to je popis její reakce na návrh mámy - odkýve a nekomentuje.
Hlavně že se každý rozčiloval, že je v nové maturitě tolik cvičení na porozumění textu. ![]()