Neustálé hádky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.12.13 00:03

Ahojky, musím se vypsat…Holky, byly by jste s někým, kdo by vám při každé hádce-momentálně jsou skoro furt vykládal, jak jste celá matka, umachrovaná emancipovaná, vše má na háku a že se mým ex nediví, že se mnou nejsou. Prý se mnou nikdo nevydrží, jsem příliš složitá apod…Už mě to prostě vytáčí! Dnes jsme mu pouštěla video, když jsme byla malá. Chtěla jsme mu ukázat i rodinu apod, byla tam druhá svatba mé mamy a tvářila se tak nějak všelijak. V hádce mi to vyčetl, jak to má na háku, jak kdybych za to já mohla! Jsme taaaak vytočená. Že je divný, že je po druhé rozvedená a že to o ní neco vykládá, že jsem stejná jako ona. Jasně, jeho rodiče jsou celej život spolu, ale jeho fotr je nemocnej, nadává mati i vlastní dceři do kurev a mati je hold blbá, že s ním je! Mám zlost, nechci s ním být, ale zas ho pak mám rada :pocitac: :pocitac:
Jinak, moje mamka je ta nejhodněší ženská co znám a rozumná, hold jsme s humorem urejpané, ale prostě někdo to nechápe :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12272
1.12.13 00:08

No co od něj chceš, když měl doma takovej vzor. To je pak těžký. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
1.12.13 00:43

Souhlasim s @kolozubka
Na druhou stranu mamka je nejhodnejsi v tvych ocich a mozna jsi opravdu stejna jako ona (myslim chybami) Osobne bych se zamyslela, jestli neni neco spatne i na me strane a ne jen chlapa. Pokud ne (uprimne ne), tak bych mu v klidu rekla co a proc si myslim a vyresila bych to. I kdyby to melo znamenat konec. Mate deti? Pokud ne, nebude to „tolik“ bolet a treba to bude i lepsi. Nejsem zastancem afektovanych rozchodu a nenabadam te k tomu, vzdy je dulezita komunikace a velky kus tolerance (musi fungovat oboustranne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3789
1.12.13 00:48

@jakuve Dobre jste to napsala.. :palec:
Chce to poradne vyresit a mluvit..Snad si to vyrikate a bude zase u vas dobre.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.13 01:07

Já to teda napíšu radši anonymně, tak se předem omlouvám, ale u nás je to to samé, pořád jen výčitky, že jsem stejná, jako moje matka, atd. Přitom moje mamka se s mým manželem znali dřív, než jsem ho poznala já. :roll:
Ono je to ve výsledku jedno, ale já jsem se zařekla a už mu nikdy nevyprávím, co jsme si u mamky na kávě řekli atp. Když mu to v dobré vůli někdy řeknu, tak pak se mi to vrací při hádce. :roll:

• Citovat
  • Upravit
3789
1.12.13 01:11

Achjo je nekdy s tema chlapam tezke co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.13 01:14

Zakladatelko, mám to stejně.
Akorát rozdíl je v tom, že moje máma si trochu podělala život a teď se v tom plácá a museli jsme podat pomocnou ruku. Můj muž ji zná 3 týdny a už je na ní odborník a ví nejlíp, jaká máma je a jak jsem stejně neschopná jako ona. On, co měl celý život vše na zlatém podnose a zatím dokázal jen splodit dítě, bude soudit ženskou co vychovala dvě děti a třetí ještě vychovává? :roll: Nehájím matku, jen si myslím, že nemá právo takhle mluvit. Ale bohužel, je to asi jeho povaha, taky po otci, kterej si myslí, že má vždy pravdu.

• Citovat
  • Upravit
17095
1.12.13 01:15
@Renatta píše:
Achjo je nekdy s tema chlapam tezke co? :think:

Jenom někdy? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3789
1.12.13 01:16

Jo to jsou Ti muzi vsechno znaji nejlip a jen jejich nazor je ten svaty.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3789
1.12.13 01:16

@Jazz27 Zase jsem jim tak moc nechtela krivdit.. :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
1.12.13 01:22

@Renatta nekřivdíš, konstatuješ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3789
1.12.13 01:23

@Jazz27 No jaaj kdyby to ten muj ted cetl.. :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
1.12.13 02:18
@Anonymní píše:
Ahojky, musím se vypsat…Holky, byly by jste s někým, kdo by vám při každé hádce-momentálně jsou skoro furt vykládal, jak jste celá matka, umachrovaná emancipovaná, vše má na háku a že se mým ex nediví, že se mnou nejsou. Prý se mnou nikdo nevydrží, jsem příliš složitá apod…Už mě to prostě vytáčí! Dnes jsme mu pouštěla video, když jsme byla malá. Chtěla jsme mu ukázat i rodinu apod, byla tam druhá svatba mé mamy a tvářila se tak nějak všelijak. V hádce mi to vyčetl, jak to má na háku, jak kdybych za to já mohla! Jsme taaaak vytočená. Že je divný, že je po druhé rozvedená a že to o ní neco vykládá, že jsem stejná jako ona. Jasně, jeho rodiče jsou celej život spolu, ale jeho fotr je nemocnej, nadává mati i vlastní dceři do kurev a mati je hold blbá, že s ním je! Mám zlost, nechci s ním být, ale zas ho pak mám rada :pocitac: :pocitac:
Jinak, moje mamka je ta nejhodněší ženská co znám a rozumná, hold jsme s humorem urejpané, ale prostě někdo to nechápe :nevim:

Kočko a co by jsi chtěla slyšet? že se po svatbě nebo nedej bože miminku změní? Na 99,99% se nezmění, jenom bude mít větší vliv na tebe a možné dítě. Ty jestli zůstaneš na rodičáku, tak jemu sebevědomí poletí do vesmíru a ty se z toho posereš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
1.12.13 08:12

Co to konkretne znamena, ze ste „s humorem urejpane“ a nekdo to nechape?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Crystalline
1.12.13 08:19

Tak proc se s nim nerozejdes, kdyz spolu nejste schopni fungovat? Pokud jsi hodne emancipovana a dominantni, potrebujes tolerantniho chlapa, ktery te bude brat takovou, jaka jsi. Pro perspektivni vztah je potreba urcita rovnovaha.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky