Podvedl mě se ženou ze stejné vesnice. Nevím jak dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35482
12.9.25 19:00

Necetla jsem diskusi…ale ja bych na nic necekaka, navalila na nej vic povinnosti kolem deti, vsak, az bude mit stridavku, bude si to muset nejak zaridit. a zacala se rozmazlovat…kadernik, nehty, kamaradky, zabava. Zduvodneni? Prece ti to vycita, tak jsi ho poslechla… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
12.9.25 19:24

Holky, vy co tu zminujete stridavku, tak tu si prece nemuze vydupat. Pokud se nebude chtit starat, deti mi nenacpe. A kdyz ano, tak on je da mame, kdyz bydli blizko a bude nakonec stejně za chudacka, ktery to ma tezke a nasel si přece steasnou furii, co se ani o deti nechce starat.

To nevite jak to vesnicich chodi?

• Citovat
  • Upravit
2693
12.9.25 19:28
@andrasteia píše: Více

Ale houby. Já z vesnice jsem a u nás by byl on za blbce a tu mladou květinku by ostatní ženské uklovaly už ve chvíli, kdy by s ním veřejně koketovala v hospodě. Takových případů jsme pár měli a celá vesnice se bavila nad tím, jak dostával nevěrník lekci. Ale je hrozně důležitý, jak se k tomu zakladatelka postaví. Když ukáže sebevědomí, tak z toho může vzejít jako královna a on jako naprostý vůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
12.9.25 19:44

Jestli je pro tebe ze všeho možného nejhorší to, že neviš jestli mu máš ješte věřit, tak já tě té otázky zbavím. Ne, věřit mu nemůžeš a nikdy už nebudeš. Ale jsou tu jiná témata k řešení. Společná péče o děti a ty si najdi brigádu, ať netrčíš doma. Nestarej se o tu holku, s tou neziješ. Řeš otce svých dětí. A nevyhrožuj rozvodem, když to stejně neuděláš. A všude všechno říkej. Vesnice bude vždy podporovat jeho. Tak to alespoň řekni ženám. Ty si dovedou představit, jak to je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
12.9.25 19:45
@Livi92 píše: Více

Ano. Ale muži ho budou podporovat a to jsou pro něj parťáci. A ještě záleží na tom, kdo z nich je místní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
12.9.25 19:47

@andrasteia Jsem z malé obce a dva spoluobčané se rozváděli, krize středního věku, brali mladší modely… no všichni si ťukali na čelo, proč se rozvádí, měli z nich akorát srandu. Když se rozváděla paní, protože jí zase borec zahýbal, tak byla za chudinu, všichni jí radili, jak ho oškubat a pán byl za vola. Jeho nová byla v řečech ještě hooodně dlouho, a i když jsou spolu už 8 let, pořád ji berou jako rozvracečku a nikdo se s ní moc nebaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16500
12.9.25 19:59
@mroe píše: Více

Jenže, ne zase každá máma hned touží zrovna po střídavce.
Navíc zakladatelka i přímo psala, že si to vůbec nedokáže představit, aby děti byly bez ní. Řekla bych, že zrovna tohle bude i jeden z faktorů, proč má strach z rozvodu.
Ještě jsem chtěla dodat, že je taky důležité brát v potaz ty děti.
Podle mého názoru, jsou to chudáci, kteří za nic nemůžou a většinou to i odnesou. :?
Kdyby ještě šlo o někoho, kdo se umí dobře postarat a je na něj spolehnutí ve veškeré péči a teď hlavně myslím to starší dítko, které brzy nastoupí do školy. A tam je opravdu zapotřebí se mu krom jiného i věnovat, aby vše zvládal.
No a o tom ročním, kterému bude zcela určitě maminka moc chybět, už raději ani nemluvím.
Ono to zase všechno není až tak úplně jednoduchý. Zdaleka nejde jen o osobní zájmy zakladatelky. Ale hlavně i o ty děti. :srdce:

Příspěvek upraven 12.09.25 v 20:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1241
12.9.25 20:03

@Pe.M.1
Ty jsi mě opravdu rozesmála a pobavila a měla bych na Tebe několik dotazů.
1.Jak přesně si představuješ, že zanechá doma roční dítě chlapovi, který jak jsem pochopila normálně chodí do práce :think:?
2. Máš dojem, že je reálné sehnat spolubydlení, kde s ní polovinu času budou trávit dvě velmi malé děti :think:?
3.Jak utáhne veškeré náklady z polovičního úvazku :think:?
4.Mohla bys přesně popsat způsob, jakým přinutí chlapa, aby na toto uspořádání přistoupil a fungoval?
dej si mokrej hadr na hlavu :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1241
12.9.25 20:15

@mroe
Pokud on u soudu řekne, že střídavku nechce žádný soud mu ji nenařídí. Stejně jako ho zakladatelka nepřinutí hlídat děti, aby mohla na brigádu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35482
12.9.25 20:48
@Černá Madonna píše: Více

Ano. Ale ona se prece rozvadet nechce…ze. a dokud bude za chudinlu, o kterou nikdo nestoji a co si k ni muze vsechno dovolit, dovoli si. Deti potrebujou matku, co se nehrouti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35482
12.9.25 20:49
@Apolena05 píše: Více

O stridavku tam vubec nejde. Jde o jeji podrizene postaveni.
V nejhorsim to dopadne stejne. Hur uz byt nemuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16500
12.9.25 20:58
@mroe píše: Více

Tak to je pravda… A právě proto bude nejlepším možným řešením ten rozvod. Bude muset najít v sobě tu sílu, odejít od něj a postavit se na vlastní nohy, aby sobě i dětem našla nové zázemí a domov. :srdce:
Protože, jinak budou trpět úplně všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
12.9.25 21:03

Jak to že nemáš peníze? Jste manželé. Vy nemáte SJM? Po rozvodu máš nárok na polovinu společných úspor a výživné ještě rok i pro sebe. Tak si najdi být a ať tě vyplatí. Vždycky je kam jít. Střídavou péči bych tedy chtěla hezký spravedlivé at se taky stará stejnou mírou a ty si také odpočineš. Nejste první ani poslední a zvládnete to taky i děti. Nezlehčovala bych mu to tedy a vzala ho za slovo s tím rozvodem. Buď hrdá a ne zoufalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35482
12.9.25 21:03
@Černá Madonna píše: Více

Ale to tezko udela s rocnim ditetem a bez prace. Tohle ale muze udelat hned ted. Minimalne si odpovine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí