Podvedl mě se ženou ze stejné vesnice. Nevím jak dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
380
13.9.25 19:24

@Pe.M.1 Znám dvě ženy, které jejich muži opustili když byl dítěti cca rok. Oba ale měli dost slušnosti, aby jim zajistili po dobu rodičovské bydlení. Jeden platil hypotéku, druhý nájem. U tohoto pána netuším jak by jednal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16500
13.9.25 19:37
@normalni zena píše: Více

Tak takových chlapů je teda opravdu hoodně málo. To klobouk dolů.
Já znám jen jednoho a to byl ještě rozchod na domluvě v přátelském duchu. Jinak teda bohužel ne. Málokterý chlap se k tomu postaví tak, aby rodina nestrádala, když už to sám posral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
13.9.25 19:57

@Černá Madonna A to tu jednu v podstatě ani neopustil, protože to bylo náhodné početí. On jí nabídl společné bydlení, ale jí se nelíbil domek ani majitel, řekla, že chce být sama a tak jí platil nájem. Za mne skoro neuvěřitelně vstřícný přístup. Stejně na něj nasazovala. Ten druhý si klasika našel bezdětnou, která byla pro něj víc žádoucí než manželka s ročním potomkem doma. Nechal jim byt, kde spolu žili, odstěhoval se, ale hypotéku platil dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16500
13.9.25 20:16
@normalni zena píše: Více

Hmm, kéž by takových uvědomělých chlapů bylo víc. :kytka:
Ale bohužel, většinou se snaží dělat ještě po rozchodu problémy nebo naschvály i když věděli, že podělali co mohli… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.9.25 08:21

@Apolena05

@Apolena05 píše: Více

Tesat! Konečně reálně popsaná situace, ale jak z ní ven. Nějak začít musí. Její obavy jsou naprosto na místě. Bude to s ním mít nesmírně těžký. S takovým typem se nedomluví na ničem. Sama to cítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1890
14.9.25 09:53
@arinecka píše: Více

Musí být nějaké řešení. I pro mámu na mateřské, co má rodiče daleko. Opravdu by bylo úplně na hlavu, aby on trval na tom, že děti budou doma a ona s nimi nesmí ani na delší návštěvu k rodině, ani se v případě rozvodu odstěhovat. Jasně, že žádná pořádná máma od dětí, zejména tak malých, nepůjde. A ten chlap to moc dobře ví. Zneužil toho, že ona se ve své situaci nemůže bránit. On se evidentně o ty děti v životě nestaral. A nějakou lekci by fakt potřeboval. Ovšem chudáci ty děti. A ona je příliš mírná na to, aby ho srovnala sama. Takový chlap, který má tendence koukat okolo při malých dětech, ten si sebevědomou, samostatnou a ráznou holku za manželku nikdy nevezme. Napadá mě v tomhle případě řešení, které se tady nedá doporučit. Nemám ráda násilí. Ovšem v tomto případě.. za nefér hru / je to nakonec nefér i vůči té ženě z vesnice, pochybuju, že ji rovnou řekl, jde mi jen o sex, nerozvedu se, na to je potřeba kuráž a já jsem jen zbabělec/ nefér reakce. Dostat přes hubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34340
14.9.25 10:00
@Pe.M.1 píše: Více

Je to strašně nefér, a tenhle týpek by si zasloužil pořádnou lekci. Vsadím se, že když zakladatelka začne s rozvodem, tak jí bude vyhrožovat střídavkou.
Na delší návštěvu k rodičům jet může, to je jasný, klidně se tam může i odstěhovat. Ale může to mít následky. A jo, přes hubu by potřeboval, je to prosě zmetek a pochybuju že se změní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1890
14.9.25 17:49

@arinecka
Ano…chlapi, co jsou zbabělci vyřešit to sami, na férovku říct, mám jinou, chci se rozvést, jak se domluvíme na dětech, majetku…si užívají bokem a když se to provalí, tak na každou ženinu reakci útočí. Aby se to zametlo pod koberec. Aby se vína přesunula kamkoli jinam a nezůstala na nich. Slaboch vyhrožuje dětmi. Tím nejcitlivějším místem. A nepočítá, že by žena mohla říct… souhlasím, děti jsou naše společné, dosud jsem se starala jen já. Slaboch opomíjí totiž ten fakt, že on naprosto není schopen se o ty děti ve skutečnosti postarat. Myslím, že tak reaguje velké procento mužů, znají svou ženu a vědí, jak ji zasáhnout, aby dala pokoj s novými pravidly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
14.9.25 21:02

Podvedl mě se ženou ze stejné vesnice. Nevím jak dál

Rada je opravdu honě těžká. Jak sama píšeš, část viny vidíš u sebe, to je dobře, to je nutný první stupeň. Mě se to stalo také, mě pro změnu podvedla manželka, takže moc dobře vím, jak to bolí, ale taky vím, že se to dá překonat a to zejména vzhledem k dětem doporučuji. Pokud to byl opravdu úlet, o čem na základě uvedeného soudím, že byl a pokud vidíš, že manžel se kaje a sám snaží vás z toho dostat ven, je dosažen druhý nezbytný level. Je známo, že po určité době, někdo uvádí už po 7 letech, dojde k ochabnutí vzájemné přitažlivosti a pokud ta 23letá slečna je pohledná a trochu koketka, může za popsaných okolností jiskra přeskočit. Nejsme ze železa. Jak sama píšete, věci jste si už vyříkali, to je určitě další krok správným směrem. Náprava je nabíledni - Vy mu tu historku, pokud máte zájem na zachování manželství, nesmíte připomínat a budete se snažit na ni zapomenout. I Vy se musíte změnit, trochu víc na sebe dbát a taky s manželem trochu zakoketovat, vstupem do manželství tato potřeba nezaniká. Vím to z vlastní zkušenosti, semínko nedůvěry Váš manžel zasel, to se zpět už vzít nedá, ale neznamená to, že z něj musí něco vyrůst. Chce to vedle už popsaných změn samozřejmě zvýšit pozornost. Po 15-20 letech si na tu věc už vzpomenete jako na historku, na kterou budete oba s úsměvem vzpomínat. Jak jsem v úvodu uvedl, byli jsme v opačném gardu, záletu se dopustila manželka, nechlubíme se tím, ale je to za námi a oba se těšíme na naše vnoučata. V manželství radikálnost ve vztazích je podle mě nemístná, manželství je vždy o kompromisech, ale to už určitě ze své zkušenosti víte sama. Ale doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14275
15.9.25 10:57

@Pavca1206

Pokud máš pocit, že se točíte v kruhu. Tak se objednej do manželské poradny.

Chybu může udělat každý, on si teď vybral svůj díl. Ale pro restart vztahu potřebuje od tebe zadání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí