Nevěra manžela, jak jste to zvládli?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.2.26 10:13
@Anonymní píše: Více

Děkuji za sdílení, dává mi to naději 🙏

• Citovat
  • Upravit
14332
11.2.26 10:25

Zkusím pár otázek na tělo.

Osobní krize většinou nepominou jen tak. Buď trvají celkem dlouho, dva tři roky (možná tvůj případ, že jsi zahnula několikrát) a nebo skončí těžkým nárazem do zdi.

Partner to většinou „lépe“ zvládá, když sám nemá úplně čisté svědomí. Otevřeli jste i vy tu to pandořinu skříňku?

Vztah po takovém šoku prakticky nikdy nefunguje jako dřív, svým způsobem je to jiný vztah, víc pragmatický, víc kamarádský, změní se uspořádání co se týče „dominance“ ve vztahu, kdy podváděný získá trochu navrch. Takové druhé manželství s tím samým člověkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
11.2.26 10:48

Jsem uz asi paranoidni..pro lovce trollu..nemate pocit, ze se k nam vratila ta „pohadkarka“ vymyslejici pribehy..diskuze chlapa o malo sexu, pak o tom jak pritelkyne chce kote a nyni toto.?? Jestli to tak neni tak se zakladatelce omlouvam, ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.26 10:52
@lilith1 píše: Více

Nerozumím o čem mluvíte, málo to tady čtu
@zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
14332
11.2.26 11:13

Možná ano, ale zatím to dělá dobře a celkem věrohodně, takže v tom nevidím problém.

Podle mě nikdo nenapíše všechno a jestli je to aktuální problém, kde zakladatelka nebo zakladatel něco zapomene uvést, nebo třeba pár let stará zkušenost, tak ten rozdíl nepoznáš.

Problém je, pokud někdo začne popisovat něco co nezná a to pak skutečně působí hodně nedůvěryhodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.26 11:23
@Josef_t píše: Více

Ano známe se oba: on má rád určitý druh fetiše a rád hraje role (detaily o něm říkat nechci). Ja ve vztahu doma jsem submisivni. Mam rada různé ujeté představy, manžel taky - radi si při sexu o tom povídáme.
Ve vztahu hraje roli i to, ze jsme oba svými prvními sexuálními partnery. Me najednou začalo chybět to vybouřeni se. Tak jednou za par let mam proste chuť si užít život jinde - nepřemýšlet. Nejsem úplně vyzrálá osobnost, snažím se, ale je to dřina.
Partnersky si snažíme vycházet vstříc, jsme sice každý jiný (on pracovne velmi úspěšný a dříč a já domácí pečovatelka s uměleckými sklony). Rodina nám funguje dobře.
A po krizi se vše nějak vyjasnilo - jako kdyby se odkryly karty. Nebojíme se už rýpnout do vosího hnízda, aby se našla příčina problému. Snažíme ae jasněji definovat vlastní potřeby (pro me něco strašně těžkého - často nevim, co chci, ale jsem z toho neklidná).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.26 11:27

Vidím trolla za každou třetí diskuzí, ale tady si to nemyslím. Popisuje to dost věrohodně na někoho, kdo to nezažil. Prošla jsem si něčím podobným a dost se s tím ztotožňuju, taky jsem se dost dlouho snažila samu sebe přesvědčit, že to dám (a nedala a nakonec litovala, že jsem to neukončila dřív).

• Citovat
  • Upravit
14332
11.2.26 11:37

Rozumím a díky za upřímnou odpověď.

Ale budu upřímný, nejste zrovna ukázkový případ.
Myslím, že nebýt jeho „otevřené pandořiny skříňky“, tak váš vztah nepřežil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.26 11:40

Říká se, že krize musí projít všechna roční období.

Já si to prožila před devíti lety. Ten první rok byl nejhorší. Nebudu kecat třeba tuhle jsem si na něco vzpomněla. Takže nezapomeneš.
Já se s tím rvala sama. Jen kolega v práci mi poskytoval intervenci (jsem soc. pracovník ). Pokud můžeš klidně kontaktuj krizový centrum. S tím co prožívas si zasloužíš pomoc a podporu…

My to zvládli. Jsme spolu stále, pro něj to bylo selhání. Teď máme dvě malé děti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.26 11:46
@Josef_t píše: Více

Jeho pandorinu skříňku znám už od doby, co jsme spolu chodili. Spis jsme se naucili lepe komunikovat.

• Citovat
  • Upravit
36402
11.2.26 12:02

Ty jo tak to je docela síla. Je dokážu trochu pochopit když někdo uklouzne např v práci, když s tim člověkem tráví hodně času. Ale takto vyloženě někoho hledat s kým manželce zahnu, tak to je hnus. A ráda bych se mýlila, ale podle mě s tím nepřestane. Možná na chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.26 12:07

No ty jo, tyhle pisálky nechápu :lol: Mám čerstvou zkušenost s jedním takovým. Seznámili jsme se ale osobně, pak jsme si psali několik měsíců sem tam, později víc, potykali jsme si, zprávy čím dál tím žhavější :oops: Ale nechtěl mě vidět, pořád nějaké výmluvy…2 měsíce mi trvalo, než jsem ho dostala do postele (schůzky proběhly 3), pročež jsem zjistila, že mu pořádně nestojí :roll:

Nevěděla jsem, jestli je nebo není zadaný, popravdě jsem to spíš považovala za jeho věc. Ale ten tvůj to nebude, s manželkou jsem si nepsala. Už si teda nepíšu ani s ním, naznala jsem, že to nesplňuje ani minimální standard pro FWB.

Myslím, že se s tím nemusíš moc zatěžovat, nejspíš o nic fakt nešlo :kytka:

• Citovat
  • Upravit
14332
11.2.26 12:16

To se nevylučuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14332
11.2.26 12:20

Tebe by měli v manželských poradnách dávat na předpis.

Manželé se záletnými úmysly by se pokorně vraceli k rodinnému krbu, hýčkali by zákonité manželky a v noci se budili hrůzou co se mohlo stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.26 12:36
@JancaS84
@JancaS84 píše: Více

Je to hnus i pro mě, a pořád to mám v hlavě.
Někdy přemýšlím, jak moc toho opravdu upřímně lituje – právě kvůli těm dlouhodobým lžím.
Na druhou stranu ho ale moc miluji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí