Nevěra partnera na konci těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
2.6.16 13:55

Mám stejný termín porodu, doma batole -kdybych na něco takového přišla okamžitě odcházím, řeším alimenty a bydlení. Nejsme kus hadru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
2.6.16 13:57

Co na to říct… problém je, že nemáš kam jít :think: rodiče nepřichází v úvahu, co jiní příbuzní? Dobrá kamarádka? Nějaká garsonka? Odkud jsi zakladatelko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
2.6.16 14:09

ze pohrbivam svym chovanim sanci, ktera muze byt.
a on si teda musel najít bokovku… Co poradit? Můžu jen napsat svůj subjektivní názor.
Pokud bych na to měla, našla bych si bydlení, dítěti po porodu dala své příjmení a nechala bych projet celou tu mašinerii jako jsou svěření dítěte do péče, alimenty a určení styku otce s dítětem. Protože bych nevydržela být po zbytek života „hodná“ tak, aby se mu to líbilo. To bych nedokázala a ani se to nedá, protože jemu se může znelíbit kdykoliv cokoliv. Ještě jednu šanci bych mu před tím ale určitě dala. Ale s tím, že oba budeme rovnoprávní partneři a ne ty sluha a on pán. To tedy nikoliv a nikdy.

• Citovat
  • Upravit
20767
2.6.16 14:11
@Kobliha51 píše:
***ze pohrbivam svym chovanim sanci, ktera muze byt**.*
a on si teda musel najít bokovku… Co poradit? Můžu jen napsat svůj subjektivní názor.
Pokud bych na to měla, našla bych si bydlení, dítěti po porodu dala své příjmení a nechala bych projet celou tu mašinerii jako jsou svěření dítěte do péče, alimenty a určení styku otce s dítětem. Protože bych nevydržela být po zbytek života „hodná“ tak, aby se mu to líbilo. To bych nedokázala a ani se to nedá, protože jemu se může znelíbit kdykoliv cokoliv. Ještě jednu šanci bych mu před tím ale určitě dala. Ale s tím, že oba budeme rovnoprávní partneři a ne ty sluha a on pán. To tedy nikoliv a nikdy.

Ty jo, to jsem přehlídla, to je ale bl. beček. To jakože má držet hubu a čekat až si dostatečně užije? Hlavně mu nic nevyčítat a pak ho přivítat s otevřenou náručí a teplou večeří? 8o 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
2.6.16 14:16
@radkka píše:
Ty jo, to jsem přehlídla, to je ale bl. beček. To jakože má držet hubu a čekat až si dostatečně užije? Hlavně mu nic nevyčítat a pak ho přivítat s otevřenou náručí a teplou večeří? 8o 8o 8o 8o

Tak nějak to asi myslel. A ještě by ho asi měla přivítat vkleče a hned mu zout boty. :zed: :zed: To je ale odvaha - vyšuškává si někde jinde a je to její vina. :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
20767
2.6.16 14:17
@Kobliha51 píše:
Tak nějak to asi myslel. A ještě by ho asi měla přivítat vkleče a hned mu zout boty. :zed: :zed: To je ale odvaha - vyšuškává si někde jinde a je to její vina. :zed: :zed:

Pán je charakter :? fuj, to je strašný, co za hyeny mezi námi je :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
2.6.16 14:19
@radkka píše:
Pán je charakter :? fuj, to je strašný, co za hyeny mezi námi je :pocitac: :pocitac:

Mě spíš přijde hrozný s kým si holky dělaj dobrovolně děti… takhle se určitě nezměnil z minuty na minutu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
2.6.16 14:39

Asi tě nepotěším.
Nebyla jsem sice v úplně stejné situaci (nebyla jsem tehdy těhotná) ale jinak to bylo podobné. Tehdy jsem se hloupě ponížila a prosila, brečela a podobně.
Stejně to nepomůže :nevim:
Pokud chce od tebe odejít, odejde a bohužel ho nezastaví ani dítě :poblion:
chlapy jsou v tomhle prostě… jiní :pocitac:

V tvém případě to chce zajistit, aby ti musel dávat na prcka peníze, aby jsi měla něco na uživení. Zjisti si také na jakou podporu by jsi měla nárok, nebude to moc, ale mohlo by to pomoct do začátku. Pokud to ještě půjde, vytáhni klidně peníze z něj a nakup co největší výbavičku, aby jsi měla později co nejméně nákladů to půjde. :cert: vůbec se na něj neohlížej, on se taky neohlíží na tebe. Vím, že to fakt bolí, a moc dobře vím, že i přes to, co provádí by jsi mu raději odpustila, ale fakt to nemá cenu. On o odpuštění stejně nestojí a ty by jsi se jen trápila déle, opravdu.

Co se týče odchodu od něj, nemáš spíše nějakou kamarádku kam jít? V tvém stavu by bylo lepší mít spíše nějakou podporu vrstevnice než rozhádaných rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
2.6.16 14:41
@lleennttiillkkaa píše:
On ti dává falešné naděje, protože nedokáže naférovku říct, že se nevrátí, tak to hraje na to, že jednou, třeba, možná…
Takže okamžitě na soud, zajistit si alimenty pro sebe, pro dítě, doufám, že máte podepsaný otcovství, pokud ne, tak ho dotáhnout za koule na matriku a nechat podepsat.

Málem jsem si smíchy vzbudila děti :lol: :lol: Skvělá formulace :potlesk:
Jinak souhlasím s většinou - přestat se ponižovat, zajistit si finance. Je čas si nasadit koule a sundat růžový brejle. I kdyby se vrátil, stálo by to za vyližprdel. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
2.6.16 14:47

@Callipo90 občas by jsi se divila, jak dobře se tyhle hajzlové ze začátku umí přetvařovat, opravdu :( jako ano, někdy je holka jen blbá a nechce to vidět, ale někdy to fakt ze vidět není :nevim: taky mám i známou, které takhle naletěla hajzlovy (ona byla „ta druhá“) a nepoznali jsme to ani my - kamarádky - a to jsme nebyly pod jeho „vlivem“ :,( a dost mě to štve, že jsem na něm nic nepoznala :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
2.6.16 14:48

Nebuď hloupá a neponižuj se. Našetři pár tisíc na kauci a prvních pár nájmů a odstěhuj se. Pak to řeš příspěvky na bydlení a alimenty. Nebo začni hledat azylák. Hlavně na něj nečekej s otevřenou náručí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
2.6.16 14:51
@Shana píše:
@Callipo90 občas by jsi se divila, jak dobře se tyhle hajzlové ze začátku umí přetvařovat, opravdu :( jako ano, někdy je holka jen blbá a nechce to vidět, ale někdy to fakt ze vidět není :nevim: taky mám i známou, které takhle naletěla hajzlovy (ona byla „ta druhá“) a nepoznali jsme to ani my - kamarádky - a to jsme nebyly pod jeho „vlivem“ :,( a dost mě to štve, že jsem na něm nic nepoznala :pocitac:

Tohle se většinou stává, když si holka upíchne dítě s frajerem po roce, kdy nemá třeba ani šanci poznat náznaky. Z toho vyplývá, nedělejte si děti na potkání a zbystřete byť při prvním varovným signálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
2.6.16 14:52

Je to hajzl. Bez pardonu hajzl.

Sama dokážu určitý druh envěry překousnout, ale aby bydlel i svý milenky a ještě to svaloval na tebe?

Seber hrdost a nakopej ho do zadku.

Jak to vůbec probíhá, to je od pondělí do pátku u ní a o víkendu přijede domů? Jak dlouho to trvá?

• Citovat
  • Upravit
Verun83
2.6.16 14:59

Manipulativni sobec. On ti zahyba, ale ty se chovas blbe a pohrbivas moznost, ze se mozna vrati??? Svou zodpovednost za svoje chovani chce hodit na tebe. Pak ti rekne, vysilovalas, tak jsem se nevratil a muzes si za to sama. Holka, prober se, hned. O to vetsi ubozak to je, ze to udela v teto dobe. Zarid si zivot bez neho. Uz ti to tady radily

• Citovat
  • Upravit
746
2.6.16 15:05

@Callipo90 to rozhodně, udělat si dítě brzo hloupé je, to je jasné. a ano, znám i lidi co si udělali mimčo třeba po dvou měsících :roll:

Na druhou stranu zakladatelka psala, že jsou spolu 6 let a nezdálo se, že by něco zpozorovala :nevim:
možná mu jen najednou „ruplo v bedně“, třeba prostě nastoupila krize středního věku a dostal pocit, že mu s jednou ženskou (a ještě těhotnou) ujíždí vlak a „musí“ odejít :zed: i takový pitomci jsou :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí