Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No možná te nepodvedl,,úplně “ ale to ze dvakrát (!) nastala situace, kdy k tomu mohlo dojít a údajně nedošlo, bych už brala, ze se ta nevěra stala a podle toho postupovala dal. Když primhourim oko, tak jednou… ale dvakrát?! Chlap má umět říct jasně ne a vymezit si hranice. A ano, to ze jste se po 9 letech neposunuli dal, svatba, děti… je trochu zvláštní. Každopádně po takové době by měl být schopný za tebou stát a tím dat najevo ze jsi pro nej na prvním místě a o žádný úlety zájem nemá. Myslím ze u nej to jasný nebylo.
Ja bych se do ničeho netlacila a nezachraňovala vztah, který muže byt už dávno prechozeny, za každou cenu.
A jak se k tomu chlap teda vyjádřil? Lituje toho, nebo se to „prostě stalo“? Slečna zůstala pořád ve firmě? Promluvili jste si o tvém domnělém milenci? Ví už teda že nic z toho nebylo? A jestli se můžu zeptat, jak ses o té dvojité nevěře dozvěděla? Z jeho mobilu, nebo se ti přiznal sám? Asi těžko co… ![]()
@Snowoman holka žádala o práci a přes naši společnost se rekvalifikovala…nebyla zaměstnankyni…já a můj údajný milenec jsme stale ve firmě…nikdy jsme spolu nic neměli..a můj chlap to už teď vi…můj nevěrník se přiznal sám od sebe po tom co holka poslala na naši společnost kontrolu protože ji poslal do háje…
Takový příspěvek tu už byl, holka tehdy jako zaměstnankyně v restauraci sváděla majitelce manžela/partnera. Ona jí děsně pomohla, on ještě víc a holka ji využívala a pomlouvala a pak asi „ojela“ chlapa na párty, kam on za ní jel. Taky dotaz jak to má řešit ![]()
Hele pokud to bylo opravdu tak jak píšeš, tak bych odpustila.
Teď jen jestli nelžeš sama sobě
@heluska1992 nemám důvod lhat…potřebuji poradit co byste dělaly vy ostatní ženy..děkuju moc
@Beautyqueen A uneseš odpuštění? Odpustit a víc se v tom nepitvat?
Dobrý den, zkusím vám tu samou situaci popsat z druhé strany. Nikdy dříve jsem nebyl zrovna idol žen, co jsem si „neukecal“, to jsem neměl. V současnosti muž kolem padesátky dvacet let ženatý s prosperující firmou. Před cca deseti lety nastal zlom, kdy se firmě začalo hodně dařit a začala jsme brát i o hodně mladší zaměstnankyně. A od té doby začaly problémy. Nadbíhání, buchtičky atd. pro pana šéfa, byly samozřejmostí. Různé pokusy o to, aby pan šéf pochopil, že by se on měl pokusit dotyčnou svést popřípadě něco více taky. Některé ženy (a není vás zrovna málo) to umíte zaonačit velice dobře. Pár nevinných sms večer a dom začalo být dusno. Nervozní manželka, která svým šestým smyslem chápe že se něco děje, nepříjemné dotazy atd. Pro chlapa to taky není nic moc. Vygradovalo to v ultimátum. Buď firma a nebo spokojený život doma. Bylo to velice nepříjemné období. Našli jsme naštěstí i jiné řešení, než buď firma a nebo manželství. Ale chápu vašeho muže, že nebyl vůbec v lehké pozici. Vy ženy, když chcete, dokážete být velice přesvědčivé. Chlap se svými pudy nemá moc šancí. Takže spíš hledejte cestu, jak to celé překonat a užít si život po boku rozumného chlapa, který i přes své nedostatky stojí za to ![]()