Nevěřím své gynekoložce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
8.12.14 23:06
@chipsa
@chipsa píše:
Máte někdo podobné zkušenosti, že gynekolog nepoznal těhotenství?

Ja teda ne a ani o nikom nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331

Já už nemám důvěru po zkušenostech s minulým těhotenstvím, které skončilo špatně. A dodnes si vyčítám, že kdyby se to poznalo dřív a já ležela doma na rizikovým tak třeba mohlo miminko přežít. Ale zase na druhou stranu si říkám že přece gynekologická ambulance by přece měla mít stejné ultrazvukové vybavení jako nemocnice a pohotovost, nebo snad ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304

@chipsa zašla bych do nemocnice s tím, že mám po jednom potratu a že se mi to nezdá… na ambulanci by tě normálně měli vyšetřit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
8.12.14 23:08

Ten ultrazvuk ma urcite horsi, pokud jsi na zacatku, muze byt fakt videt jen vysoka sliznice.

Co se tyka osmyho tydne tehotenstvi, no to uz videt byva, ale ted zrovna jsem cetla o nekom, komu plod taky nenasli, nasli ho az vnejsim ultrazvukem. Tak z toho bych jeste neusuzovala, ze je to spatna gynekolozka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
8.12.14 23:09

Vyvolávačka těhu nevadí… pokud bych nevěřila dr. tak bych k němu nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
@suvik píše:
Vyvolavacka ji neuskodi, pokud je tehotna muze naopak pomoci.Kdyby se menses nedostavila, mas k ni jit za jak dlouho? Krev ti teda vzit mohla. :think: Kolikaty den po vynechani jsi?

Zítra to bude 19 den kdy jsem nedostala menstruaci. Měla jsem ji dostat v listopadu kolem dvacátého. Což už je divné, ani nešpiním, pouze cítím píchání a mravenčení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
@blobfish píše:
Přemýšlím, proč sis nechala píchnout vyvolávačku? Taky mi přijde divné, že by ti ji dávala, kdyby si nebyla jistá, jestli nejsi těhotná. To už je ale v tuhle chvíli jedno. Jestli gynekoložce nevěříš, najdi si jinou/jiného.

Vyvolávačka v těhotenství nevadí, spíše naopak… pokud se už píchne, tak to miminku nijak neuškodí, ale naopak se mu přidá nějaký hormon, který ještě pomůže… proto jí v klidu píchla… určitě díky vyvolávačce nepotratila…
jinak si myslím, že má její gyn. prostě horší ult a proto má horší interpretaci… v nemocnici mají většinou velice kvalitní přístroje a vidí mnohem více…

nicméně.. prostě bych změnila gynekologa… důvěra je důležitá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Al Bachino
8.12.14 23:10

Já nechápu proč sis nechala píchnout tu vyvolávacku. V případě, že se snažís otehotnet a máš navíc tuto nedůvěru. Jako laik si myslím, že to může mozne těhotenství ukoncit.

• Citovat
  • Upravit
13331
8.12.14 23:11
@Moise píše:
@chipsa zašla bych do nemocnice s tím, že mám po jednom potratu a že se mi to nezdá… na ambulanci by tě normálně měli vyšetřit :nevim:

Taky o tom přemýšlí, že si zajdu na pohotovost. Řeknu jim že gynekoložka nepoznala zda jsem těhotná a něco si vymyslím aby mě vyšetřili. Pokud mají kvalitnější přístroje tak jistota je jistota!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
8.12.14 23:13
@Al Bachino píše:
Já nechápu proč sis nechala píchnout tu vyvolávacku. V případě, že se snažís otehotnet a máš navíc tuto nedůvěru. Jako laik si myslím, že to může mozne těhotenství ukoncit.

Nesmysl, naopak, je to progesteron, ten tehotenstvi udrzuje. Pokud tam to tehotenstvi je. Pokud ne, tak se pak hormon vyplavi a poklesem jeho hladiny se dostavi menses.

19-ty den po vynechani je ovsem celkem dlouho, na to ze nic nevidela. :think: Asi bych zasla do te nemocnice…pokud se fakt bojis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
8.12.14 23:14

Dnes je medicína na hodně kvalitní úrovni tak mě pořád nejde do hlavy že by v dnešní době gynekolog nepoznal těhoteství. Mohla bych být těhotná tři nebo čtyři týdny, opravdu to nepozná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
8.12.14 23:15
@chipsa píše:
Zítra to bude 19 den kdy jsem nedostala menstruaci. Měla jsem ji dostat v listopadu kolem dvacátého. Což už je divné, ani nešpiním, pouze cítím píchání a mravenčení :nevim:

hele ale ono to není nemožné, já to takhle taky měla, velké zpoždění, testy čisté, dr. na utz viděl taky jen zvýšenou sliznici. Po vyvolávačce ms dorazila asi po třech týdnech, prostě porucha :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
8.12.14 23:15

@Al Bachino naopak těhotenství podpoří a pokud těhotná neni tak by měla přijít ms. @chipsa to už je dost, to by na testu měla být hodně silná čárka, došla bych na krev a uvidíš ale ejstli test nesílí takhle dlouho tak bych spíš očekávala ms, já to takhle jednou měla, normální čárka, za 2 dny slabší další den jen stín a do pár dní silné krvácení :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
8.12.14 23:17
@chipsa píše:
Dnes je medicína na hodně kvalitní úrovni tak mě pořád nejde do hlavy že by v dnešní době gynekolog nepoznal těhoteství. Mohla bych být těhotná tři nebo čtyři týdny, opravdu to nepozná?

Tehotna bys nebyla tri nebo ctyri tydny, ale sedm nebo osm (pocita se cely cyklus). No myslim si, ze by mohla byt peclivejsi, obzvlaste po tom minulem zamlklem tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
8.12.14 23:17

Já jsem od gynekoložky očekávala že mě těhotenství potvrdí nebo vyvrátí. Ona mluvila tak padesát na padesát :nevim: Neřekla ani ano, ani ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí