Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@majki.r píše:
To je pak na nic, když dobrý doktor nemá dobrý přístroj, pak může udělat chybu a odejdou mu pacientky, i když je jinak schopný
Já k ní chodím už asi patnáct let. Gynekoložka špatná není, ale o tom ultrazvuku mám prostě pochybnosti..
@chipsa jinak souhlasim s @ottla Pokud nejde vylozene o nejakou Tvou genetickou vadu, tak pokud se miminko udrzet ma, tak se proste udrzi a naopak. A jestli lezis ci pracujes, to je jedno. Ja se ve vsech tehotenstvi normalne natahovala pro veci, zvedala tezke veci (u dalsich tehotenstvi syna) a vubec se nejak extra nesetrila a nepotratila jsem ani jednou. Jsem tehotna potreti.
@chipsa píše:
Já k ní chodím už asi patnáct let. Gynekoložka špatná není, ale o tom ultrazvuku mám prostě pochybnosti..
máš pusu? máš tak se s ní domluv at tě pošle někam na specializované pracoviště..jinak si myslím, že na krev bys měla jít tedy sama když tě dr neposlala
@suvik píše:.já myslím, že by měla jistotu v tom, že je těhotná… vím, že hodnota hcg nevypovídá nic o prosperitě…ale aspoň by věděla, že těhotná je.. jenže ona to ani neví…
Tak jistotu by taky nemusela mit (ja takhle chodila na krev vic jak tyden, hcg rostlo strasne pomalu a furt se nic nevedelo a nakonec to bylo mimodelozni), ale taky se divim, ze to doktorka nijak vic neresila, obzvlaste po jednom ZT.
já taky chodila na hcg až do 9tt… hcg rostlo, stálo, klesalo, rostlo… říkali, že 100% to je mimoděložní… takže zkusili revizi, ale s tím, že mám čekat, že stejně půjdu na laparku.. naštěstí mi významně kleslo po revizi hcg a nalezly choriové klky, takže mimoděl. bylo vyloučeno… ale byly to děsné nervy, které trvaly hrozně dlouho…
@jdukolem píše:
máš pusu? máš tak se s ní domluv at tě pošle někam na specializované pracoviště..jinak si myslím, že na krev bys měla jít tedy sama když tě dr neposlala
Hubu sice mám, ale uznejte že je to trapné své gynekoložce dát najevo že mám jaksi pochybnosti.
@chipsa píše:.. no, nevím, jak ostatní, ale mě děti naučily si říct, co chci.. dřív jsem to neuměla, ale až s dětma jsem se v tomto nějak pochlapila
Hubu sice mám, ale uznejte že je to trapné své gynekoložce dát najevo že mám jaksi pochybnosti.
Pokud tohle zatím nezvládneš, tak zajeď na tu pohotovost…
už jsem ztratila vlastně kontext… řešíme tady to, jestli jsi těhotná nebo to, že nemáš důvěru ve tvou gynekoložku..
Pokud s ní nechceš nic řešit, tak prostě přejdi jinam a nový gyn.si vyžádá kartu a je to…
a ty val k doktorovi, podle nesílích testů to může být klidně mimoděložních…
ty duchy máš takové, že se dají vyfotit, nebo to jsou takoví ti duši, které si spíše přejeme, než že tam skutečně jsou…?
@chipsa píše:
Trapné mi to nepřipadá.
@Selfi píše: .. no, nevím, jak ostatní, ale mě děti naučily si říct, co chci.. dřív jsem to neuměla, ale až s dětma jsem se v tomto nějak pochlapila…
Pokud tohle zatím nezvládneš, tak zajeď na tu pohotovost…
už jsem ztratila vlastně kontext… řešíme tady to, jestli jsi těhotná nebo to, že nemáš důvěru ve tvou gynekoložku..Pokud s ní nechceš nic řešit, tak prostě přejdi jinam a nový gyn.si vyžádá kartu a je to…
a ty val k doktorovi, podle nesílích testů to může být klidně mimoděložních…
ty duchy máš takové, že se dají vyfotit, nebo to jsou takoví ti duši, které si spíše přejeme, než že tam skutečně jsou…?
Ti duši nejsou skoro vůbec vidět, ale jsou tam. Našel je i přítel. A to jsme oba slepí jako patroni
@chipsa píše:
není
ty jako pacientka máš právo na konzultaci jiného dr..na tom nic není..je to normální..
Já kdybych se bála tak si sjedu na pohotovost a řeknu jim že už jsem o dítě přišla a že teď mám křeče, nebo bolesti v podbřišku. Za to nic nedáš…max 90 kč ![]()
@blobfish píše:
@Selfi To jsem nevěděla, díky za informaci
Holky už to tu psaly, je to „obyč“ progesteron, který je právě zvýšený i v těhu..takže jak říkám, vyvolávačka těhu jedině prospěje ![]()
@chipsa píše:
Ti duši nejsou skoro vůbec vidět, ale jsou tam. Našel je i přítel. A to jsme oba slepí jako patroni
jsou vidět na první pohled nebo je musíš hledat???
Pokud je musíš hledat, tak to možná ani není pozitivní test…
dá se to normálně foťákem vyfotit.. pokud ne, tak bych to asi ani nebrala v potaz…
@chipsa jak pochybnosti.. proste se slusne zeptat „snazime se o miminko a pokud jsem tehotna, rada bych se setrila, neslo by udelat test z krve?“ Na tom neni nic spatneho. Ja se casto ptam lekaru na veci o kterych i vim, ze to tak je, nebo ze se to tak dela, ale jen pro jistotu, abych se ujistila, ze opravdu je to ten spravny krok.
@chipsa píše:
Zakladatelko, téměř neviditelní duši nevadí. Já měla taky a nesílil moc a teď jsem ve 21. týdnu… a jak jsem ti už psala předtím, obě moje doktorky obě těhotenství poznaly už dle gestačního váčku ve 4-5tt - a to ta současná má ten ultrazvuk sakra starý. Ani to nemá zvuk a poslech srdíčka dělá zvlášť…