Nevěřím své gynekoložce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13331
8.12.14 23:28
@majki.r píše:
To je pak na nic, když dobrý doktor nemá dobrý přístroj, pak může udělat chybu a odejdou mu pacientky, i když je jinak schopný :|

Já k ní chodím už asi patnáct let. Gynekoložka špatná není, ale o tom ultrazvuku mám prostě pochybnosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
8.12.14 23:29

@chipsa jinak souhlasim s @ottla Pokud nejde vylozene o nejakou Tvou genetickou vadu, tak pokud se miminko udrzet ma, tak se proste udrzi a naopak. A jestli lezis ci pracujes, to je jedno. Ja se ve vsech tehotenstvi normalne natahovala pro veci, zvedala tezke veci (u dalsich tehotenstvi syna) a vubec se nejak extra nesetrila a nepotratila jsem ani jednou. Jsem tehotna potreti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.12.14 23:30
@chipsa píše:
Já k ní chodím už asi patnáct let. Gynekoložka špatná není, ale o tom ultrazvuku mám prostě pochybnosti..

máš pusu? máš tak se s ní domluv at tě pošle někam na specializované pracoviště..jinak si myslím, že na krev bys měla jít tedy sama když tě dr neposlala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
8.12.14 23:31
@suvik píše:
Tak jistotu by taky nemusela mit (ja takhle chodila na krev vic jak tyden, hcg rostlo strasne pomalu a furt se nic nevedelo a nakonec to bylo mimodelozni), ale taky se divim, ze to doktorka nijak vic neresila, obzvlaste po jednom ZT.
.já myslím, že by měla jistotu v tom, že je těhotná… vím, že hodnota hcg nevypovídá nic o prosperitě…ale aspoň by věděla, že těhotná je.. jenže ona to ani neví…

já taky chodila na hcg až do 9tt… hcg rostlo, stálo, klesalo, rostlo… říkali, že 100% to je mimoděložní… takže zkusili revizi, ale s tím, že mám čekat, že stejně půjdu na laparku.. naštěstí mi významně kleslo po revizi hcg a nalezly choriové klky, takže mimoděl. bylo vyloučeno… ale byly to děsné nervy, které trvaly hrozně dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
8.12.14 23:31
@jdukolem píše:
máš pusu? máš tak se s ní domluv at tě pošle někam na specializované pracoviště..jinak si myslím, že na krev bys měla jít tedy sama když tě dr neposlala

Hubu sice mám, ale uznejte že je to trapné své gynekoložce dát najevo že mám jaksi pochybnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
8.12.14 23:35

@Selfi To jsem nevěděla, díky za informaci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
8.12.14 23:35
@chipsa píše:
Hubu sice mám, ale uznejte že je to trapné své gynekoložce dát najevo že mám jaksi pochybnosti.
.. no, nevím, jak ostatní, ale mě děti naučily si říct, co chci.. dřív jsem to neuměla, ale až s dětma jsem se v tomto nějak pochlapila :)

Pokud tohle zatím nezvládneš, tak zajeď na tu pohotovost…
už jsem ztratila vlastně kontext… řešíme tady to, jestli jsi těhotná nebo to, že nemáš důvěru ve tvou gynekoložku..

Pokud s ní nechceš nic řešit, tak prostě přejdi jinam a nový gyn.si vyžádá kartu a je to…

a ty val k doktorovi, podle nesílích testů to může být klidně mimoděložních…

ty duchy máš takové, že se dají vyfotit, nebo to jsou takoví ti duši, které si spíše přejeme, než že tam skutečně jsou…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
8.12.14 23:37
@chipsa píše:

8o Trapné mi to nepřipadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
@Selfi píše: .. no, nevím, jak ostatní, ale mě děti naučily si říct, co chci.. dřív jsem to neuměla, ale až s dětma jsem se v tomto nějak pochlapila :)

Pokud tohle zatím nezvládneš, tak zajeď na tu pohotovost…
už jsem ztratila vlastně kontext… řešíme tady to, jestli jsi těhotná nebo to, že nemáš důvěru ve tvou gynekoložku..

Pokud s ní nechceš nic řešit, tak prostě přejdi jinam a nový gyn.si vyžádá kartu a je to…

a ty val k doktorovi, podle nesílích testů to může být klidně mimoděložních…

ty duchy máš takové, že se dají vyfotit, nebo to jsou takoví ti duši, které si spíše přejeme, než že tam skutečně jsou…?

Ti duši nejsou skoro vůbec vidět, ale jsou tam. Našel je i přítel. A to jsme oba slepí jako patroni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@chipsa píše:

není :hug: ty jako pacientka máš právo na konzultaci jiného dr..na tom nic není..je to normální..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170

Já kdybych se bála tak si sjedu na pohotovost a řeknu jim že už jsem o dítě přišla a že teď mám křeče, nebo bolesti v podbřišku. Za to nic nedáš…max 90 kč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
@blobfish píše:
@Selfi To jsem nevěděla, díky za informaci :-)

Holky už to tu psaly, je to „obyč“ progesteron, který je právě zvýšený i v těhu..takže jak říkám, vyvolávačka těhu jedině prospěje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
8.12.14 23:39
@chipsa píše:
Ti duši nejsou skoro vůbec vidět, ale jsou tam. Našel je i přítel. A to jsme oba slepí jako patroni

jsou vidět na první pohled nebo je musíš hledat???
Pokud je musíš hledat, tak to možná ani není pozitivní test…

dá se to normálně foťákem vyfotit.. pokud ne, tak bych to asi ani nebrala v potaz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
8.12.14 23:40

@chipsa jak pochybnosti.. proste se slusne zeptat „snazime se o miminko a pokud jsem tehotna, rada bych se setrila, neslo by udelat test z krve?“ Na tom neni nic spatneho. Ja se casto ptam lekaru na veci o kterych i vim, ze to tak je, nebo ze se to tak dela, ale jen pro jistotu, abych se ujistila, ze opravdu je to ten spravny krok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvetJas
8.12.14 23:41
@chipsa píše:

Zakladatelko, téměř neviditelní duši nevadí. Já měla taky a nesílil moc a teď jsem ve 21. týdnu… a jak jsem ti už psala předtím, obě moje doktorky obě těhotenství poznaly už dle gestačního váčku ve 4-5tt - a to ta současná má ten ultrazvuk sakra starý. Ani to nemá zvuk a poslech srdíčka dělá zvlášť…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex