Nevěřím své gynekoložce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5088
8.12.14 23:42
@blobfish píše:
8o Trapné mi to nepřipadá.
… trapné. netrapné.. neřeš.. jde snad o tebe ne..? já teď v třetím těhu taky řekla doktorovi, že chci převést ke sledování do porodnice dříve, že to tam mám domluvené, ať mi napíše doporučení k péči, uražený byl, s průkazkou mi mrsknul se slovy–OK? nemám s tím problém.. :lol:…/podle intonace to teda rozhodně nevypadlo :D/..ale šla jsem a basta… po šestinedělí jsem tam pak normálně přišla, s klidem… on už byl dávno vychladlý a opět je vztah mezi námi v pohodě… jen jsem mu prostě řekla, co chci a on se s tím srovnal… časem :).. a to pozor.. je to velice ješitný chlap :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
8.12.14 23:42
@trpaslinka píše:
@chipsa jak pochybnosti.. proste se slusne zeptat „snazime se o miminko a pokud jsem tehotna, rada bych se setrila, neslo by udelat test z krve?“ Na tom neni nic spatneho. Ja se casto ptam lekaru na veci o kterych i vim, ze to tak je, nebo ze se to tak dela, ale jen pro jistotu, abych se ujistila, ze opravdu je to ten spravny krok.

No já jsem jenom chtěla znát váš názor na můj problém. Potácím se mezi tím zda gynekoložce věřit nebo ne. A je mě divné že nepozná těhotenství at je jak chce staré. Nezbývá mě nic jiného než sjet na pohotovost, kde zřejmě asi mají lepší vybavení a při tom minulém potratu mě hned brali krev a zjištovali co se děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
8.12.14 23:46
@chipsa píše:
No já jsem jenom chtěla znát váš názor na můj problém. Potácím se mezi tím zda gynekoložce věřit nebo ne. A je mě divné že nepozná těhotenství at je jak chce staré. Nezbývá mě nic jiného než sjet na pohotovost, kde zřejmě asi mají lepší vybavení a při tom minulém potratu mě hned brali krev a zjištovali co se děje.
.hele.je jasné, že na pohotovosti jsou zvyklí jednat, gynekologové rádi vyčkávají a se vším otálejí, já byla na pohotovostech pečená, vařená… hlavně ve druhém těhu /předčasný porod/ a je fakt, že vždy jednali okamžitě… takže pokud chceš vědět výsledek hned, jeď na pohotovost a podle toho potom pořeš svou gyn…

teď ani není tak důležitá tvá gyn, ale ty samotná…

a dej vědět, jak jsi dopadla.. určitě to nezajímá je mne.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56312
8.12.14 23:46

@chipsa tak vidíš, řešení máš, sjeď na pohotovost a pak začni hledat novou doktorku :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
8.12.14 23:48
@Moise píše:
@chipsa tak vidíš, řešení máš, sjeď na pohotovost a pak začni hledat novou doktorku :kytka: :kytka:

Děkuji holky, dám vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185

@chipsa tak ja priznavam, ze nemam zkusenosti. Nikdy jsem nelovila duchy. :nevim: Navic Tvou gynekolozku neznam, a tak nemohu soudit, zda ji verit. Pokud mas nepravidelne cykly, je klidne mozne, ze je tehotenstvi mladsi a tak to opravdu nemusi videt. Pokud jen honis duchy na testech, je mozne, ze ani tehotna nejsi. :nevim: Ja bych si zasla na krev a podle toho se rozhodovala dale. Pokud by test z krve byl negativni, dale bych sve lekarce verila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955

K doktorovi, kteremu neverim a navic mam pochybnosti o jeho postupech bych uz nevlezla. Tva doktorka treba nic nezanedbala, ale uz pro ten pocit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
8.12.14 23:49
@Selfi píše: .já myslím, že by měla jistotu v tom, že je těhotná… vím, že hodnota hcg nevypovídá nic o prosperitě…ale aspoň by věděla, že těhotná je.. jenže ona to ani neví…já taky chodila na hcg až do 9tt… hcg rostlo, stálo, klesalo, rostlo… říkali, že 100% to je mimoděložní… takže zkusili revizi, ale s tím, že mám čekat, že stejně půjdu na laparku.. naštěstí mi významně kleslo po revizi hcg a nalezly choriové klky, takže mimoděl. bylo vyloučeno… ale byly to děsné nervy, které trvaly hrozně dlouho…

Ja mela za to, ze test je pozitivni, jen nesilici. Ted ctu o hodne slabych dusich, no krev to nejspis opravdu rozlouskne.

Tak drzim moc palce a napis nam, zajimalo by me, jak to tedy je. Nejhorsi je ta nejistota. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
8.12.14 23:51
@trpaslinka píše:
@chipsa tak ja priznavam, ze nemam zkusenosti. Nikdy jsem nelovila duchy. :nevim: Navic Tvou gynekolozku neznam, a tak nemohu soudit, zda ji verit. Pokud mas nepravidelne cykly, je klidne mozne, ze je tehotenstvi mladsi a tak to opravdu nemusi videt. Pokud jen honis duchy na testech, je mozne, ze ani tehotna nejsi. :nevim: Ja bych si zasla na krev a podle toho se rozhodovala dale. Pokud by test z krve byl negativni, dale bych sve lekarce verila.

Já jsem měla poslední rok cykly pravidelné, až ted v listopadu z ničeho nic vynechala menstruace. Kdyby těhotenství potvrdila, nebo nepotvrdila tak se s tím srovnám. Ale pokud to gynekolog nepozná tak nevím. Navíc jak jsem psala mám už bohužel negativní zkušenost s potratem, kdy tenkrát nepoznala že jsem byla v 8 týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.12.14 23:54

@chipsa
platí pravidlo… je úplně fuk jaká tvá gynekoložka je, může být ze zlata a diamantů, ale ve chvíli, kdy jí nevěříš je to fuk.. jde o tebe o to abys měla pocit bezpečí a dobré péče… pokud jí nevěříš nesetrvávej u ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
9.12.14 00:03
@chipsa píše:
Já jsem měla poslední rok cykly pravidelné, až ted v listopadu z ničeho nic vynechala menstruace. Kdyby těhotenství potvrdila, nebo nepotvrdila tak se s tím srovnám. Ale pokud to gynekolog nepozná tak nevím. Navíc jak jsem psala mám už bohužel negativní zkušenost s potratem, kdy tenkrát nepoznala že jsem byla v 8 týdnu.

pokud ti nevzala krev a na ult nebylo nic vidět, tak je jasné, že to nepoznala.. :/… ale co viděli na ult v nemocnici?? Viděli žloutkový váček? Dutinku?? Embryo??,..TO JE OPRAVDU HROZNĚ TĚŽKÉ POSUZOVAT A HODNOTIT…
MĚ SE STALO, ŽE I NA STEJNÉM ULTRAZVUKU S PŮLHODINOVÝM ODSTUPEM MI ULTRAZVUKOVÝ NÁLEZ VYHODNOTILI DVA DOKTOŘI ÚPLNĚ JINAK,..

MĚLA JSI S NÍ I JINÉ ŠPATNÉ ZKUŠENOSTI NEBO USUZUJEŠ JEN Z TÉTO JEDINÉ ŠPATNÉ…??

ONA NEPOZNALA, ŽE JSI TĚHOTNÁ A TYS MĚLA POCHYBNOSTI, TAK JSI ŠLA DO NEMOCNICE??? A TAM TI ŘEKLI, ŽE JSI POTRATILA..?? NEBO TĚ TAM ONA POSLALA NA REVIZI?? NĚJAK JSEM TO ASI NEPOCHOPILA..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
9.12.14 00:06

… jinak si ale vzpomínám, že jsem to jednou taky tak měla. že jsem měla zpožděnou ms a dr, mi řekl, že mám hrozně zvýšenou sliznici a že si myslí, že jsem těhotná, ale že mi píchne vyvolávačku a uvidí se… já ale věděla, že těhu nejsem.. ms přišla po 3 týdnech..

taky mi nebral krev…

nevím, proč.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
9.12.14 00:07

Nicméně,.držím palce, ať ti v nemocnici těhu potvrdí a ty jsi v pohodě…dej vědět! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85469
9.12.14 07:28
@chipsa píše:
Já k ní chodím už asi patnáct let. Gynekoložka špatná není, ale o tom ultrazvuku mám prostě pochybnosti..

Ja bych chodila ke gyndkologovi jen s dobrym ultrazvukem. Sleduje jim nejen tehotenstvi, ale nadory, cysty a podobne. Za me je dobry ultrazvuk zaklad vseho (pracuji s nim). Na nekterych pristrojich proste nejde spousta veci rozpoznat a to je spatne. Je dobre se zeptat dopredu, jak stary ma UZV pristroj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
9.12.14 08:34
@Selfi píše:
pokud ti nevzala krev a na ult nebylo nic vidět, tak je jasné, že to nepoznala.. :/… ale co viděli na ult v nemocnici?? Viděli žloutkový váček? Dutinku?? Embryo??,..TO JE OPRAVDU HROZNĚ TĚŽKÉ POSUZOVAT A HODNOTIT…
MĚ SE STALO, ŽE I NA STEJNÉM ULTRAZVUKU S PŮLHODINOVÝM ODSTUPEM MI ULTRAZVUKOVÝ NÁLEZ VYHODNOTILI DVA DOKTOŘI ÚPLNĚ JINAK,..

MĚLA JSI S NÍ I JINÉ ŠPATNÉ ZKUŠENOSTI NEBO USUZUJEŠ JEN Z TÉTO JEDINÉ ŠPATNÉ…??

ONA NEPOZNALA, ŽE JSI TĚHOTNÁ A TYS MĚLA POCHYBNOSTI, TAK JSI ŠLA DO NEMOCNICE??? A TAM TI ŘEKLI, ŽE JSI POTRATILA..?? NEBO TĚ TAM ONA POSLALA NA REVIZI?? NĚJAK JSEM TO ASI NEPOCHOPILA..

Tenkrát to bylo tak že jsem za doktorkou přišla s podezřením na těhotenství. Kromě zvětšené sliznice nic nepoznala a poslala mě domů s tím že se bude čekat. Trochu jsem krvácela, ptala jsem se že je to normální? Vůbec se tím nezabývala. Jenže když se to krvácení rozjelo víc, okamžitě jsme jeli na pohotovost. Tam zjistili že jsem v osmém týdnu a bohužel probíhá potrat. Rovnou si mě v nemocnici nechali a druhý den udělali revizi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí