Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Prof. Farnsworth píše:
Měl jsem pár vztahů u kterých byl sex na prvním rande. A nějak to na kvalitu vztahu nemělo vliv. Ani jsem si o té holce nemyslel, že je k.rva. Spíš, že jsem takový frajer, že mi neodolala na prvním rande
píšu někteří a jejich pořád ještě dost .Já taky tyhle hry neumím …někdy z toho vztah byl někdy ne …co si dotyční mysleli netuším ..třeba to mohlo mít vliv na to , že jsem byla vyhodnocena jako vztahově nevhodná ![]()
@Akinee píše:tak to bych ho politovala. Ježíši, to bych mu snad sama dovlekla nějakou živou. My jsme slušná rodina
@Akinee píše:
Teď jsi na to kápnul. A možná i to byl ten důvod, proč ženy utlačovali.
Ženská sexualita v našem kulturním okruhu má smůlu, že křesťané čerpali nejvíc z židovské, řecké a římské kultury s jejich až homosexuálním zaměřením proti ženské sexualitě a strachem z ní.
Podobně islámský kulturní okruh zase čerpal od Židů a Arabů a nejspíš pak i některých afrických kultur a když se rozšiřoval, opět sebou nesl to sexuální proti ženství z důrazem na až pedofilní a mrzačící ženskou sexuální čistotu a cudnost.
Původní germánský i slovanský kulturní okruh byl ženské sexualitě mnohem vstřícnější. U Slovanů žena před manželstvím normálně sbírala sexuální zkušenosti, panna zůstávala jedině, že by ji nikdo nechtěl - ostuda. A to pojetí, spolu s jistou sexuální nevázaností se drželo velmi dlouho, echt římskokřesťanský model se tu nepovedlo zavést nikdy. Češi byli spíš heretici, protestanti a už na hraně s pravoslavím a pak už naštěstí byl humanismus…
Řeči o patriarchálním útlaku mi připadají, že s tím přišli lidé, kteří neměli rozhled. Zkušenosti z pár tehdy dominantních zemí přenášeli na celý svět. Protože patriarchálních kultur byly a jsou mraky a jejich přístup k ženám a ženské sexualitě se dost lišil. Je hloupé brát to podle té jedné, jen proto, že se na čas víc rozšířila a chvilku byla nositelem pokroku.
Příspěvek upraven 11.11.18 v 11:00
@Venetia píše:
píšu někteří a je jich pořád ještě dost .Já taky tyhle hry neumím …někdy z toho vztah byl někdy ne …co si dotyční mysleli netuším ..třeba to mohlo mít vliv na to , že jsem byla vyhodnocena jako vztahově nevhodná
Ti nekteri jsou blbci, takze je dobre, ze odejdou. Takove ani neznam.
@Lalelale píše:![]()
asi tak, radši nechci vidět, co za trosku pujde do podniku s panenkama
Já se docela cejtim ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
A proto si hodný kluci nevrznouProtože holky dávají namachrovaným blbečkům se kterými nechtějí vztah.
Asi tak ![]()
@Mart81 píše:
V tom případě ovšem vykonavateli „patriarchálního útisku“, jsou převážně ženy.
To bohužel taky. A to hlavně nechápu. Jsou to ženy, které si nechtějí přiznat, že to mají rády? Nebo závidí, že druhá si to užívá a nestydí se za to..?
Ale hlavně muži. Přiznej si, chtěl bys za ženu ženu, o které by všichni věděli, že jí prošlo postelí 100 chlapů? Přitom u chlapa se to bere, prostě kanec.
@Akinee píše:
To bohužel taky. A to hlavně nechápu. Jsou to ženy, které si nechtějí přiznat, že to mají rády? Nebo závidí, že druhá si to užívá a nestydí se za to..?
Ale hlavně muži. Přiznej si, chtěl bys za ženu ženu, o které by všichni věděli, že jí prošlo postelí 100 chlapů? Přitom u chlapa se to bere, prostě kanec.
asi ano …všimni , jak tu některá napíše , že s tím moc nenadělá …je okamžitě odsouzena a to ženami
@Venetia píše:
Vrznou , ale později ..sami to tak chcete , pořád ještě je spousta chlapů , kteří za to ženskou odsoudí ..dala mi hned , dá každému atd atd
@Akinee píše:
To bohužel taky. A to hlavně nechápu. Jsou to ženy, které si nechtějí přiznat, že to mají rády? Nebo závidí, že druhá si to užívá a nestydí se za to.. ?
Ale hlavně muži. Přiznej si, chžel bys za ženu ženu, o které by všichni věděli, že jí prošlo postelí 100 chlapů? Přitom u chlapa se to bere, prostě kanec.
Byla by to pro mě nevýhoda, protože já nevystřídal zdaleka tolik partnerek a nepoměr by byl značný. Ale nebyla by to zásadní nevýhoda. Osobně to mám tak, že bych snáz vzal to, že měla 100 partnerů, protože sama chtěla, než že jich měla 10, ale s jedním z nich šla za peníze.
Co vy? Když píšete, že muž co měl 100 žen je chlapák. Vážně by vám nevadilo mít takového partnera, o kterém by se vědělo, že měl 100+ žen (případně aspoň 10× víc, než vy jste měla mužů, pokud jste sama měla hodně partnerů) a brala byste to u něj jako výhodu a potvrzení toho, že je chlapák?
Protipříklad:
A ještě ať jsme trochu blíž tématu. U žen se obvykle toleruje, že mají různé hračky. Venušiny kuličky, vibrátory vaginální i anální… Svým způsobem je to známka toho, že jsou sexuálně aktivní, náruživé, odvážné… Klidně se tím mohou i pochlubit, že se nebojí experimentovat.
Jak byste to brala u muže a jak by podle vás na něj nahlížela společnost? Kdyby se o něm vědělo, že nakupuje a používá umělé vagíny a různé další hračky, třeba i anální kolík… Byla by to známka toho, že je náruživý, odvážný a nebojí se experimentovat? Nebo by byl za divného zoufalce a úchyla? A proč? Je to známka matriarchálního útisku?
![]()
Příspěvek upraven 11.11.18 v 11:32
@Lalelale píše:![]()
asi tak, radši nechci vidět, co za trosku pujde do podniku s panenkama
Ale tak, já to nikomu neberu. Potřeby jsou různé. Zas třeba lepší než ojíždět auta na sídlišti třeba
ale otázka zněla, jak bych se na to dívala u svého manžela ![]()
Bal bych se jedine zeny, ktera vystridala 100 robotu, protoze takovy vykon bych asi neprekonal.
Bylo by to pro ni jako vymenit formuli za kolobezku.
@Emimin7 píše:
Ti nekteri jsou blbci, takze je dobre, ze odejdou. Takove ani neznam.
A hlavně je jasné, že byli vztahově nevhodní. S těma by byla časem v posteli nuda ![]()
@Emimin7 píše:
Bal bych se jedine zeny, ktera vystridala 100 robotu, protoze takovy vykon bych asi neprekonal.Bylo by to pro ni jako vymenit formuli za kolobezku.
Kdybych se projel ve sto formulích, tak koloběžka by mohla být vítaná změna. Proč máš potřebu být formule?
![]()
@Venetia píše:
asi ano …všimni , jak tu některá napíše , že s tím moc nenadělá …je okamžitě odsouzena a to ženami
A umíš si představit chlapa, jak hrdě říká Hele, je vidět, že ta moje to má fakt ráda. Není divu, že měla tolik borců ![]()