Nevěstinec s nafukovacími pannami. Nevěra nebo v pořádku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5640
10.11.18 18:24

Prijde mi to zvlastni a svym zpusobem zajimave… kazda druha ma dneska doma vibrator, Venusiny kulicky a nevim co jeste a divny to nikomu nepripada :nevim: . Tohle je jako vibrator, jen pro chlapa a v propracovanejsim baleni. :nevim: Je to taky jenom sexualni pomucka, masazni stroj, proste neco noveho, sve fandy si to urcite najde a rozhodne si netroufam tvrdit, ze pouze z rad podivinu ci „uchylu“. :nevim: Jak se rika, pokrok nezastavis. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
10.11.18 18:25
@Ploskutáček píše:
Mně to přijde naprosto úžasný, přeci jen mezi námi existují arcitypy mužů, s kterými jiné ženy nechtějí souložit ani za prachy :mrgreen:

Ale tak si můžou koupit živou prodejnou děvu, ne? Ikdyž pravda, někoho vzrušuje asi i zásun do holinky… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
10.11.18 18:25
@Micaella22 píše:
Aby udelali konecne bordel pro zensky, to ne… zase se vymyslej kraviny pro chlapi
:mrgreen: to prijde
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37401
10.11.18 18:28
@Ms.Ragdoll píše:
Prijde mi to zvlastni a svym zpusobem zajimave… kazda druha ma dneska doma vibrator, Venusiny kulicky a nevim co jeste a divny to nikomu nepripada :nevim: . Tohle je jako vibrator, jen pro chlapa a v propracovanejsim baleni. :nevim:

Přesně tak, prostě je to zatím příliš drahé pro soukromé použití, tak se vymýšlí různé způsoby sdílení. Až to zlevní na pár tisíc, tak si ten, co to chce pořídí soukromě a nikdo se nad tím nebude podivovat.

PS: Příklad se solárkem byl velice trefný a podobných věcí by se našlo mnohem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11828
10.11.18 18:29
@123Soňa píše:
Ale tak si můžou koupit živou prodejnou děvu, ne? Ikdyž pravda, někoho vzrušuje asi i zásun do holinky… :think:

To jsem nemyslel. Jsou typy (vzhledově) mužů, s kterými nechtějí nic mít ani prodejné ženy. Dělal jsem si průzkum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19808
10.11.18 18:29
@Bandii píše:
Napadlo by mě, že jsem u sexu asi příliš aktivní :mrgreen: nebo možná moc mluvím :think: nevěra určitě ne. Ale nedovedu si představit chlapa, který by tam šel, celkem zoufalec 8)

Nekrofil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
10.11.18 18:32
@Ploskutáček píše:
To jsem nemyslel. Jsou typy (vzhledově) mužů, s kterými nechtějí nic mít ani prodejné ženy. Dělal jsem si průzkum.

To bych potřebovala vidět, nějakou fotku takovýho týpka :mrgreen:
Myslím, že prodejné ženy mají odolné žaludky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11828
10.11.18 18:34
@123Soňa píše:
To bych potřebovala vidět, nějakou fotku takovýho týpka :mrgreen:
Myslím, že prodejné ženy mají odolné žaludky :jazyk:

Píšu z osobní zkušenosti, dostat se k sexu může být těžší, než se zdá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
10.11.18 18:34

Ja nevim, mam taky vibrator a chlap to jako neveru nebere. Latexova panna je nezvykla, bere se to obecne jako neco podivného, ale ze bych se kvuli tomu nerozvadela. :think: :nevim: Myslim, ze by do toho proste nesel, nedokazu si to u nej predstavit. Ziva zenska je proste ziva zenska :nevim: Najit si ochotnou, opravdovou ženskou pro nej urcite neni problem.

Prijde doba, kdy takovou robo pannu pomalu nepozname od zive zeny a to teprve bude pruser. Kdo by se chtel porovnavat s nadhernou, vzdy odpocatou a po vsech strankach dokonalou robotkou, vyrobenou doslova chlapovi na miru :lol: :mrgreen: to by byla teprve bizarni predstava, pro obe pohlavi si myslim. :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 10.11.18 v 18:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5170
10.11.18 18:35
@Mart81 píše:
V Praze byl otevřen první bordel s umělými pannami .

Již předtím se podobné bordely objevily v Rakousku , Francii , Španělsku …

Kdyby váš manžel nebo partner využil takových služeb a měl v bordelu sex za použití umělé panny, jak byste to braly? Byla by to nevěra? Byly byste na něj naštvané? Nebo byste to braly jako neškodnou zábavu?

Rikam to muzi, zamyslim se a pak povidam, ze by me to asi prekvapilo. :mrgreen: ;) A muz na to, ze by ho taky prekvapilo, kdyby tam sel. :lol: :mrgreen: Tak asi tak. ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
10.11.18 18:36

Já spíš nechápu, co z toho ten chlap asi tak může mít, když ta panna není nijak aktivní 8o na takového chlapa bych koukala divně.. Ale tak jestli to někoho vzrušuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.18 18:45

Já bych řekla, že své fandy si to určitě najde. I když spoustě lidem to přijde nechutné, stejně jako klasická prostitutka. Ale myslím, že tuhle umělou „pannu“ by uvítalo určitě velké množství osamělých mužů, kteří prostě nemají s kým a do normálního bordelu prostě nepůjdou. Tak tyhle panny jsou pro ně docela realistické. Ale samozřejmě, že nad reál to není, to je jasné, ale pro někoho jediná alternativa, jak si ....... 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34171
10.11.18 18:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11828
10.11.18 18:54
@Ms.Ragdoll píše:
Ja nevim, mam taky vibrator a chlap to jako neveru nebere. Latexova panna je nezvykla, bere se to obecne jako neco podivného, ale ze bych se kvuli tomu nerozvadela. :think: :nevim:Prijde doba, kdy takovou robo pannu pomalu nepozname od zive zeny a to teprve bude pruser. Kdo by se porovnavat s nadhernou, vzdy odpocatou a po vsech strankach dokonalou robotkou, vyrobenou doslova chlapovi na miru :lol: :mrgreen: to by byl teprve bizar. :mrgreen: :mrgreen:

Co bez keců polyká, nevadí jí anál, nemá svý dny, výkyvy nálad, bolesti hlavy :mrgreen: To pak budou mít reálný ženy hodně těžký, ale my muži taky. V momentě, kdy se sex nahrazuje robotama, tak je něco špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.18 18:56

Chtěla jsem napsat, že by ji ti osamělí uvítali mít doma, nějak jsem to tam zapomněla napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí