Nevěstinec s nafukovacími pannami. Nevěra nebo v pořádku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rokris
10.11.18 17:57
@Mart81 píše:
V Praze byl otevřen první bordel s umělými pannami .

Již předtím se podobné bordely objevily v Rakousku , Francii , Španělsku …

Kdyby váš manžel nebo partner využil takových služeb a měl v bordelu sex za použití umělé panny, jak byste to braly? Byla by to nevěra? Byly byste na něj naštvané? Nebo byste to braly jako neškodnou zábavu?

Ani jedno. Spíš bych se zamyslela. Nad sebou, nad manželem, nad oběma. :D

• Citovat
  • Upravit
9044
10.11.18 17:57

Aspoň mu do toho nekecá :mrgreen: Já si myslím, že to krachne, u nás je dost bordelů s živým masem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
10.11.18 17:58
@Mart81 píše:
Nevím. :think: Možná bych to bral, jako že vyzkoušela trochu lepší vibrátor. Přeci jen, kvalitní hračka tohoto typu stojí klidně 170 000 Kč nebo i víc, takže dává smysl chtít mít zkušenost předem. Jako projet se v autě.

Připadá mi, že společnost se na vibrátory a různé další sexuální pomůcky pro uspokojení žen dívá o trochu vstřícněji. Navíc jsem v tomto dost tolerantní, proti různým, i realisticky vypadajícím pomůckám nic nemám. Nejdivnější by na tom bylo asi to, že toho panáka před ní použily i jiné. Ale kdo to může vyloučit u vibrátoru z krabice. ;)

Ale je fakt, že to je jiný level. :think: A s rozvojem podobných náhražek, AI a jejich zlevňováním, bude nejspíš toto řešeno celkem běžně.

no…za chvíli se ženská a chlap už nebudou potřebovat fakt k ničemu :lol:
i když nafukovací panna/panák nic moc, lepší by byl nějaký robot, který by k tomu ženě ještě říkal třeba „si krásná“ a „miluju tě“, chlapovi zas nějaký obdivný kecy… a věřim, že to by úspěch mít mohlo velký :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
10.11.18 18:00
@jahuhudka píše:
To bylo prvni co se mi honilo hlavou, i kdyby tam lili savo ta predstava kolik jich to tam pusti :poblion: je eklova
Navic pisou i o uchylkach tak k tomu nejakej bobek :mrgreen:Příspěvek upraven 10.11.18 v 17:50

To máte pravdu.

Na druhou stranu, na záchodové prkénko si také nejspíš sedlo za ty roky mnoho jiných lidí a nejspíš na něj bylo i leccos puštěno. ;)

Když si jde člověk nahý lehnout třeba do solária, tak zase kdo ví, kdo všechno tam ležel a co tam pustil. Nebo různé vířivky…

A předpokládám, že ani v nemocnicích nejsou všechny nástroje jako cévky, katetry, endoskopy… jednorázové a část věcí se desinfikuje a používá opakovaně. Třeba se pletu.

Je fakt, že je velká otázka, jak důkladně a zda skutečně to tam čistí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
10.11.18 18:00
@arinecka píše:
@jahuhudka Docela by mě zajímala ta údržba těch umělých žen :mrgreen: To je po kždém použití proženou desinfekcí? :mrgreen:

To mě taky teda. Humus. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11822
10.11.18 18:02

Mně to přijde naprosto úžasný, přeci jen mezi námi existují arcitypy mužů, s kterými jiné ženy nechtějí souložit ani za prachy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1241
10.11.18 18:03

(zdroj: Blesk.cz)
Během dne se na vnadných děvách vystřídá v průměru okolo pěti mužů. Jak je to tedy s hygienou? „Čištění panny má několik fází, samozřejmostí je úprava pokoje a výměna lůžkovin. Panna samotná nejprve projde mytím v proudu vody a vymytím dutin, pak přijde na řadu antibakteriální dezinfekce a po dalším mytí speciální antibakteriální pudr,“ prozradil Petr. Právě pudr podle něj dodá umělé kůži reálně jemný povrch. Celá příprava pro dalšího zákazníka trvá dvě hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6886
10.11.18 18:04

Mě teď napadlo kolik asi berou ti umyvači panen. A jak ta pana bude vypadat za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
10.11.18 18:04
@teerax píše:
no…za chvíli se ženská a chlap už nebudou potřebovat fakt k ničemu :lol:
i když nafukovací panna/panák nic moc, lepší by byl nějaký robot, který by k tomu ženě ještě říkal třeba „si krásná“ a „miluju tě“, chlapovi zas nějaký obdivný kecy… a věřim, že to by úspěch mít mohlo velký :D

Tak „nafukovací panny“ jsou v podobném zařízení už dnes asi z nějakého kvalitního silikonu a dost realistické. A nahrát do nich různé programy, díky kterým budou reagovat žádoucím způsobem a pak s nimi moc odehrávat leccos od zamilovaného párečku až po znásilnění nebo plnění různých dalších fantazií, klidně i s využitím virtuální reality, už je celkem drobnost. V tom jednom bordelu ve Francii to nejspíš je, feministky si tam na to stěžují. Zda to nabízí už i v tom v Praze netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
10.11.18 18:06

@Mart81 verejne wc,solarka,virivky nevyuzivam :mrgreen: k verejnym toaletam mam odpor :mrgreen: bych se radeji pocurala :lol:

• Citovat
  • Upravit
5918
10.11.18 18:11
@alisekR píše:
Aspoň mu do toho nekecá :mrgreen: Já si myslím, že to krachne, u nás je dost bordelů s živým masem.

U toho bordelu v Rakousku psali, že o umělou byl větší zájem než o živé, tak museli přikoupit další. :P

Ale je klidně možné, že je to jen móda a muži to zkrátka chtějí zkusit jako novinku.

Ono je dobré si uvědomit, že když už nějaký chlap jde do bordelu, privátu nebo zastaví nějaké u trasy, tak s vědomím, že s tou prostitutkou před ním bylo xy jiných mužů. A nejspíš se mezitím nedesinfikovala a je otázka, zda se aspoň skutečně pořádně umyla.

Takže v porovnání s tímto, pak využití kvalitní, drahé hračky, kterou desinfikují po každém použití (doufejme), nemusí vycházet tak zle.

Jako osobně mě neláká ani živá prostitutka, ani podobná hračka. Ale když se nad tím zamyslím, tak sex s podobnou hračkou by byl asi hygieničtější a bezpečnější z hlediska chorob. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
10.11.18 18:14

To mi připomíná tu scénu z kameňáku jak tam měli v tom bordelu nafukovací panu a jeden zákazník přišel a povídá „hele ona pláče“ a ten majitel mu řek „nepláče ale přetéká“ :lol: jinak Teda nevím tuhle službu by musel využít jediné ten největší zoufalec, kterého se i prostitka štítí dotknout, takže celkem jasně vím, že aspoň můj chlap, co má ženskou doma nemá potřebu vyhledávat bordel s umělou panou, a kdyby o ní někdy projevil zájem, z hygienických důvodů mu radši jednu koupím domu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
10.11.18 18:16
@Náměsíčná píše:
Mě teď napadlo kolik asi berou ti umyvači panen. A jak ta pana bude vypadat za rok.

Po roce pravidelného, denního používání stovkami mužů? Asi bude vypadat strašně.

Výhodou je, že ji mohou snadno vyhodit - stojí třeba 200 000 Kč, to se jim vyplatí. Zrovna toto je u náhražky o dost snazší, než u živé prostitutky.

Každopádně „6 hodin denně umývám panny“ zní náhle mnohem hůř, než před 20 ti lety. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37387
10.11.18 18:16
@Jana525 píše:
Hrozne by u me klesl v hodnote jako chlap. Jako neveru bych to nebrala, ale vazit bych si ho uz nemohla.

A ženskou, co používá robertky si také nemáme vážit? Ty „panny“ jsou velice realistické a nemají nic společného s běžnými nafukovacími pannami, které se dosud prodávaly v sexshopech.

Já osobně bych něco podobného klidně vyzkoušel, ale za 1.900 Kč si raději vyberu živou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
10.11.18 18:24

Aby udelali konecne bordel pro zensky, to ne… zase se vymyslej kraviny pro chlapi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí