Nevím, co dál. Chce interrupci :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
148273
11.1.17 12:30
@smurfka píše:
@Anna766 jo vím že je možnost mít zdarma za nějakých podmínek..ale u anonymu jsem přehlédla že už je „vyššího věku“, proto jsem se divila že zadarmo..( dneska člověk neví, každá nemocnice má jiné ceníky na ruzné zákroky které se liší i tisícema, tak proto mě to " zaujalo ")

Asi jo, mě to tehdy dost překvapilo, bylo mi jen 33 let a měla jsem jen jedno dítě, ale jak říkám odmítla jsem a porodila, jen jsem potom podstoupila hned při CS domluvenou sterilizaci, protože mám rozum a vím že můj zdravotní stav je takový že další dítě by byl velký risk a já tu musím být pro ty dvě co už mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
11.1.17 12:32
@Anonymní píše:
Dekuji za vase nazory. I kdyz nevim jak semnou souvisi potraty v Polsku. Jinak proc nebo jak mi selhala antiko nevim aplikovala sem ji 3 roky porad stejne bez nehod deti mam planovane. Co se pokazilo ted netusim. V mem veku a poctu clenu rodiny nejsem nejak nadsena z kocarku a miminek kamaradek, ze bych musela honem taky. Pritel dite nechce. Vcera jsem mu chtela ukazat foto plodu v 10tt nechtel a od te doby se nebavime. Pro zachovani zdrave a fungujici stavajici rodiny to bohuzel zatim vidim na to krajni reseni se kterym nejsem ani trochu smirena. Ale uprimne si to neumim. predstavit ano mame kde bydlet, ale zakopavame tam. o sebe uz ted a auto mame ano, ale splacime a je pro 5 ne 6 lidi. A dekuji za nazory tem, kteri popsali budoucnost. Pokud bych zustala sama se 3 detmi bylo by to nuzne nicmene asi bysme hladem nepomreli se 4 pokud bych prestala chodit do prace by to bylo nerealne. Jeden muz me ve stychu s detmi uz nechal a vim jake to je ze dne na den resit bydleni a nemit ani tu lednici. Takze dekuji vsem za nazory nejak se s tim poperu. Jo a nevim kdo mi pral klidny spanek dekuji. Ten nemam uz hodne let.

pro zakladatelku (snad jsem se trefila)
Nevím jakou práci děláš, ale nešla by dělat i s prckem? V dnešní době např. Home office apod.
Já jsem třeba živnostník, mám svoji kancelář a vím, že kdyby se náhodou stalo, tak holt budu mít s sebou mimi v kanclu (případně si pronajmu větší, o dvou místnostech, aby měl prcek klid). Nebo budu pracovat doma, a klienti budou jezdit za mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.17 12:36

@smurfka ale na vykacku to snad ještě není :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
11.1.17 12:38
@Anonymní píše:
@smurfka ale na vykacku to snad ještě není :mrgreen:
:mrgreen: tak jo..já jsem mladší jen o 9 let:o) zas takové mládě nejsem.. :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
148273
11.1.17 12:40
@smurfka píše: :mrgreen: tak jo..já jsem mladší jen o 9 let:o) zas takové mládě nejsem.. :mrgreen:

No vidíš a mě tykáš bez okolků a to je mi o 7 let víc než anonymní :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
11.1.17 12:43

@Anna766 hele tak si místo fotek dejte ročník narození.. :mrgreen: já teda tykám většinou všem..( jen těm které mě naštvou vykám ) ale u těch anonymů, ani nevím proč jsem napsala vám - nebylo to kvuli věku :) neprzněme diskuzi témou o věku a vykačce :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
148273
11.1.17 12:46
@smurfka píše:
@Anna766 hele tak si místo fotek dejte ročník narození.. :mrgreen: já teda tykám většinou všem..( jen těm které mě naštvou vykám ) ale u těch anonymů, ani nevím proč jsem napsala vám - nebylo to kvuli věku :) neprzněme diskuzi témou o věku a vykačce :jazyk:

Já mám na fotce nejdražší osobu mého života. A to je poslední OT. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.17 13:41
@mall1976 píše:
pro zakladatelku (snad jsem se trefila)
Nevím jakou práci děláš, ale nešla by dělat i s prckem? V dnešní době např. Home office apod.
Já jsem třeba živnostník, mám svoji kancelář a vím, že kdyby se náhodou stalo, tak holt budu mít s sebou mimi v kanclu (případně si pronajmu větší, o dvou místnostech, aby měl prcek klid). Nebo budu pracovat doma, a klienti budou jezdit za mnou.

Bohuzel moje prace nejde delat z domu a ne s ditetem. Riziko urazu i infekci :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.17 13:51

@Mar__tanka1983 dekuji ti.

• Citovat
  • Upravit
13714
11.1.17 15:07

Víš co, trochu bojuj. Za dítě. Za sebe.
Nemusí jít člověk tou nejjednodušší cestou.
Třeba se cesta s dítětem ukáže dlouhodobě jako lepší volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
11.1.17 15:43

Četla jsem jen některé příspěvky, a neviděla jsem tam třeba chůvu.
Můžete si to takhle udělat?
Ty bys´ chodila do práce, něco by spolkla chůva, ale také určitě i něco navíc zůstalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
11.1.17 17:20
@Burj Chalifa píše:
Proč by se stalo? Jsem to já, BCH, nepotřebuji se schovávat za anonymitu.Na některé věci mám prostě vyhraněně ostrý názor. Vím, že to není populární, nejsou to hezká slova, ale stojím si za nimi, veřejně. Ostatně mít doma chlapa tohoto typu a vyjádřených postojů o zakladatelce ledacos vypovídá.

No jo no. Tady píšeš o neskutečných prasárnách a v jiné diskusi takovou maminu odsoudíš až k smrti za to, že si dovolila umotat si kopec dětí a ted´ třeba žádá o příspěvky, protože ji ten její opustil a neunesl fakt, že se rozhodla nejít v tt na potrat.
Ano, máš vyhraněně ostré názory, ovšem postrádající logiku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
11.1.17 17:29
@Talitha píše:
Víš co, trochu bojuj. Za dítě. Za sebe.
Nemusí jít člověk tou nejjednodušší cestou.
Třeba se cesta s dítětem ukáže dlouhodobě jako lepší volba.

a ty jí to dítě budeš finančně dotovat vid ´ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
11.1.17 17:54

@Verca1990 paní psala že má celkem slušné zaměstnání a na ženu celkem slušný plat..což teda nevím co znamená..a tím neobhajuji chuvu - protože ty jsou fakt drahé, něco jako soukromá školka..ale 12tku mít asi nebude

• Citovat
  • Upravit
36504
11.1.17 18:10
@berry4 píše:
No jo no. Tady píšeš o neskutečných prasárnách a v jiné diskusi takovou maminu odsoudíš až k smrti za to, že si dovolila umotat si kopec dětí a ted´ třeba žádá o příspěvky, protože ji ten její opustil a neunesl fakt, že se rozhodla nejít v tt na potrat.
Ano, máš vyhraněně ostré názory, ovšem postrádající logiku :lol:

Jé, to je hezký, že jsi tu! :kytka: Už jsem se bála, že jsi se ztratila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí