Nevím co mám dělat, kámoš měl semnou sex když sem spala

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43037
24.4.23 19:14
@Modesta píše:
@PudloslavaTy jsi neuroložka, že? Dá se to časově stihnout?

tak snad nekde na urgentnim prijmu, kde maji spolecnou cekarnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8172
24.4.23 19:15
@unuděná píše:
Prosimtě vyse, r se na to. Jestli je to nějaký studentík, co si honí u představy rentgenu hlavy, no tak ať :nevim: Jestli je to ale skutečné, a podle mě tam těch málo uvěřitelných míst tolik není, tak tu zbytečně kopeš a šťouráš do opravdu hodně nepříjemné životní situace, byť si za ní může zakladatelka z velké části sama svou lehkovážností. K čemu ten hon na trolly?

Vždyť tady je to jasné, podívej se na stranu 2 na zprávu od sadmana ;) Prostě on dělá, že je děvče, které znásilnili a my děláme, že to bereme vážně. Však o takových pohádkách je celé emimino :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116822
24.4.23 19:19
@rmot píše:
Vždyť tady je to jasné, podívej se na stranu 2 na zprávu od sadmana ;) Prostě on dělá, že je děvče, které znásilnili a my děláme, že to bereme vážně. Však o takových pohádkách je celé emimino :)

Ale prd, on jen reagoval na zprávu, kde byl označeny a zmotal to.
Neumím si představit, že by někdo trolil na takové téma. Chudák zakladatelka, ještě tu číst, že je trol. :zed:
Zakladatelka sadman být nemůže, můžeš si to lehce ověřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116822
24.4.23 19:22
@Anonymní píše:
@rmot to je právě nejhorší ze jsou někteří debi*ové a dokáží takhle trollit a pak ti co potřebuji opravdu pomoc tak není příjemný si číst ostatní že jim nevěří nebo tak 🥺

Kašli na nějaký výkřiky na netu. :hug: hlavně se dej do pořádku.
A proč toho demen.ta chce kamarádka kontaktovat? To nechte na policii, oni si poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8172
24.4.23 19:24
@aiwwa píše:
Neumím si představit, že by někdo trolil na takové téma. Chudák zakladatelka, ještě tu číst, že je trol. :zed:

Já ti nevím. Takco napsal:

@Takco píše:
Nemůžeš chodit, jak píšeš předtím, kdo se bude starat o decko? Nebo do práce nepůjdes? Jine zájmy než rodinu… :think:

a na to mu sadman odepsal:

Nejdu, mam cihlu v zaludku.

Třeba nám @Sadman vysvětlí, z čeho má cihlu v žaludku, ale mě z toho vychází logičtější vysvětlení, že odpovídal za zakladatelku a zapomněl zaškrtnout anonym :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116822
24.4.23 19:26
@rmot píše:

@Takco píše:
Nemůžeš chodit, jak píšeš předtím, kdo se bude starat o decko? Nebo do práce nepůjdes? Jine zájmy než rodinu… :think:

Třeba nám @Sadman vysvětlí, z čeho má cihlu v žaludku, ale mě z toho vychází logičtější vysvětlení, že odpovídal za zakladatelku a zapomněl zaškrtnout anonym :)

Stoprocentně to není zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3847
24.4.23 19:45
@rmot píše:

@Takco píše:

Třeba nám @Sadman vysvětlí, z čeho má cihlu v žaludku, ale mě z toho vychází logičtější vysvětlení, že odpovídal za zakladatelku a zapomněl zaškrtnout anonym :)

Nech se vyšetřit, paranoia je svině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
24.4.23 19:47

Zakladatelko, rada bych ti vyjadrila podporu. delas dobre, ze situaci resis pres policii. kamose uz bych nekontaktovala. neni to zadny kamos a policie si s nim uz poradi. doufám, ze se jeste ozves s odstupem casu, ze jsi v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8172
24.4.23 19:55
@aiwwa píše:
Zakladatelka sadman být nemůže, můžeš si to lehce ověřit.
Aniž by na to člověk volal adminy? Jak?
@Sadman píše:
Nech se vyšetřit, paranoia je svině.

Třeba jsem přehnaně zvědavý, ale na co jsi vlastně odpovídal v tom zmiňovaném přispěvku a z čeho jsi měl cihlu v žaludku, až jsi z toho nemohl jít do práce, když znásilnili zakladatelku? Třeba to má nějaké logické vysvětlení, kterého si já ne a ne všimnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116822
24.4.23 19:56

@rmot když dáš srdíčko zakladatelce, tak kdyby to byl sadman, tak mu přibude, což se neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14012
24.4.23 20:00

@rmot
Nemůžeš si srdíčkové vlastní příspěvky, ani když jsou anonymní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116822
24.4.23 20:01
@Pidulka1991 píše:
@rmot
Nemůžeš si srdíčkové vlastní příspěvky, ani když jsou anonymní

Jo, to je další důkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8172
24.4.23 20:02
@aiwwa píše:
@rmot když dáš srdíčko zakladatelce, tak kdyby to byl sadman, tak mu přibude, což se neděje.

Ty jo, díky za informaci, tohle jsem netušil :) Tak teď jen jestli mi sadman odpoví na můj dotaz, protože tím víc jeho zprávu prostě nechápu, když není zakladatelka… Doufám, že to není u mě nastupující stařecká demence :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.23 20:19

Zakladatelko, ještě si udělej printscreeny těch konverzací. Na whatsappu (nevím, jak jinde) jde odstranit zprávy u všech, tak pro jistotu, kdyby se to snažil promazat. Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.23 20:26

Jsme mensi okresni mesto, jsem zdravotník z nemocnicena chirurgii a u nas je to casove mozne stihnout. Na gynde jako akutni u soukromych lekaru vezmou relativně hned (neceka se na konec pracovni doby) a pak uz staci aby doktor zavolal rychlou a vezmou ji na chire prednostne hned po prijezdu a uvolneni ambulance. Cestou na oddeleni se udela rentgen a po přijetí statim nabery. U nas takto standartni postup.
Zakladatelko, moc ti drzim palce, z rypalu si nic nedělej, to je tady asi národní sport :roll:.
P. S. Radsi odpovim hezky na trolla nez v této situaci nekomu ublizit a jeste kopnout do znicene holky.
P. S. 2- anonym kvuli infu o zaměstnání

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová