Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Modesta píše:
@PudloslavaTy jsi neuroložka, že? Dá se to časově stihnout?
tak snad nekde na urgentnim prijmu, kde maji spolecnou cekarnu…
@unuděná píše:
Prosimtě vyse, r se na to. Jestli je to nějaký studentík, co si honí u představy rentgenu hlavy, no tak aťJestli je to ale skutečné, a podle mě tam těch málo uvěřitelných míst tolik není, tak tu zbytečně kopeš a šťouráš do opravdu hodně nepříjemné životní situace, byť si za ní může zakladatelka z velké části sama svou lehkovážností. K čemu ten hon na trolly?
Vždyť tady je to jasné, podívej se na stranu 2 na zprávu od sadmana
Prostě on dělá, že je děvče, které znásilnili a my děláme, že to bereme vážně. Však o takových pohádkách je celé emimino ![]()
@rmot píše:
Vždyť tady je to jasné, podívej se na stranu 2 na zprávu od sadmanaProstě on dělá, že je děvče, které znásilnili a my děláme, že to bereme vážně. Však o takových pohádkách je celé emimino
Ale prd, on jen reagoval na zprávu, kde byl označeny a zmotal to.
Neumím si představit, že by někdo trolil na takové téma. Chudák zakladatelka, ještě tu číst, že je trol. ![]()
Zakladatelka sadman být nemůže, můžeš si to lehce ověřit.
@Anonymní píše:
@rmot to je právě nejhorší ze jsou někteří debi*ové a dokáží takhle trollit a pak ti co potřebuji opravdu pomoc tak není příjemný si číst ostatní že jim nevěří nebo tak 🥺
Kašli na nějaký výkřiky na netu.
hlavně se dej do pořádku.
A proč toho demen.ta chce kamarádka kontaktovat? To nechte na policii, oni si poradí.
@aiwwa píše:
Neumím si představit, že by někdo trolil na takové téma. Chudák zakladatelka, ještě tu číst, že je trol.
Já ti nevím. Takco napsal:
@Takco píše:
Nemůžeš chodit, jak píšeš předtím, kdo se bude starat o decko? Nebo do práce nepůjdes? Jine zájmy než rodinu… ![]()
a na to mu sadman odepsal:
Nejdu, mam cihlu v zaludku.
Třeba nám @Sadman vysvětlí, z čeho má cihlu v žaludku, ale mě z toho vychází logičtější vysvětlení, že odpovídal za zakladatelku a zapomněl zaškrtnout anonym ![]()
@rmot píše:
Já ti nevím. Takco napsal:@Takco píše:
Nemůžeš chodit, jak píšeš předtím, kdo se bude starat o decko? Nebo do práce nepůjdes? Jine zájmy než rodinu…a na to mu sadman odepsal:
Třeba nám @Sadman vysvětlí, z čeho má cihlu v žaludku, ale mě z toho vychází logičtější vysvětlení, že odpovídal za zakladatelku a zapomněl zaškrtnout anonym
Stoprocentně to není zakladatelka.
@rmot píše:
Já ti nevím. Takco napsal:@Takco píše:
Nemůžeš chodit, jak píšeš předtím, kdo se bude starat o decko? Nebo do práce nepůjdes? Jine zájmy než rodinu…a na to mu sadman odepsal:
Třeba nám @Sadman vysvětlí, z čeho má cihlu v žaludku, ale mě z toho vychází logičtější vysvětlení, že odpovídal za zakladatelku a zapomněl zaškrtnout anonym
Nech se vyšetřit, paranoia je svině.
Zakladatelko, rada bych ti vyjadrila podporu. delas dobre, ze situaci resis pres policii. kamose uz bych nekontaktovala. neni to zadny kamos a policie si s nim uz poradi. doufám, ze se jeste ozves s odstupem casu, ze jsi v poradku.
@aiwwa píše:Aniž by na to člověk volal adminy? Jak?
Neumím si představit, že by někdo trolil na takové téma. Chudák zakladatelka, ještě tu číst, že je trol.
Zakladatelka sadman být nemůže, můžeš si to lehce ověřit.
@Sadman píše:
Nech se vyšetřit, paranoia je svině.
Třeba jsem přehnaně zvědavý, ale na co jsi vlastně odpovídal v tom zmiňovaném přispěvku a z čeho jsi měl cihlu v žaludku, až jsi z toho nemohl jít do práce, když znásilnili zakladatelku? Třeba to má nějaké logické vysvětlení, kterého si já ne a ne všimnout ![]()
@rmot když dáš srdíčko zakladatelce, tak kdyby to byl sadman, tak mu přibude, což se neděje.
@rmot
Nemůžeš si srdíčkové vlastní příspěvky, ani když jsou anonymní
@Pidulka1991 píše:
@rmot
Nemůžeš si srdíčkové vlastní příspěvky, ani když jsou anonymní
Jo, to je další důkaz.
@aiwwa píše:
@rmot když dáš srdíčko zakladatelce, tak kdyby to byl sadman, tak mu přibude, což se neděje.
Ty jo, díky za informaci, tohle jsem netušil
Tak teď jen jestli mi sadman odpoví na můj dotaz, protože tím víc jeho zprávu prostě nechápu, když není zakladatelka… Doufám, že to není u mě nastupující stařecká demence ![]()
Zakladatelko, ještě si udělej printscreeny těch konverzací. Na whatsappu (nevím, jak jinde) jde odstranit zprávy u všech, tak pro jistotu, kdyby se to snažil promazat. Drž se!
Jsme mensi okresni mesto, jsem zdravotník z nemocnicena chirurgii a u nas je to casove mozne stihnout. Na gynde jako akutni u soukromych lekaru vezmou relativně hned (neceka se na konec pracovni doby) a pak uz staci aby doktor zavolal rychlou a vezmou ji na chire prednostne hned po prijezdu a uvolneni ambulance. Cestou na oddeleni se udela rentgen a po přijetí statim nabery. U nas takto standartni postup.
Zakladatelko, moc ti drzim palce, z rypalu si nic nedělej, to je tady asi národní sport
.
P. S. Radsi odpovim hezky na trolla nez v této situaci nekomu ublizit a jeste kopnout do znicene holky.
P. S. 2- anonym kvuli infu o zaměstnání