Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@unuděná píše:
Tipuju nějaké hypnotikum
Tak to jo. To, ale nevim zda udela gynekolog. To by spise zadala ta policie
@Tarena píše:
Tak to jo. To, ale nevim zda udela gynekolog. To by spise zadala ta policie
Obvoďačka vystaví žádanku. Ale musí jí říct pravdu.
Pokud to chceš řešit, obrať se na Bez trestu (právnička Lucie Hrdá), tam by ti mohli poradit jak dál
@unuděná píše:
Tipuju nějaké hypnotikum
Nemyslim si že teď bude mít ještě něco v krvi.
@Lily Evans píše:
Nemyslim si že teď bude mít ještě něco v krvi.
Tak to záleží, co by to bylo. Samozřejmě lepší by bylo jít na pohotovost hned v neděli ráno, nebo když prostě dorazila domů, ale některé drogy v krvi zůstávají až týden.
@Anonymní píše:
@Lu66 já nebyla povolná opravdu já to nechtěla, myslím že sem mu nedala ani náznak toho že bych sním chtěla něco mít nebo s kýmkoliv, ba naopak já mu narovinu říkala jak věci jsou, i kámoši mu vysvětlovali at mě nechá na pokoji prostě.. ano tohle je ponaučení.. moc mě to mrzí moje chyba 😭
Tvoje chyba?? On tě celej večer obtěžoval, a pak tě znásilnil. Fakt si myslíš, že je to tvoje chyba? Doufám, že to nenecháš jen tak být, a udáš ho.
Sedím teď u svého gynekologa, rozhodla jsem se to řešit jak radite, nechci aby neoc podobného zažili jiný.. opravdu vám moc děkuji za radu, myslím že dokázat bych to mohla, hlavně podle konverzace že včera, kdy mi sám napsal že se omlouvá že mi nechtěl takto ublížit že neví co do něj vjelo atd takže mohu použít toto, samozřejmě vim že i kamarádi dosvědčí jak to bylo celý večer, když i oni po něm řvali ať mě nechá na pokoji.. je mi hrozně z toho co vše bude následovat ještě 🥺
@Anonymní píše:
Hele, uz se stalo, to nevratis, maximalne se z toho poucis. Ja se v takovych situacich bohuzel taky ocitla, takze naprosto presne vim, jak ti je! Pokazdy jsem mela druhy den neskutecne vycitky, a az v podstate deprese, ze mi bylo psychicky strasne spatne a dost jsem si to odskakala.
Ja bohuzel neumim pit alkohol, jsem dlouho v pohode a pak to jde raz na raz. Mivam pak okna, zpetne si taky vybavuju jen nejaky utrzky.
Ted uz v podstate nikam parit nechodim, sporadicky s kamaradkou jednou za rok, s tou jsme na jedny vlne, dame vinko, pekne do vesela, a poslednim busem domu za rodinou. Nemotame se, nic.
To opiti se mi stavalo prave s jinou, a ta nema zaklopku, a navic je schopna me nekde klidne nechat a odejit, v ty svoji opilosti, takze pro me bylo nejjednodussi se od ni trhnout, protoze to koncilo blbe.
Kdyz uz pit nekde takhle venku, tak jdu nejradsi se svym chlapem, to je takova moje jistota.
Preju ti, at se z toho brzy dostanes a nenech se premoct vycitkama. I kdyz te chapu. „Kamarad“ je prase, at ti pekne proplati pilule a nepriblizuje se k tobe.
Moc mě mrzí že si zažila takovou situaci 🥺 si silná ♥️ ♥️ vím že mi ani nestálo se jít odreagovat na ten pitomej byt měla sem zůstat doma pak by se to možná ani nestalo.. čekala bych že tohle se může stát max na nějaký diskotéce nebo tak není lidi které znám roky…vím že sem máma a neměla jsem takto pít, nepřijde mi to vporadku ale vím že moc sem toho opravdu neměla tak si nejsem jistá co mě mohlo úplně takhle vypnout nejde mi to do hlavy opravdu se mi nikdy tohle po alkoholu nestalo…
@Anonymní píše:
Sedím teď u svého gynekologa, rozhodla jsem se to řešit jak radite, nechci aby neoc podobného zažili jiný.. opravdu vám moc děkuji za radu, myslím že dokázat bych to mohla, hlavně podle konverzace že včera, kdy mi sám napsal že se omlouvá že mi nechtěl takto ublížit že neví co do něj vjelo atd takže mohu použít toto, samozřejmě vim že i kamarádi dosvědčí jak to bylo celý večer, když i oni po něm řvali ať mě nechá na pokoji.. je mi hrozně z toho co vše bude následovat ještě 🥺
Není to nic příjemného, ale zvládneš to, neboj. Co si ten týpek jako myslí? Že řekne prominˇ, a nic se nestalo? Ono se ale stalo. Tak pak napiš, jak jsi dopadla. Držím palce ![]()
@unuděná píše:
Tipuju nějaké hypnotikum
anebo se prostě jenom ožrala jako Dán
@stinga píše:
No, to bych si úplně nemyslela podle toho, jak popisovala, že se nemohla hnout. Navíc alkohol v kombinaci s adrenalinem, který se jí nutně musel vyplavit, když k ní vlezl, funguje obvykle jako spolehlivé vystřízlivění, těžko by byla takhle paralyzovaná. Leda otřes mozku jak spadla z těch schodů…
@Anonymní píše:
Moc mě mrzí že si zažila takovou situaci 🥺 si silná ♥️ ♥️ vím že mi ani nestálo se jít odreagovat na ten pitomej byt měla sem zůstat doma pak by se to možná ani nestalo.. čekala bych že tohle se může stát max na nějaký diskotéce nebo tak není lidi které znám roky…vím že sem máma a neměla jsem takto pít, nepřijde mi to vporadku ale vím že moc sem toho opravdu neměla tak si nejsem jistá co mě mohlo úplně takhle vypnout nejde mi to do hlavy opravdu se mi nikdy tohle po alkoholu nestalo…
Většina znásilnění a trestných činů se děje mezi lidmi co se znají. A v bytech.
To že by tě někdo na diskotéce, kde je hromada lidí někam zatáhl a znásilnil je spíš minimální.
@stinga píše:
Nebo zamrzla.
Znásilněné se často nebrání. V 70 % případů ani nemůžou, protože zamrznou. To je běžná reakce těla na ohrožení. Jako byste měli ruce a nohy z olova.
@Sadman je to tak, já při svým zážitku nebyla ani nijak opilá a nikdo mi tehdy do pití nic hodit nemoh, hlídam si pití až úzkostně. Věděla jsem co se děje, ale absolutně jsem se nedokázala ani pohnout - kdybych to nezažila, těžko bych věřila.
@Sadman píše:
Nejdu, mam cihlu v zaludku.
Ty vole sadmane, zakládáš tu znasilňovací témata a potom zapomeneš zaškrtnout anonym, nebo jak si to mám vysvětlit? ![]()