Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Lorre ano jak už radili, zítra hned půjdu pro pilulku a k lékaři
A na policii! Moc prosím, běž na policii. Tohle JE znásilnění a NENÍ to tvoje vina. Ne znamená ne.
@Anonymní píše:
Zdravím.. omlouvám se předem za anonym… Jen bych potřebovala radu nebo se vypovídat já ani nevím 🥺… O víkendu jsme dost pili, kamarádi s kámoškami, u kamosky na bytě… Dost se to tam celý zkomplikovalo(hádky, rvačka atd pak vše ok).. no a k věci.. já si moc nic nepamatuju jen to že sem od sebe toho jednoho kámoše furt odháněla, furt na mě sahal celý večer i přes nesouhlas protože sem nechtěla nic s ním mít ani to není můj typ jednoduše nelíbí se mi…no oni ho okrikli taky ať mě nechá být a on se omluvil…pak sem se nějak naštvala protože po nějaký chvíli opět on zacal, prostě byl nechutný..a chtěla sem odejít domů, jenže jak sem byla opilá víc než sem si myslela, spadla jsem ze schodů..od té chvíle mám v hlavě jen útržky… Vím že mě odnesli zpět na byt, nevím co bylo nebo tak jen že sem se po chvíli pozvracela a oni mě uložili do postele.. nevěděla sem o sobě a prostě usnula..vzbudilo mě že ten jeden kámoš mě zas začal osahávat, nikdo nikde nebyl..jen on vedle mě a já se ho zeptala kde jsou co to dělá a on ani nevím co říkal jen vím jeho slova ať sem ticho a já byla bez sílí, nemohla jsem ani skoro mluvit nic, na to mi stahl kalhoty a měl semnou prostě sex, já nevím co dělo, chtěla sem hrozně jít pryč ale nešlo mi se ani hnout ani nevím jak dlouho to trvalo protože se mi udělalo znovu zle a prostě jsem i při tom odpadla… Ráno sem se vzbudila a hned vypadla domu, pak sem mu psala co to dělal a on že má okno a pak mi psal ať to nikomu neříkám, že nevi co to do něj vjelo a omlouval se, ptala sem se jestli si dal pozor a to taky neví jestli mu to neujelojenže já sem z toho doslova v pr*eli z prominutím.. nevím co si mám myslet, co mám dělat, přijdu si hrozně..
Nechlasti..nahlasit to muzes ale bude to nejspise tvrzeni proti tvrzeni.
Ty jsi matka od dítěte a přijde ti ok takovým způsobem trávit volný čas? Měla jsi odejít hned, jak tě tam začal „kamarád“ ošmatávat a nejpozději, když se tam strhhla rvačka a kdovíco ještě. Vím, že toho máš teď naloženo dost, ale prosímtě pro příště se chovej hlavně jako matka dítěte a ne nějaká šestnáctka bez závazků ![]()
Jak radí holky, šup k lékaři na krev, na gyndu a pro pilulku po. Se zprávami od lékařů bych šla na PČR, tohle je úplně klasické znásilnění a skoro si myslím, že krev ukáže pěkné svinstvo, co ti někdy podstrčil. A radím ti, fakt to nenech být, protože ta situace se může snadno opakovat - když ne tobě, tak nějaké jiné…
@Lu66 píše:
Dej si předepsat Postinor a doufej že nebudeš těhotná, Tomu,,kámošovi" bych dala i pěstí, a to jsem ženská, protože využil situace že jsi povolná. Pro tebe ponaučení!!!
Postinor se normálně kupuje v lékárně
@Lu66 píše:
Hele není čas na nějaké bulení. Prostě si nech předepsat postinor, a za pár dní jdi na gyndu a uvidš. Nic víc, nic míň. Musíš to aktivně řešit, pokud nechceš být matka samoživitelka!
ona už je matka samoživitelka, to by bylo druhé dítě
@Takco píše:
Bouli na stehně? Tak to by mě zajímalo.
však spadla ze schodů
Za mě to znásilnění je. Hodně lidí si ještě pořád myslí, že znásilnění rovná se nějaký cizí člověk v parku nebo na odlehlém místě, často doprovázeno násilím. Většinou je to ale způsobené někým, koho obět dobře zná a kdo prostě využil situace. V klidu, bez násilí, často ve stavu, kdy se obět prostě jen nemůže bránit. Doporučuju web https://www.procjsmetonenahlasili.org/.
Zneužít holku, která je očividně mimo a nemůže se bránit, navíc předtím několikrát jasně řekla, že s ním nechce nic mít. Ne je vždycky NE. Kamarád, nekamarád, alkohol, nealkohol… Ty za to nemůžeš, on je dobytek. Jako souložit s holkou, co o sobě neví. Nechápu.
Jak psal už někdo výše, za mě je to také na TO.
Přeji hodně sil. ![]()
@Anonymní píše:
@Lorre ano jak už radili, zítra hned půjdu pro pilulku a k lékaři
Hlavně ho udej
. Svěr se někomu blízkému co se stalo. Je to tak hnusný jak to zní, znásilnil tě. Někdo z tvých kamarádů zajisté dosvědčí že tě celý večer obtěžoval, až se to dozví.
@lilith1 píše:
Nechlasti..nahlasit to muzes ale bude to nejspise tvrzeni proti tvrzeni.
Nevím jak tydle procesy u nás přesně řeší, ale když tam má ten rozhovor s ním, kde se o tom baví, to asi dost pomůže. Celý večer ji osahával, to je taky prokazatelný, já myslím, že to nebude tak marný ![]()
@Tarena píše:
Tak na test na pohlavni choroby je stejne brzy.
Ale na krevní rozbor ne ![]()
@unuděná píše:
Ale na krevní rozbor ne
A co tam zjisti den po styku?
1. Postinor
2. Gynda a lékařská zpráva
3. PČR
Počítej s tím, že tvůj kámoš půjde na pár měsíců sedět… ![]()
@Tarena píše:
A co tam zjisti den po styku?
Tipuju nějaké hypnotikum ![]()