Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@unuděná píše:
No, to bych si úplně nemyslela podle toho, jak popisovala, že se nemohla hnout. Navíc alkohol v kombinaci s adrenalinem, který se jí nutně musel vyplavit, když k ní vlezl, funguje obvykle jako spolehlivé vystřízlivění, těžko by byla takhle paralyzovaná. Leda otřes mozku jak spadla z těch schodů…
no otřes mozku to být mohl, zvracela - ale zas - z čeho zvracela? z alkoholu nebo z otřesu mozku?
@Anonymní píše:
@Takco je stále u otce, napsala jsem mu že mi není dost dobře aby si malého nechal alespoň o dva dny déle, musím se dát dohromady, do práce nechodím jelikož sem na mateřské dovolené.. bohužel podváděl mě, nebyl skoro doma pak jednou přišel že zjistil že si chce užívat, tak jsme se dohodli, v tomhle byl rozumný že si na čas dáme prostě pauzu, pak uvidime… já už sama nemohla unést ty jeho,,milenky,…🥺
A tatínek je evidentně taky doma.
Na policii si nejspíš budou zjišťovat informace i o Tobě, zakladatelko. ![]()
@Takco už to mám za sebou.. ležím v nemocnici na pozorování, Dr mi udělal stěry, odebral krev, dál mi nejakou injekci, prodělala jsem slabý otresu mozku podle rentgenu.. na PČR to sám doktor nahlásil.. ano to je samozřejmy že budou i o mě zjišťovat..
@Anonymní píše:
@Takco už to mám za sebou.. ležím v nemocnici na pozorování, Dr mi udělal stěry, odebral krev, dál mi nejakou injekci, prodělala jsem slabý otresu mozku podle rentgenu.. na PČR to sám doktor nahlásil.. ano to je samozřejmy že budou i o mě zjišťovat..
Jsi statečná a je moc dobře, že jsi to podstoupila
Drž se, brzy bude lépe a tomu hajzlíkovi snad konečně utnou tipec.
@stinga píše:
no otřes mozku to být mohl, zvracela - ale zas - z čeho zvracela? z alkoholu nebo z otřesu mozku?
Z chlastu.
@Anonymní píše:
Jasný. Určitě. Ano. Tak tak.
@Anonymní píše:
Podle rentgenu, no to se Ti muselo pekne pomlit v ty hlavě, trolle!
@rmot píše:
Ty vole sadmane, zakládáš tu znasilňovací témata a potom zapomeneš zaškrtnout anonym, nebo jak si to mám vysvětlit?
Ne, nekdo se me tu ptal, jestli jdu dnes do prace.
@Takco píše:
Ze by se s Tebou tak sr.li v dnešní době…
také tomu nevěřím, hospitalizace ehm ehm
Ano musim být tu na pozorování, jelikož se mi nelepší stav, při kontrole jsem sebou opět malém švihla. Stále mě bolí hlava a motá se mi. Před chvílí tu byl Dr že test na drogy je pozitivní. Teď udělají rozbor.
@Takco to je důvod proč sem to ani nechtěla ohlásit.. mysleli by si že si vymýšlím… Omlouvám se a mrzí mě že to opravdu žádný troll není..😭
@Takco nevím asi bych řekla rentgen, vyděla sem snímek, dělali mi snímky mozku zda nemám třeba krvácení nebo tak, protože se mi stav nelepší