Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky jsem za lékařskou prohlídku a nahlášení na policii. Kamarád nekamarád, todle je naprosto nechutný
. Tu komunikaci s ním si taky schovej.
@Anonymní píše:
@Lu66 já nebyla povolná opravdu já to nechtěla, myslím že sem mu nedala ani náznak toho že bych sním chtěla něco mít nebo s kýmkoliv, ba naopak já mu narovinu říkala jak věci jsou, i kámoši mu vysvětlovali at mě nechá na pokoji prostě.. ano tohle je ponaučení.. moc mě to mrzí moje chyba 😭
Kvůli čemu máš pocit že to je tvoje chyba?
@Anonymní píše:
Zdravím.. omlouvám se předem za anonym… Jen bych potřebovala radu nebo se vypovídat já ani nevím 🥺… O víkendu jsme dost pili, kamarádi s kámoškami, u kamosky na bytě… Dost se to tam celý zkomplikovalo(hádky, rvačka atd pak vše ok).. no a k věci.. já si moc nic nepamatuju jen to že sem od sebe toho jednoho kámoše furt odháněla, furt na mě sahal celý večer i přes nesouhlas protože sem nechtěla nic s ním mít ani to není můj typ jednoduše nelíbí se mi…no oni ho okrikli taky ať mě nechá být a on se omluvil…pak sem se nějak naštvala protože po nějaký chvíli opět on zacal, prostě byl nechutný..a chtěla sem odejít domů, jenže jak sem byla opilá víc než sem si myslela, spadla jsem ze schodů..od té chvíle mám v hlavě jen útržky… Vím že mě odnesli zpět na byt, nevím co bylo nebo tak jen že sem se po chvíli pozvracela a oni mě uložili do postele.. nevěděla sem o sobě a prostě usnula..vzbudilo mě že ten jeden kámoš mě zas začal osahávat, nikdo nikde nebyl..jen on vedle mě a já se ho zeptala kde jsou co to dělá a on ani nevím co říkal jen vím jeho slova ať sem ticho a já byla bez sílí, nemohla jsem ani skoro mluvit nic, na to mi stahl kalhoty a měl semnou prostě sex, já nevím co dělo, chtěla sem hrozně jít pryč ale nešlo mi se ani hnout ani nevím jak dlouho to trvalo protože se mi udělalo znovu zle a prostě jsem i při tom odpadla… Ráno sem se vzbudila a hned vypadla domu, pak sem mu psala co to dělal a on že má okno a pak mi psal ať to nikomu neříkám, že nevi co to do něj vjelo a omlouval se, ptala sem se jestli si dal pozor a to taky neví jestli mu to neujelojenže já sem z toho doslova v pr*eli z prominutím.. nevím co si mám myslet, co mám dělat, přijdu si hrozně..
Příště nepij! Nebo n e p y j?
@Anonymní píše:
@Lu66 já nebyla povolná opravdu já to nechtěla, myslím že sem mu nedala ani náznak toho že bych sním chtěla něco mít nebo s kýmkoliv, ba naopak já mu narovinu říkala jak věci jsou, i kámoši mu vysvětlovali at mě nechá na pokoji prostě.. ano tohle je ponaučení.. moc mě to mrzí moje chyba 😭
Hele není čas na nějaké bulení. Prostě si nech předepsat postinor, a za pár dní jdi na gyndu a uvidš. Nic víc, nic míň. Musíš to aktivně řešit, pokud nechceš být matka samoživitelka! ![]()
@Anonymní píše:
A budu muset i k normálnímu protoze nemohu moc chodit, jak sem spadla, bolí mě hrozně kyčel a mám bouli na stehně díky které se nemohu hnout a nevím zda to má souvislost s tímhle ale od rána mám křeče do podbřišku a jakoby mě píchá dole a v podbřišku..
Bouli na stehně? Tak to by mě zajímalo.
@Anonymní píše:
@Sadman máš pravdu 😭 nehulila ani neberu drogy, jsem mladá 25 let a už mám dítě, s jeho otcem ale nejsem..stále miluji jeho, jenže nám to prostě neklapalo a on měl jiný zájmy než rodinu, občas má syna na víkend jako teď, tak sem se rozhodla že si vyrazim alespoň na byt popit trochu a odreagovat právě.. nemůžu to ani říct jemu bojím se i jeho reakce 🥺
Nemůžeš chodit, jak píšeš předtím, kdo se bude starat o decko? Nebo do práce nepůjdes? Jine zájmy než rodinu… ![]()
@Takco je stále u otce, napsala jsem mu že mi není dost dobře aby si malého nechal alespoň o dva dny déle, musím se dát dohromady, do práce nechodím jelikož sem na mateřské dovolené.. bohužel podváděl mě, nebyl skoro doma pak jednou přišel že zjistil že si chce užívat, tak jsme se dohodli, v tomhle byl rozumný že si na čas dáme prostě pauzu, pak uvidime… já už sama nemohla unést ty jeho,,milenky,…🥺
@Lorre já ani nevím.. prostě neměla sem pít v tom mají tady pravdu selhala sem..
@Takco píše:
Nemůžeš chodit, jak píšeš předtím, kdo se bude starat o decko? Nebo do práce nepůjdes? Jine zájmy než rodinu…
Nejdu, mam cihlu v zaludku.
Tak rady už tu máš. Já bych opravdu toho kamaráda udala, protože takhle se může zachovat k více holkám. A pak se bude vymlouvat každé. Je mi líto, co tě potkalo. A s kamarády bych nejspíš taky skončila - ty spadneš ze schodů a nechají tě tam jen tak samotnou ležet? Přestože vědí, že jeden z nich tě tam ochmatává a nedá ti pokoj? Minimálně bych čekala, že tam s tebou někdo zůstane a dohlídne na tebe. Drž se
@Anonymní píše:
Hele, uz se stalo, to nevratis, maximalne se z toho poucis. Ja se v takovych situacich bohuzel taky ocitla, takze naprosto presne vim, jak ti je! Pokazdy jsem mela druhy den neskutecne vycitky, a az v podstate deprese, ze mi bylo psychicky strasne spatne a dost jsem si to odskakala.
Ja bohuzel neumim pit alkohol, jsem dlouho v pohode a pak to jde raz na raz. Mivam pak okna, zpetne si taky vybavuju jen nejaky utrzky.
Ted uz v podstate nikam parit nechodim, sporadicky s kamaradkou jednou za rok, s tou jsme na jedny vlne, dame vinko, pekne do vesela, a poslednim busem domu za rodinou. Nemotame se, nic.
To opiti se mi stavalo prave s jinou, a ta nema zaklopku, a navic je schopna me nekde klidne nechat a odejit, v ty svoji opilosti, takze pro me bylo nejjednodussi se od ni trhnout, protoze to koncilo blbe.
Kdyz uz pit nekde takhle venku, tak jdu nejradsi se svym chlapem, to je takova moje jistota.
Preju ti, at se z toho brzy dostanes a nenech se premoct vycitkama. I kdyz te chapu. „Kamarad“ je prase, at ti pekne proplati pilule a nepriblizuje se k tobe.
Je to znásilnění. Říct to rodičům pokud jim důvěřuje, souhlas snprvnim příspěvkem!
Stalo se mi kdysi dávno něco podobnýho, nahlásit jsem to nešla a dodnes toho lituju, protože to samé pak udělal další holce (tedy o jedné vím, bůhví o kolika dalších nevím). Pak se po něm slehla zem, neviděla jsem ho patnáct let a dobře tak, asi bych mu dala pěstí. Ačkoliv ta představa že to celý vyprávim a poslouchám řeči: „No tak jste neměla pít, si za to můžete sama“ bla bla bla, no celá žhavá ![]()
Za nic nemůžeš, může za to ten kluk. Dojdi si pro postinor a na testy, zvaž podání TO a mluv o tom s někým, s kámoškou, nebo s někým komu se můžeš svěřit. Je to hnusnej pocit, pamatuju si to - časem to člověk vytěsní. Neboj, bude to dobrý. A není to tvoje vina ![]()