Nevím jak dál - manželství, jsem nešťastná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5803
4.2.17 17:12
@Anonymní píše:
Takže, opakuji, ne, žádní kamarádi, kteří v mém věku žijí u rodičů, či studují mi pomoci bohužel nemohu, rodiče nemám a jsem ráda, že chápete, že odejít hned bez peněz a nemít kam je šílené a nemožné. Peníze lze šetřit, to ano a naprosto souhlasím, musím myslet nejméně na roj dopředu a být si naprosto jistá, že to zvládnu…
Půjčku si bral za mého vědomí s tím, že jsem s tím nesouhlasila a říkala mu, že ji nechci!!!A proč jsem do toho šla, tak po hlavě? To jeje jednoduché, neměla jsem rodinu a moc jsem ji chtěla!!
S bývalou mého muže se bavím a už za prvního manželství byl takovýto, ale v té době jsem to nevěděla… :nevim:

Kdy si tu pujcku bral? Okamžitě posli věřiteli doporučeně i mailem dopis, že s pujckou nesouhlasis. To ti může pomoct. A zuzit sjm. Ale. pocitej, ze budes mít jestle větší peklo kvuli sjm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.17 17:12
@Anonymní píše:
S bývalou mého muže se bavím a už za prvního manželství byl takovýto, ale v té době jsem to nevěděla... :nevim:

Historie se opakuje. Chlap se nezmění.

@Moniňoň píše:
Je to hrozný, ale je to tak. Dost ženských tu rezervu i ma, ale pár let mateřské a rodicaku a rezervy jsou v prd.. a dost chlapů na to hřeší
Má, ale aspoň že jí má. TAdy zakladatelka má holou prdelu a nemá fakt vůbec nic. Jen 3 hladové krky. Bydlení žádné, úspory žádné, zadní vrátka - vůbec žádné.
@Burj Chalifa píše:
Přesně. Ale to je jak mluvení do dubu, házení hrachu na zeď. Ženské jsou naivní a nepoučitelné. Pak končí s holým zadkem, pár kufry a dětmi za dveřmi, bez koruny, všechno nastrkaly do cizího. Absence předvídavosti mě udivuje, tím spíše, pokud bydlím v nikoli vlastním a strkám všechny své peníze do cizího. Ještě tím spíše, pokud není ani fungující záchranná rodinná síť. Stokrát se tu takové příběhy dějí, poučení nula. :zed: Pak se diví a zakládají zoufalé diskuse.

A to je přesně ono. Ale pozor, ať tě pak některé tady nenařknou, že schovávání peněz „pro strýčka příhodu“ je vlastně krádež :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
4.2.17 17:25

Upřímně? to, co předváděl předtím - chlast, ublížení an zdraví, to ti jako varování nestačilo? to moc nevypadá, že se až po dětech tak rapidně změil k horšímu… každopádně, teď už s tím nic neuděláš (jen mi je mooooc líto dětí, ty za to nemohou, ale celý život na sobě ponesou následky - mluvím z vlastní zkušenosti, aneb „nenormální, problémové, vybočující“ dítě = nefungující rodina, potvrzeno asi 100× (jsem učitelka)). k věci, vše bych si promyslela a udělala dle možností a kdyby na nás vztáhl ruku okamžitě na policii a do azyláku a rozvod (vyměří mu alimenty, ale trvá to)… jo a k tomu, že jsi nevěděla, že je takový??? nevěděla nebo NECHTĚLA vědět??? zkoumalas proč krachl předešlý vztah? achjoooooooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5803
4.2.17 17:28

Ano, ušetřené peníze v zadnym případě ne na účet. I kdyz klidně by mohla, majetkový vyrovnání trvá. Ale raději pod polštář. To je neprokazatelny. A krádež? To urcite ne, to je pud sebezáchovy. Taky mi to nepřipadalo fer, ale ex nas ojebal o mnohem vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5803
4.2.17 17:35
@Sova Klára píše:
Upřímně? to, co předváděl předtím - chlast, ublížení an zdraví, to ti jako varování nestačilo? to moc nevypadá, že se až po dětech tak rapidně změil k horšímu… každopádně, teď už s tím nic neuděláš (jen mi je mooooc líto dětí, ty za to nemohou, ale celý život na sobě ponesou následky - mluvím z vlastní zkušenosti, aneb „nenormální, problémové, vybočující“ dítě = nefungující rodina, potvrzeno asi 100× (jsem učitelka)). k věci, vše bych si promyslela a udělala dle možností a kdyby na nás vztáhl ruku okamžitě na policii a do azyláku a rozvod (vyměří mu alimenty, ale trvá to)… jo a k tomu, že jsi nevěděla, že je takový??? nevěděla nebo NECHTĚLA vědět??? zkoumalas proč krachl předešlý vztah? achjoooooooo

To je zbytečný ted resit. A zkoumat krach predchozich vztahu? Reálně si to predstavujes jak? Chodit za kazdou ex a vyzvidat? Tady to bylo jasny od zacatku, sama to psala, dalo se to čekat. Chtěla rodinu, tyhle věci jí nedochazely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.17 17:35

@Sova Klára Ne, nestačilo. Zakladatelka si myslela, že se chlap mávnutím proutku změní, udělá jí krásnou a šťastnou rodinu a budou žít vesele až do smrti. Krutá realita. Zakladatelka nemá žádné sebevědomí a myšlení. Je jednoduchá a jednoduchá žena hledá jednoduchého chlapa. Je jí jedno, že jí mlátil, bil, chlastal, ona je ráda za něj, protože na lepšího nemá. Co si budeme říkat. Jinak by dááávno zvedla prdelu a hledala jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
4.2.17 17:39

@Moniňoň Zaladatelka píše: A rok se s tím snažil smířit v opojení chlastu, byl to velice těžký rok, pod vlivem mě3 krát napadla po 3 to bylo nejhorší, byla jsem na pohotovosti a následně to bylo podáno i na PČR, ale samozřejmě já mladá kráva jsem to stáhla!, zmiňuje, že je arogantní i na děti, z představy, že by je bych schopný možná i napadnout…je mi hodně špatně a ještě hůř mi je z představy, že by mi moje dítě jednou vyčetlo, že jsem je nechránila, neodešla…ale to je můj názor, možná chybný, možná podložený tím, že ve svém okolí mám lidi o kterých vím, že v této situaci by mě podrželi, pomohli…ale já si za tím stojím, zakladatelko, já bych odešla. (Jednou na mě ex sáhnul, pouze jednou a okamžitě konec a jsem za to tak ráda)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5803
4.2.17 17:39
@Sova Klára píše:

Ted tohle řešit je zbytečný. A alimenty, na ty se spolehnout nemůže vůbec. Pokud on je platit nebude chtít, nikdo s nim nehne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.17 17:40
@Sova Klára píše:

Ne, nestačilo. Zakladatelka si myslela, že se chlap mávnutím proutku změní, udělá jí krásnou a šťastnou rodinu a budou žít vesele až do smrti. Krutá realita. Zakladatelka nemá žádné sebevědomí a myšlení. Je jednoduchá a jednoduchá žena hledá jednoduchého chlapa. Je jí jedno, že jí mlátil, bil, chlastal, ona je ráda za něj, protože na lepšího nemá. Co si budeme říkat. Jinak by dááávno zvedla prdelu a hledala jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.17 17:41
@Moniňoň píše:
Ted tohle řešit je zbytečný. A alimenty, na ty se spolehnout nemůže vůbec. Pokud on je platit nebude chtít, nikdo s nim nehne

Takže ona, 2 děti, a jeden mizerný příjem. Nepomohu. Zakladatelka si může za to sama. Kor, když jí chlap bije a ona stáhne obvinění :zed:
Nemám k tomu co dodat. A ještě si k tomu s takovýmto pořídí 2 děcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.2.17 17:42

Takže se na to podíváme prakticky, zakladatelko. Kolik můžeš reálně odklonit stranou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.17 17:43
@Sova Klára píše:

Ne, nestačilo. Zakladatelka si myslela, že se chlap mávnutím proutku změní, udělá jí krásnou a šťastnou rodinu a budou žít vesele až do smrti. Krutá realita. Zakladatelka nemá žádné sebevědomí a myšlení. Je jednoduchá a jednoduchá žena hledá jednoduchého chlapa. Je jí jedno, že jí mlátil, bil, chlastal, ona je ráda za něj, protože na lepšího nemá. Co si budeme říkat. Jinak by dááávno zvedla prdelu a hledala jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.2.17 17:45
@Sova Klára píše:

je to marný, je to marný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.2.17 17:46
@hudečice píše:
@Sova Klára Ne, nestačilo. Zakladatelka si myslela, že se chlap mávnutím proutku změní, udělá jí krásnou a šťastnou rodinu a budou žít vesele až do smrti. Krutá realita. Zakladatelka nemá žádné sebevědomí a myšlení. Je jednoduchá a jednoduchá žena hledá jednoduchého chlapa. Je jí jedno, že jí mlátil, bil, chlastal, ona je ráda za něj, protože na lepšího nemá. Co si budeme říkat. Jinak by dááávno zvedla prdelu a hledala jiného.

Víš, většinu z nás napadne, PROČ neodešla, měla s ním děti, přehlížela jeho chování,… a je strašně jednoduchý jí napsat, že je hloupá a jednoduchá, atd. ALE uvědom si, že ona nikdy pořádnou rodinu neměla, neví jak to má vypadat, nemá kde se to naučit, nemá jí kdo podržet, poradit,…
Tady bude každá chytrá, ale kdyby jsme žili bez pomocný ruky jako ona, tak dopadneme možná ještě hůř. Ona si ty chyby uvědomuje, dospěla, je vyléčená ze své naivity a potřebuje jít dál. Tak jí dejme rady a bl. bý kecy si nechme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.2.17 17:46
@hudečice píše:

a myslela na zadní vrátka. Neblikala kontrolka v řadě věcí - chlapova minulost, povaha, útoky, nakládání s penězi, jeho výlučné vlastnictví domu. Nenapadla ji nikdy otázka, co bych dělala kdyby…?Nechápu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí