Nevím jak dál - manželství, jsem nešťastná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
6.2.17 18:48
@Burj Chalifa píše:
hezký, co hezký - krásný vyznání mamince! A mamince patří :hug: a :kytka:.Tak mě napadá ta básnička od Žáčka, jak je pravdivá…

Jo, kde bychom bez nich byly :lol: A taky ta moje zlatá máma udělala pár pořádných kopanců, jako zakl., ale to z ní nedělá horší mámu, ba naopak.
Zakl. ty to zvládneš, nebude to možná hned a už vůbec to nebude jednoduchý, ale dáš to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80220
6.2.17 21:11
@inkakřivák píše:
@Burj Chalifa ale fuj, je genderově nevyvážená a mate dětem hlavičky! maminky jsou na světě, aby mohli jezdit třeba v tanku, když na to dojde! Už si to jednou zapiš za uši! Voco, že ty chlapečkům kupuješ na hraní auta a holčičkám šatičky s princeznou Elsou a panenku do kočárku! Fuj, fuj, a ještě jednou fuj.

Já se strašně moc omlouvám za tu hrubku! Ale moc a sypu si hlavu popelem a halím se do tógy a zabte mne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
7.2.17 17:33

Nic není jednoduché…ale máme jen jeden život..a ten strašně rychle utíká!!! a čím déle vše oddalovat..tím si myslím, že bude jen a jen horší…já taky žil jen pro kluka v neštasném manželství…ale nová láska…otevření očí…nová práce…prostě je za co žít! je hodně důvodu proč bojovat!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80220
7.2.17 18:07

Mala bysom otázočku - jak se otevírají oči, když vám je někdo otevírá? To jako se vám hrabe v očích prstíčkama? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.2.17 18:08
@inkakřivák píše:
Já se strašně moc omlouvám za tu hrubku! Ale moc a sypu si hlavu popelem a halím se do tógy a zabte mne!

já si ničeho nevšimla, neboj ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
8.2.17 07:03
@inkakřivák píše:
Mala bysom otázočku - jak se otevírají oči, když vám je někdo otevírá? To jako se vám hrabe v očích prstíčkama? :jazyk:

Určitě nehrabe pstíčkama, ale řekne ti názor, proč bys měl zůstávat se starou, okoukanou, nervní, hysterickou a chladnou partnerkou, když na tebe čeká milá, přítulná, chápající a hlavně nová samička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80220
8.2.17 12:21

Anebo milý, okouzlující sameček, ze kterého nepadají špinavé ponožky a nikdy z něj nevypadne věta - máme něco k večeři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
8.2.17 12:27
@inkakřivák píše:
Anebo milý, okouzlující sameček, ze kterého nepadají špinavé ponožky a nikdy z něj nevypadne věta - máme něco k večeři?

Jako že by byl bez noh a bez žaludku? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80220
8.2.17 13:25

No ne, je to dokonalý chlap. Pro mne to je Paul Newmann - mi nevykládej, že by měl někdy špinavé ponožky a smrděl. I jako totálně nadranej v Podrazu byl okouzlující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30148
8.2.17 14:03
@inkakřivák píše:
No ne, je to dokonalý chlap. Pro mne to je Paul Newmann - mi nevykládej, že by měl někdy špinavé ponožky a smrděl. I jako totálně nadranej v Podrazu byl okouzlující.

Jenže se po svatbě změní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80220
8.2.17 18:34

Prdlajs. Ten byl dokonalý i jako starý chlap, a voněl už od pohledu. I jako popel v urně musel být sexy a dokonalý! Prostě špinavé ponožky a zpocené triko společně se jménem Paul Newmann se nemůže vyskytovat v jedné větě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.2.17 18:40
@inkakřivák píše:
Prdlajs. Ten byl dokonalý i jako starý chlap, a voněl už od pohledu. I jako popel v urně musel být sexy a dokonalý! Prostě špinavé ponožky a zpocené triko společně se jménem Paul Newmann se nemůže vyskytovat v jedné větě!

počkejte, on je Paul už mrtvej? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80220
8.2.17 18:42

No bohužel je. A už dýl. Což je sprostý, protože to byl snad poslední dokonalý chlap na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
8.2.17 19:45

-

Příspěvek upraven 25.03.19 v 23:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.2.17 19:52
@nostress píše:
Tak to neznáš mého manžela. :) ;)

gratulace!
Mě se tedy moc líbí třeba horolezec Radek Jaroš. Mužný typ, větrem a osmitisícovkami ošlehaný. Imponující chlap, žádný bačkorář. A paní Jarošová možná ocení i to, že ví, kde manžel zrovna je a občas zmizí na pár dní z domova :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí