Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Burj Chalifa píše:
hezký, co hezký - krásný vyznání mamince! A mamince patřía
.Tak mě napadá ta básnička od Žáčka, jak je pravdivá…
Jo, kde bychom bez nich byly
A taky ta moje zlatá máma udělala pár pořádných kopanců, jako zakl., ale to z ní nedělá horší mámu, ba naopak.
Zakl. ty to zvládneš, nebude to možná hned a už vůbec to nebude jednoduchý, ale dáš to ![]()
@inkakřivák píše:
@Burj Chalifa ale fuj, je genderově nevyvážená a mate dětem hlavičky! maminky jsou na světě, aby mohli jezdit třeba v tanku, když na to dojde! Už si to jednou zapiš za uši! Voco, že ty chlapečkům kupuješ na hraní auta a holčičkám šatičky s princeznou Elsou a panenku do kočárku! Fuj, fuj, a ještě jednou fuj.
Já se strašně moc omlouvám za tu hrubku! Ale moc a sypu si hlavu popelem a halím se do tógy a zabte mne!
Nic není jednoduché…ale máme jen jeden život..a ten strašně rychle utíká!!! a čím déle vše oddalovat..tím si myslím, že bude jen a jen horší…já taky žil jen pro kluka v neštasném manželství…ale nová láska…otevření očí…nová práce…prostě je za co žít! je hodně důvodu proč bojovat!!
Mala bysom otázočku - jak se otevírají oči, když vám je někdo otevírá? To jako se vám hrabe v očích prstíčkama? ![]()
@inkakřivák píše:
Já se strašně moc omlouvám za tu hrubku! Ale moc a sypu si hlavu popelem a halím se do tógy a zabte mne!
já si ničeho nevšimla, neboj
![]()
@inkakřivák píše:
Mala bysom otázočku - jak se otevírají oči, když vám je někdo otevírá? To jako se vám hrabe v očích prstíčkama?
Určitě nehrabe pstíčkama, ale řekne ti názor, proč bys měl zůstávat se starou, okoukanou, nervní, hysterickou a chladnou partnerkou, když na tebe čeká milá, přítulná, chápající a hlavně nová samička.
Anebo milý, okouzlující sameček, ze kterého nepadají špinavé ponožky a nikdy z něj nevypadne věta - máme něco k večeři?
@inkakřivák píše:
Anebo milý, okouzlující sameček, ze kterého nepadají špinavé ponožky a nikdy z něj nevypadne věta - máme něco k večeři?
Jako že by byl bez noh a bez žaludku? ![]()
No ne, je to dokonalý chlap. Pro mne to je Paul Newmann - mi nevykládej, že by měl někdy špinavé ponožky a smrděl. I jako totálně nadranej v Podrazu byl okouzlující.
@inkakřivák píše:
No ne, je to dokonalý chlap. Pro mne to je Paul Newmann - mi nevykládej, že by měl někdy špinavé ponožky a smrděl. I jako totálně nadranej v Podrazu byl okouzlující.
Jenže se po svatbě změní.
Prdlajs. Ten byl dokonalý i jako starý chlap, a voněl už od pohledu. I jako popel v urně musel být sexy a dokonalý! Prostě špinavé ponožky a zpocené triko společně se jménem Paul Newmann se nemůže vyskytovat v jedné větě!
@inkakřivák píše:
Prdlajs. Ten byl dokonalý i jako starý chlap, a voněl už od pohledu. I jako popel v urně musel být sexy a dokonalý! Prostě špinavé ponožky a zpocené triko společně se jménem Paul Newmann se nemůže vyskytovat v jedné větě!
počkejte, on je Paul už mrtvej? ![]()
No bohužel je. A už dýl. Což je sprostý, protože to byl snad poslední dokonalý chlap na světě.
@nostress píše:
Tak to neznáš mého manžela.![]()
gratulace!
Mě se tedy moc líbí třeba horolezec Radek Jaroš. Mužný typ, větrem a osmitisícovkami ošlehaný. Imponující chlap, žádný bačkorář. A paní Jarošová možná ocení i to, že ví, kde manžel zrovna je a občas zmizí na pár dní z domova ![]()