Nevím, jak mám dát dítě k adopci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18304
8.6.21 18:24
@Anonymní píše:
Dneska jaksi potvrzení od doktora neseženu. Zítra tam zavolám.

tam je uvedené „Pokud některý z dokladů nemáte, sjednáme další podmínky přímo na místě, při přijetí dítěte.“

Nic nemusíš zařizovat o obvodní, jak uvádí, rádi pomohou. Ale pokud zase nic neuděláš, marníš dny svého syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2600
8.6.21 18:26

Nečetla jsem vše.
Píšeš o tom klukovi dost chladně, myslím, že je lepší, když se o něj bude starat někdo jiný, než ty. Abys mu neublížila. Nemyslím to zle, jen to z tvých příspěvků tak působilo.
Babička se o něj starat nemůže?
Jinak ho můžeš dát hned do klokánku, ale nepočítej s tím, že ho někdo adoptuje - už je velký, obávám se, že spíš skončí v dětském domově.
Pokud máš ještě sílu, zkus to řešit s psychologem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
8.6.21 18:26
@ludmilaadamkova píše:
@DanielaD Tak ono psát a reálně něco udělat je něco diametrálně odlišného.. :nevim:Já věřím že zakladatelka o tom uvažuje… ale kdyby doopravdy chtěla dát dítě k adopci co ji brání v tom najít si info sama? Proč tady zakládá téma? Přeci najít info k tomu co chce není vůbec složité.

souhlasím se vším co jsi napsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
8.6.21 18:37
@DanielaD píše:
nebo kontaktuj FOD - Fond ohrožených dětí, ale pokud jsi z Brna, máš lepší Klokánka, dál už musíš sama, základní rady jsi dostala a něco s tím fofrem dělej.V Klokánku ti ho vezmou, ty budeš mít 3 měsíce čas na sebe a své myšlenky, popřípadě volnočasové aktivity, hlavně už něco udělej

Ale FOD to je jiným slovem klokánek, to nejsou dvě zařízení, to je jedno, akorát to má dva názvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
8.6.21 18:47
@freeport píše:
Prave proto bych čekala, ze budeš úplně jiná, když víš jaké to je a prošla sis tím.

nemůže být jiná, nemá vzorec chování, pokračuje v tom co bylo, v tom co zažila a zná. Sama nic dobrého nepoznala, neví co je láska k dítěti, opakuje to co měla sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
8.6.21 18:53

@DanielaD 4etla jsem knihu Chlapec kterého chovali jako psa (někdo to tu zminoval v diskuzi zaujalo mě to tak jsem si ji koupila a opravdu je zajímavá)

Je tam asi 8 příběhů různých dětí a přesně tam je vysvětlováno že rodiče kteří trpěli citovou deprivací a bylo o ně špatně nebo velmi málo postaráno měli pak problémy s vlastními dětmi právě kvůli těm vzorcům.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.21 18:57

Děkuji všem co mi pomohli a neodsoudili. Volala jsem do klokánku a zítra máme přijít.

• Citovat
  • Upravit
3094
8.6.21 19:02
@Anonymní píše:
Děkuji všem co mi pomohli a neodsoudili. Volala jsem do klokánku a zítra máme přijít.

a co na to říká tvoje máma nebo jiní příbuzní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
8.6.21 19:03

Toto je hrozná situace teda. Chlapeček už je dost velký. Maminku má rád, protože je to maminka. Bude pro něj docela těžké, až bude někam odevzdáván. Jak si to tak představuju, je mi blbě. A to jsem jinak docela drsňák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18151
8.6.21 19:05
@Anonymní píše:

Zakladatelko, držím palce. :kytka:
Tady je zas jeden chytřejší než druhý a většina si sem místo rady přijde odplivnout.
Doufám, že syn co nejdřív najde náhradní rodinu, co mu bude moct dát všecko, co ty nedokážeš, hlavně lásku.
Ty si pak domluv nějaké psychoterapie a rozmysli se, jestli si nenecháš podvázat vaječníky.
Udělalas líp, když jsi se rozhodla ho dát do náhradní péče, než aby jsi pak dítěti třeba v záchvatu nenávisti ublížila. Drž se. Synovi přeji co nejlepší život. Když bude v rodině, kde pozná lásku, bude ji pak moci předat i svým dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova

@Popeladym Pokud se ho opravdu vzdá je ve věku kdy pracděpodobně na svou maminku zapomene samozrjmě budou věci zaryté v něm bolesti které třeba nebude chápa na urovni podvědomí protože ty vzorce už tam jsou.,.. ale reálně vzpomínky pravděpodobně mít nebude

• Citovat
  • Upravit
5653
@Anonymní píše:

Myslím, že většině tady, je jenom líto Tvého dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
8.6.21 19:06

No teda to je děs. Mám dcerku zhruba ve věku tvého syna a při představě, že ji někam strčím, na mě jdou mrakoty. :,( Samozřejmě, když to nejde, tak to nejde. Lepší, než abys mu ublížila. O takhle staré děti moc zájem bohužel nebývá. Držím chlapečkovi všecky palce co mám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
8.6.21 19:09

Pokud to je pravda, držím pěsti, ať to pro chlapečka dopadne co nejlépe (v rámci možností).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
8.6.21 19:17
@Popeladym píše:
Myslím, že většině tady, je jenom líto Tvého dítěte.

Mně je líto i jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect