Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@DanielaD Tak ono psát a reálně něco udělat je něco diametrálně odlišného.. ![]()
Já věřím že zakladatelka o tom uvažuje… ale kdyby doopravdy chtěla dát dítě k adopci co ji brání v tom najít si info sama? Proč tady zakládá téma? Přeci najít info k tomu co chce není vůbec složité.
@Anonymní píše:
Jeho otec mě v tomhle rozhodnutí podpořil. Nikdy o nej neměl zájem
Tak to jste se pěkně sešli.
Tys teda to dítě chtěla? A teď ho nemůžeš vystát, protože Tě zklamal jeho otec? To je hrozný. Takhle by v adopci končilo tolik dětí, že si to neumíš ani představit. Jak nejsem zastáncem toho, posílat tu hned každého k psychologovi, na Tvém místě bych pomoc vyhledala. I když se teď dítěte,, zbaviš,, může Tě v životě, nedejbože, potkat taková situace znova. ![]()
@Anonymní píše:
Ano.
nebo kontaktuj FOD - Fond ohrožených dětí, ale pokud jsi z Brna, máš lepší Klokánka, dál už musíš sama, základní rady jsi dostala a něco s tím fofrem dělej.
V Klokánku ti ho vezmou, ty budeš mít 3 měsíce čas na sebe a své myšlenky, popřípadě volnočasové aktivity, hlavně už něco udělej
nikoho nemá, kdo by kloučka pohlídal, když bude u lékaře
Příspěvek upraven 08.06.21 v 18:10
@Popeladym píše:
Tak to jste se pěkně sešli.Tys teda to dítě chtěla? A teď ho nemůžeš vystát, protože Tě zklamal jeho otec? To je hrozný. Takhle by v adopci končilo tolik dětí, že si to neumíš ani představit. Jak nejsem zastáncem toho, posílat tu hned každého k psychologovi, na Tvém místě bych pomoc vyhledala. I když se teď dítěte,, zbaviš,, může Tě v životě, nedejbože, potkat taková situace znova.
Možná hledá pochopení.
@ludmilaadamkova píše:
@DanielaD Tak ono psát a reálně něco udělat je něco diametrálně odlišného..Já věřím že zakladatelka o tom uvažuje… ale kdyby doopravdy chtěla dát dítě k adopci co ji brání v tom najít si info sama? Proč tady zakládá téma? Přeci najít info k tomu co chce není vůbec složité.
Věřte mi, už hledám informace nějakou dobu. Chci být na to připravena.
Mimochodem uvedom si zakladatelko jednu vec..a priprav se na ni..Nepochopeni okoli a rodiny…
@Anonymní píše:
A kdo jste vy ze o mně můžete takhle mluvit? Lidé jsou různí, někteří slabší a někteří silnější. Bohužel jsem slabá a vzdala jsem to. To vás ale neopravňuje k tomu, mě soudit.
To se nedá,proste.Otec ho odepsal a ty nenavidis..dvouleté dite..
@Králičice píše:
Mimochodem uvedom si zakladatelko jednu vec..a priprav se na ni..Nepochopeni okoli a rodiny…
Moje máma se mě zbavovala pořad. Jako malou mě nechávala pořad babičce, dědovi, tátovi, ke lterymu jsem nakonec utekla a zůstala u něho. Potom umřel a musela jsem zpátky k ni, neměla jsem pak už ani babičku, ani dědu ke kterým bych šla. Vykazovala mě z baráku, pak jsem utíkala sama, začala to řešit socialka a většinu času z puberty jsem byla po léčebnách atp. a vážně nechci, aby si tím prošel i můj syn.
@DanielaD píše:
už přemýšlím, takže ty jsi vyšla s 500,– Kč při dvou lidech na jídlo? Co jste jedli?
pro Boha to je snad úplně jedno. Takovýto průšvih se hned tak nevidí, ale někdo prostě furt musí rýpat a řešit nějaký s odpuštěním h.vna, který vůbec kn řešení nejsou.
@Anonymní píše:
Moje máma se mě zbavovala pořad. Jako malou mě nechávala pořad babičce, dědovi, tátovi, ke lterymu jsem nakonec utekla a zůstala u něho. Potom umřel a musela jsem zpátky k ni, neměla jsem pak už ani babičku, ani dědu ke kterým bych šla. Vykazovala mě z baráku, pak jsem utíkala sama, začala to řešit socialka a většinu času z puberty jsem byla po léčebnách atp. a vážně nechci, aby si tím prošel i můj syn.
Prave proto bych čekala, ze budeš úplně jiná, když víš jaké to je a prošla sis tím.
@Anonymní píše:
Klasika. Nedostala jsi lásku matky jako dítě, tak ji teď nedokážeš předávat dál svému dítěti. Začarovaný kruh. Kontaktuj odborníky, je moc dobře, že situaci řešíš a uvědomuješ si, že bys v opačném případě mohla dítěti po čase třeba ublížit.
@freeport píše:
Prave proto bych čekala, ze budeš úplně jiná, když víš jaké to je a prošla sis tím.
Přesně to jsem chtěla napsat. Ale asi platí jaká matka, taká Katka.
@DanielaD píše:
@Popeladymnikoho nemá, kdo by kloučka pohlídal, když bude u lékaře
Příspěvek upraven 08.06.21 v 18:10
Věřím, ale takových matek je víc.
Dneska jaksi potvrzení od doktora neseženu. Zítra tam zavolám.