Nevím, jak mám dát dítě k adopci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.6.21 18:06
@DanielaD píše:
už si volala do Klokánku? Mají 24/7 - tedy nonstop

k přijetí dítěte potřebuješ:

K příjmu Vašho dtěte potřebujeme tyto doklady:

Váš občanský průkaz
Rodný list dítěte (popř. kopii)
Kartu pojiťovnu dítěte (popř. kopii)
Očkovací průkaz (dítěte popř. kopii)
Bezinfekčnost dítěte od dětského lékaře

Pokud některý z dokladů nemáte, sjednáme další podmínky přímo na místě, při přijetí dítěte.

Takže ještě dnes tam může být a ty máš svobodu. Ale sedět a psát na mimino, to ti fakt nepomůže

Dneska jaksi potvrzení od doktora neseženu. Zítra tam zavolám.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
8.6.21 18:08

@DanielaD Tak ono psát a reálně něco udělat je něco diametrálně odlišného.. :nevim:

Já věřím že zakladatelka o tom uvažuje… ale kdyby doopravdy chtěla dát dítě k adopci co ji brání v tom najít si info sama? Proč tady zakládá téma? Přeci najít info k tomu co chce není vůbec složité.

• Citovat
  • Upravit
5654
@Anonymní píše:
Jeho otec mě v tomhle rozhodnutí podpořil. Nikdy o nej neměl zájem

Tak to jste se pěkně sešli. :? Tys teda to dítě chtěla? A teď ho nemůžeš vystát, protože Tě zklamal jeho otec? To je hrozný. Takhle by v adopci končilo tolik dětí, že si to neumíš ani představit. Jak nejsem zastáncem toho, posílat tu hned každého k psychologovi, na Tvém místě bych pomoc vyhledala. I když se teď dítěte,, zbaviš,, může Tě v životě, nedejbože, potkat taková situace znova. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18306
@Anonymní píše:
Ano.

nebo kontaktuj FOD - Fond ohrožených dětí, ale pokud jsi z Brna, máš lepší Klokánka, dál už musíš sama, základní rady jsi dostala a něco s tím fofrem dělej.

V Klokánku ti ho vezmou, ty budeš mít 3 měsíce čas na sebe a své myšlenky, popřípadě volnočasové aktivity, hlavně už něco udělej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18306
8.6.21 18:10

@Popeladym

nikoho nemá, kdo by kloučka pohlídal, když bude u lékaře

Příspěvek upraven 08.06.21 v 18:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduzka23
8.6.21 18:10
@Popeladym píše:
Tak to jste se pěkně sešli. :? Tys teda to dítě chtěla? A teď ho nemůžeš vystát, protože Tě zklamal jeho otec? To je hrozný. Takhle by v adopci končilo tolik dětí, že si to neumíš ani představit. Jak nejsem zastáncem toho, posílat tu hned každého k psychologovi, na Tvém místě bych pomoc vyhledala. I když se teď dítěte,, zbaviš,, může Tě v životě, nedejbože, potkat taková situace znova. :roll:

Možná hledá pochopení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.21 18:11
@ludmilaadamkova píše:
@DanielaD Tak ono psát a reálně něco udělat je něco diametrálně odlišného.. :nevim:Já věřím že zakladatelka o tom uvažuje… ale kdyby doopravdy chtěla dát dítě k adopci co ji brání v tom najít si info sama? Proč tady zakládá téma? Přeci najít info k tomu co chce není vůbec složité.

Věřte mi, už hledám informace nějakou dobu. Chci být na to připravena.

• Citovat
  • Upravit
17022
8.6.21 18:11

Mimochodem uvedom si zakladatelko jednu vec..a priprav se na ni..Nepochopeni okoli a rodiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3000
8.6.21 18:13
@Anonymní píše:
A kdo jste vy ze o mně můžete takhle mluvit? Lidé jsou různí, někteří slabší a někteří silnější. Bohužel jsem slabá a vzdala jsem to. To vás ale neopravňuje k tomu, mě soudit.

To se nedá,proste.Otec ho odepsal a ty nenavidis..dvouleté dite..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.21 18:14
@Králičice píše:
Mimochodem uvedom si zakladatelko jednu vec..a priprav se na ni..Nepochopeni okoli a rodiny…

Moje máma se mě zbavovala pořad. Jako malou mě nechávala pořad babičce, dědovi, tátovi, ke lterymu jsem nakonec utekla a zůstala u něho. Potom umřel a musela jsem zpátky k ni, neměla jsem pak už ani babičku, ani dědu ke kterým bych šla. Vykazovala mě z baráku, pak jsem utíkala sama, začala to řešit socialka a většinu času z puberty jsem byla po léčebnách atp. a vážně nechci, aby si tím prošel i můj syn.

• Citovat
  • Upravit
5593
8.6.21 18:14
@DanielaD píše:
už přemýšlím, takže ty jsi vyšla s 500,– Kč při dvou lidech na jídlo? Co jste jedli?

pro Boha to je snad úplně jedno. Takovýto průšvih se hned tak nevidí, ale někdo prostě furt musí rýpat a řešit nějaký s odpuštěním h.vna, který vůbec kn řešení nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3000
8.6.21 18:19
@Anonymní píše:
Moje máma se mě zbavovala pořad. Jako malou mě nechávala pořad babičce, dědovi, tátovi, ke lterymu jsem nakonec utekla a zůstala u něho. Potom umřel a musela jsem zpátky k ni, neměla jsem pak už ani babičku, ani dědu ke kterým bych šla. Vykazovala mě z baráku, pak jsem utíkala sama, začala to řešit socialka a většinu času z puberty jsem byla po léčebnách atp. a vážně nechci, aby si tím prošel i můj syn.

Prave proto bych čekala, ze budeš úplně jiná, když víš jaké to je a prošla sis tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
8.6.21 18:19
@Anonymní píše:
Moje máma se mě zbavovala pořad. Jako malou mě nechávala pořad babičce, dědovi, tátovi, ke lterymu jsem nakonec utekla a zůstala u něho. Potom umřel a musela jsem zpátky k ni, neměla jsem pak už ani babičku, ani dědu ke kterým bych šla. Vykazovala mě z baráku, pak jsem utíkala sama, začala to řešit socialka a většinu času z puberty jsem byla po léčebnách atp. a vážně nechci, aby si tím prošel i můj syn.

Klasika. Nedostala jsi lásku matky jako dítě, tak ji teď nedokážeš předávat dál svému dítěti. Začarovaný kruh. Kontaktuj odborníky, je moc dobře, že situaci řešíš a uvědomuješ si, že bys v opačném případě mohla dítěti po čase třeba ublížit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduzka23
8.6.21 18:21
@freeport píše:
Prave proto bych čekala, ze budeš úplně jiná, když víš jaké to je a prošla sis tím.

Přesně to jsem chtěla napsat. Ale asi platí jaká matka, taká Katka.

• Citovat
  • Upravit
5654
8.6.21 18:22
@DanielaD píše:
@Popeladym

nikoho nemá, kdo by kloučka pohlídal, když bude u lékaře

Příspěvek upraven 08.06.21 v 18:10

Věřím, ale takových matek je víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit