Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Jak by se postupovalo, kdybych se z toho po těch třech měsících nedostala?
zavolej tam, klikni na ten odkaz
@meduzka23 píše:
@DanielaD Ono se to dá. Taky jsem jako dítě vyrůstala na vodě s moukou.
to nemůžu číst takové věci, je mě to líto
@meduzka23 Myslím že pokud dá dítě do klokánku budou s ní odborníci spolupracovat. Zájem je aby dítě zustalo u bio rodičů a matka dostane podporu kterou potřebude. Můžou ji spojit s azylovými domy případně pomůží sehnat psychologa.
@Anonymní píše:
Jak by se postupovalo, kdybych se z toho po těch třech měsících nedostala?
Hledali by se pestouni nebo by přešel do decáku, v klokánku je nějaký omezený čas, co tam může dítě být, ale nemusíte se bát, nikdo vám ho na sílu rvát zpět nebude. I když je to teda síla a ani se tomu nechce věřit, ale pokud to je opravdu tak, snad najde chudák normální rodinu, kde ho budou milovat a budou rádi, ze ho mají.
@DanielaD píše:
to nemůžu číst takové věci, je mě to líto
No a i tak jsme to zvládli. Pochybuji, že mou mámu někdy v tu dobu napadlo, že by mě dala pryč.
@ludmilaadamkova píše:
@meduzka23 Myslím že pokud dá dítě do klokánku budou s ní odborníci spolupracovat. Zájem je aby dítě zustalo u bio rodičů a matka dostane podporu kterou potřebude. Můžou ji spojit s azylovými domy případně pomůží sehnat psychologa.
Ano, také si myslím, že to tak je. Proto se snažím zakladatece říci, že jsou i jiná, lepší východiska.
@Anonymní píše:
Jeho otec mě v tomhle rozhodnutí podpořil. Nikdy o nej neměl zájem
Paneboze, co jste to za nestvůry ![]()
@freeport píše:
Paneboze, co jste to za nestvůry
A kdo jste vy ze o mně můžete takhle mluvit? Lidé jsou různí, někteří slabší a někteří silnější. Bohužel jsem slabá a vzdala jsem to. To vás ale neopravňuje k tomu, mě soudit.
@Anonymní píše:
A kdo jste vy ze o mně můžete takhle mluvit? Lidé jsou různí, někteří slabší a někteří silnější. Bohužel jsem slabá a vzdala jsem to. To vás ale neopravňuje k tomu, mě soudit.
No budiž. Kontaktuješ ty odborníky?
@Anonymní píše:
Nejde vzdát lásku k dítěti. Dítě člověk buď přirozeně miluje nebo je něco špatně. V tomto případě bych to viděla na to, že tě život samoživitelky nebaví. Nejspíš odcházelas od tatínka dítěte s tím, že si najdeš nového chlapa a budeš mít rodinu z reklamy. Jenomže, nový objev nikde, s dítětem moc starostí a rodiny z těch reklam neexistují.
@Anonymní píše:
Byl teď měsíc u babičky a mě bylo tak dobře, byla jsem konečně šťastná a když je zpátky, zase lituji toho, že žije. Opravdu mám k němu hroznou averzi a odpor. Pochybuji, ze by mi odborník pomohl.
Nebylo to dítě zplozeno…ehm…ze znásilnění?
@Anonymní píše:
Ano.
už si volala do Klokánku? Mají 24/7 - tedy nonstop
k přijetí dítěte potřebuješ:
K příjmu Vašho dtěte potřebujeme tyto doklady:
Váš občanský průkaz
Rodný list dítěte (popř. kopii)
Kartu pojiťovnu dítěte (popř. kopii)
Očkovací průkaz (dítěte popř. kopii)
Bezinfekčnost dítěte od dětského lékaře
Pokud některý z dokladů nemáte, sjednáme další podmínky přímo na místě, při přijetí dítěte.
Takže ještě dnes tam může být a ty máš svobodu. Ale sedět a psát na mimino, to ti fakt nepomůže
@freeport píše:
Paneboze, co jste to za nestvůry
Já bych ji nesoudila a rozhodně to v žádném případě nerozmlouvala, at se něco nestane.
Opravdu každý to nezvládne, velká síla je i si to přiznat a začít to řešit.
Bohužel třeba to dítě z Rokycan, s kterým matka praštila v jeho 1. roce o zed a je slepé a ochrnuté, takové štěstí nemělo, jeho „matka“ si to nepřiznala.
Proto zakl. nenadávat, nerozmlouvat to a jen to pomoct řešit.
Ještě ráda. Poptej se u příbuzných. Vsadim se, že v rodině někdo, kdo tvého syna miluje a vzal by si ho je.