Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Byl teď měsíc u babičky a mě bylo tak dobře, byla jsem konečně šťastná a když je zpátky, zase lituji toho, že žije. Opravdu mám k němu hroznou averzi a odpor. Pochybuji, ze by mi odborník pomohl.
Litujes toho, že žije? Já na to nemám vůbec slov, to je hrozný ![]()
Jestli má to dítě otce, nemůžeš ho jen tak dát k adopci. Otec má přednost.
@meduzka23 píše:
Vždyť jo. On může za tvůj zpackanej život, on v tom břiše jen tak sám vyrostl. Dál to komentovat raději nebudu. Táhne mě to k tomu tě soudit, což nechci. Děti mi taky lezou na nervy, ale neumím si představit, že leží někde jinde a pláče po mámě. Fakt kdyby si raději první zkusila jinou cestu řešení, než to, že to dítě dáš k adopci.
@meduzka23 píše:
A co ti na něm tak vadí? Je to dítě. Za to, že tobě je líp samotné a máš očividně čas na své věci, on nemůže.
To je fakt objev roku.
A co prarodiče? Nevzali by si ho do péče? Otec dítěte o něj zájem nemá? Ty to řeš než mu jakkoliv ublížíš ![]()
@Anonymní píše:
Byl teď měsíc u babičky a mě bylo tak dobře, byla jsem konečně šťastná a když je zpátky, zase lituji toho, že žije. Opravdu mám k němu hroznou averzi a odpor. Pochybuji, ze by mi odborník pomohl.
něco s tím opravdu dělej, jestli tady jen neprovokuješ, je to opravdu vážné.
My ti tady nemůžeme nijak pomoct.
Za obsah webu je odpovědný administrátor, a toto není žádná sranda
@Uslava píše:
Určitě existuje nějaká linka bezpečí, kde ti poradí, co dál. Udělej to co nejdříve, ať je co nejméně škody. Jestli toho budeš jednou litovat, to je teď momentálně jedno. Z rodiny by si ho nikdo nevzal?
Možná moje máma ale nevím jak by to zvládla dlouhodobě, není v nejlepším zdravotním stavu.
@Anonymní píše:
Není. Bylo to to nejhorší, co jsem kdy v životě udelala. Jsem rozhodnutí ho dát pryč.
tak to udělej a neřeš to tady. Věř, že tady je hromada žen, které by měly rády plnou náruč a fakt se jim nedaří
@Havlova píše:
Jestli má to dítě otce, nemůžeš ho jen tak dát k adopci. Otec má přednost.
Jeho otec mě v tomhle rozhodnutí podpořil. Nikdy o nej neměl zájem
@Anonymní píše:
Možná moje máma ale nevím jak by to zvládla dlouhodobě, není v nejlepším zdravotním stavu.
A otce v rodném listě má? Nemůžeš ho dát otci?
@MaxBlack píše:
Litujes toho, že žije? Já na to nemám vůbec slov, to je hrozný
Nesuď mě prosím..
@kruel píše:
A otce v rodném listě má? Nemůžeš ho dát otci?
Psala jsem výše ze jeho otec mě v tomhle podpořil. Nemá o nej zájem
@Anonymní píše:
Už rok se nezvladam starat o mého syna. Když mu byly 2 roky, odešly jsme od jeho otce, hodně pil a zanedbával nás. Jenže ve mně se něco zlomilo a nedokážu se mu věnovat, mám k němu odpor a nenávidím ho, že mě připravil o normální život. Nechci ho, nechci s nim být a nechci se o nej starat. Nevím co mám dělat, každý den mě to ničí. Stydím se za sebe a vím ze si zaslouží lepší život než má se mnou. Nevím jak dal pokračovat, jsem na pokraji zhroucení a nechci aby si zažíval to, co jsem si zažila jako malá já…
za normální život si považovala zanedbávání a pití? Toto ti chybí?
@Anonymní píše:
Nesuď mě prosím..
Nesoudim tě. Jen je mi z toho hrozně smutno.
@MaxBlack píše:
Nesoudim tě. Jen je mi z toho hrozně smutno.
Věř mi, i mne je smutno z toho v jaký jsem situaci a nevím si rady..