Nevím, jak mám dát dítě k adopci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
8.6.21 17:37

Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
8.6.21 17:38
@Anonymní píše:
Upřímně ani nevím jaký je v tom rozdíl. Když to řeknu hnusne tak ho chci dat proste pryč..

žádný jen slovní, napsala jsem to chybně… má tam být adopce / pěstouni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.21 17:38
@Šarlota4 píše:
Odkud jsi?

Brno

• Citovat
  • Upravit
meduzka23
8.6.21 17:40

Nejlepší bude když kontaktuješ už zmíněný ospod apod.. Tady spíše schytáš kritiku. Denně poslouchám příběhy dětí, které rodiče odkoply bezdůvodně. Není to hezké poslouchání. Sama jsi potvrdila, že jsi mladá, proč tedy takové radikální rozhodnutí? Na druhou stranu bude ale asi lepší, aby se prcek dostal někam, kde bude mít bezpečí, než abys vyvedla nějakou hloupost.

Příspěvek upraven 08.06.21 v 17:47

• Citovat
  • Upravit
18270
8.6.21 17:41
@Anonymní píše:
Kdybys trosku premyslela tak ti dojde ze je to částka po odečtení najmu, energii a nezbytných věci jako jsou ty plínky atd. takže 500 měsíčně na jídlo.

už přemýšlím, takže ty jsi vyšla s 500,– Kč při dvou lidech na jídlo? Co jste jedli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.21 17:42
@meduzka23 píše:
Nejlepší bude když kontaktuješ už zmíněný ospod apod.. Tady spíše schytáš kritiku. Denně poslouchám příběhy dětí, které rodiče odkoply bezdůvodně. Není to hezké poslouchání. Sama jsi potvrdila, že jsi mladá, proč tedy takové radikální rozhodnutí? Na druhou stranu bude ale asi lepší, aby se prcek dostal někde, kde bude mít bezpečí, než abys vyvedla nějakou hloupost.

Já se opravdu snažila, dlouho jsem se snažila mít ho rada ale proste to nejde… Nechci ho ochudit o dětství, o lásku kterou si zaslouží..

• Citovat
  • Upravit
meduzka23

@DanielaD Ono se to dá. Taky jsem jako dítě vyrůstala na vodě s moukou.

• Citovat
  • Upravit
13955

Predpokladam, ze adopce cizim lidem musi jit pres socialku. Tudiz bych kontaktovala je a poradila se s nimi ohledne postupu. V detskych domovech jsou i deti jejichz rodice za nimi dochazi, nebo na ne i plati. Takze dat dite pryc urcite lze. My adopci s muzem zvazujeme. Jestli lze v CR prima adopce v CR? To netusim :think: zatim jsme ve fazi uvah, tak nemam pozjistovano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
8.6.21 17:43
@Anonymní píše:
Už rok se nezvladam starat o mého syna. Když mu byly 2 roky, odešly jsme od jeho otce, hodně pil a zanedbával nás. Jenže ve mně se něco zlomilo a nedokážu se mu věnovat, mám k němu odpor a nenávidím ho, že mě připravil o normální život. Nechci ho, nechci s nim být a nechci se o nej starat. Nevím co mám dělat, každý den mě to ničí. Stydím se za sebe a vím ze si zaslouží lepší život než má se mnou. Nevím jak dal pokračovat, jsem na pokraji zhroucení a nechci aby si zažíval to, co jsem si zažila jako malá já…

Určitě se zeptej na OSPOD, co máš dělat.

Je fajn, že si to dovedeš přiznat a dopřeješ mu lepší život, než aby byl bez lásky nebo jsi mu třeba ubližovala.

Držím palce. at to dobře dopadne pro oba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduzka23
@Anonymní píše:
Já se opravdu snažila, dlouho jsem se snažila mít ho rada ale proste to nejde… Nechci ho ochudit o dětství, o lásku kterou si zaslouží..

Mně je divný, že do té doby dokud byl otec s vámi si ho ráda měla. Být na tvém místě, vyhledám první odbornou pomoc.

• Citovat
  • Upravit
3724

To se nedá číst, tohle vlákno. Byla bych schopná pro toho kluka snad jít pěšky teď hned, aby nemusel v tomto být :(

Jestli nejsi troll, tak proboha hlavně zkus nějakou instituci, co radí holky. Bezdětných párů, které mu dají lásku, a čekají na dítě, je dost. Nicméně, pokud je otec v RL, není to opravdu tak snadné. Myslím, že i prarodiče mají nárok, před adopcí.

Při představě, že ten kluk tě miluje, je malý a na tobě naprosto závislý, tak mi puká srdce. A jinak odkývala jsi tu, že jsi mladá a na dítě nepřipravená. Nechci si hrát na proroka, ale litovat toho budeš jednou strašně moc. To bych se vsadila. Ono život a roky člověka dost zformují. Jednou budeš bulet „V poště pro tebe“… Chudák kluk :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
@Anonymní píše:
Brno

V Brně je Klokánek, na 3 měsíce ti ho vezmou

tady máš info co potřebuješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
8.6.21 17:45

A co ta babicka? Ta by o vychovu zajem nemela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.21 17:47
@DanielaD píše:
V Brně je Klokánek, na 3 měsíce ti ho vezmoutady máš info co potřebuješ

Jak by se postupovalo, kdybych se z toho po těch třech měsících nedostala?

• Citovat
  • Upravit
18270
8.6.21 17:47
@Šarlota4 píše:
Predpokladam, ze adopce cizim lidem musi jit pres socialku. Tudiz bych kontaktovala je a poradila se s nimi ohledne postupu. V detskych domovech jsou i deti jejichz rodice za nimi dochazi, nebo na ne i plati. Takze dat dite pryc urcite lze. My adopci s muzem zvazujeme. Jestli lze v CR prima adopce v CR? To netusim :think: zatim jsme ve fazi uvah, tak nemam pozjistovano.

jde to přes soud, a soud vždy vyhoví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect