Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Bábrdl píše:
A nemůže část tvých povinností přebrat ta babička?
Bydlíme od sebe 400km, takže to není jenom tak
@Anonymní píše:
Nevěřím tomu ze se to zlepší, já se na nej ani po tom měsíci netesila
Batolata jsou objektině malí ďáblové. Od takových tří se to zančne zlepšovat. Bude s tebou komunikovat, bude schopný postupně ledacos i zvládnout sám.
Ty už žádné děti nikdy nechceš?
@Bábrdl píše:
Batolata jsou objektině malí ďáblové. Od takových tří se to zančne zlepšovat. Bude s tebou komunikovat, bude schopný postupně ledacos i zvládnout sám.Ty už žádné děti nikdy nechceš?
Měl teď 3, komunikuje už dlouho ale proste já nevím..
Ne, už opravdu nikdy
@Anonymní píše:
Teď je to finančně už víc než dobry ale pořad tam není ta láska..
Alespoň jsi jeho matka… Už je trochu starej na takovou tu miminčí adopci.
@Anonymní píše:
Já si to uvědomovala moc dobře. Dokud jsme byli rodina i s jeho otcem všechno bylo v pořádku. Po tom, co jsem na všechno byla sama bez jakékoliv pomoci s 500 na měsíc se to ve mě zlomilo a začala jsem ho nenávidět
ukaž mě jak vyjdeš s 500,– Kč na měsíc s dítětem. Víš kolik stojí plínky aj potřebné věci?
Nájem, energie, oblečení, pro tebe pitíčko…to za 500 nepořídíš ![]()
@Anonymní píše:
Měl teď 3, komunikuje už dlouho ale proste já nevím..
Ne, už opravdu nikdy
Já ti nemyslela, že se to zlepší, ze dne na den. ![]()
Ve třech už to není pro adoptivní rodinu takové terno, lidi chtějí mimina.
@DanielaD píše:
ukaž mě jak vyjdeš s 500,– Kč na měsíc s dítětem. Víš kolik stojí plínky aj potřebné věci?
Nájem, energie, oblečení, pro tebe pitíčko…to za 500 nepořídíš
Kdybys trosku premyslela tak ti dojde ze je to částka po odečtení najmu, energii a nezbytných věci jako jsou ty plínky atd. takže 500 měsíčně na jídlo.
@DanielaD píše:
Nájem, energie, oblečení, pro tebe pitíčko…to za 500 nepořídíš
Podle mě těch 500 Kč je stejnak jen omáčka okolo. Troufám si říct, že je zakladatelka mladá a na dítě prostě nebyla úplně připravená.
@meduzka23 píše:
Podle mě těch 500 Kč je stejnak jen omáčka okolo. Troufám si říct, že je zakladatelka mladá a na dítě prostě nebyla úplně připravená.
Přesně tak.
A co zkusit psychologa? Jestli byl tvůj vztah k synovi do jeho dvou let ok, je zvláštní, že se to zlomilo. Jinak bych kontaktovala sociálku, tam ti poradí nejlíp.
Pokud má zapsaného otce v RL bude to složitější.
Tuším že byl případ 2 letého v babyboxu. A proběhlo to korektně. Otázka je zda to doopravdy chceš udělat. Je to naprosto šílený hlavně i pro to dítě. Schválně to zkusím najít.. ale mám pocit že jsem opravdu kdysi četla o 2 letém chlapci v babyboxu,.
https://www.idnes.cz/…a-zpravy_evs
Příspěvek upraven 08.06.21 v 17:35
@DanielaD píše:
Chceš adopci, nebo osvojení?
Upřímně ani nevím jaký je v tom rozdíl. Když to řeknu hnusne tak ho chci dat proste pryč..
Je spousta postupů, jak dát dítě k adopci, nebo osvojení, ale tady ti soudní rozhodnutí nedáme.
FOD zkoušela jsi?
Klokánek. Zkoušela jsi?
Teď je to finančně už víc než dobry ale pořad tam není ta láska..