Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Věř mi, i mne je smutno z toho v jaký jsem situaci a nevím si rady..
Není ti spíš smutno z toho, že se chceš zbavit svého dítěte? V čem je čas bez něj lepší? V čem tě omezuje?
@meduzka23 píše:
@MaxBlack Mně taky. To dítě už přece vnímá. Jak jsem psala. Puklo by mi srdce…
Mně se to dotýká o to více, že se právě soudím o syna a bojuju jako lvice, tak mi úplně vyhrkly slzy.
@meduzka23 píše:
Není ti spíš smutno z toho, že se chceš zbavit svého dítěte? V čem je čas bez něj lepší? V čem tě omezuje?
Zřejmě v tom, že se o něj musí 24/7 starat. V čem tě tak asi omezuje dítě? ![]()
@meduzka23 píše:
Mužů si dělat co ja chci, kdy chci bez toho aniž bych na nej musela brát ohled. Je zlej(nedivím se mu, nevěnuju se mu vůbec) a vím ze to bude jenom horší.
@Anonymní píše:
Možná moje máma ale nevím jak by to zvládla dlouhodobě, není v nejlepším zdravotním stavu.
Proč byl měsíc u babičky?
@Bábrdl To pro mě není důvod k adopci. To si zakladatelka měla uvědomit, než se nechala napustit.
@Bábrdl píše:
Měla jsem školení do nové práce, teď jsem na homeoffice takže už muže být zase doma. Nechodí ještě do školky
@Bábrdl píše:
Protože ho nesnáší a potřebuje čas pro sebe?
@meduzka23 píše:
@Bábrdl To pro mě není důvod k adopci. To si zakladatelka měla uvědomit, než se nechala napustit.
Já si to uvědomovala moc dobře. Dokud jsme byli rodina i s jeho otcem všechno bylo v pořádku. Po tom, co jsem na všechno byla sama bez jakékoliv pomoci s 500 na měsíc se to ve mě zlomilo a začala jsem ho nenávidět
@Anonymní píše:
Měla jsem školení do nové práce, teď jsem na homeoffice takže už muže být zase doma. Nechodí ještě do školky
No a nechceš třeba ještě počkat, než začne chodit do školky? Začneš chodit do práce, nebudeš s dítětem 24/7. To by ti taky mohlo pomoct.
@meduzka23 píše:
No a nechceš třeba ještě počkat, než začne chodit do školky? Začneš chodit do práce, nebudeš s dítětem 24/7. To by ti taky mohlo pomoct.
Nevěřím tomu ze se to zlepší, já se na nej ani po tom měsíci netesila
@meduzka23 píše:
A? Ptala ses, v čem ji omezuje. Malé dítě tě omezuje ve všem. Musíš se o něj starat 24/7, je to tvoje povinnost ze zákona.
Já bych taky dělala jiné věci, než seděla jak trubka na lavičce na hřišti. Ale dělám to, protože dcera je moje milovaná holčička a mám radost z toho, že ona má radost.
Pokud tam chybí láska, je to těžké.
@Anonymní píše:
Já si to uvědomovala moc dobře. Dokud jsme byli rodina i s jeho otcem všechno bylo v pořádku. Po tom, co jsem na všechno byla sama bez jakékoliv pomoci s 500 na měsíc se to ve mě zlomilo a začala jsem ho nenávidět
V tomhle tě chápu, ale v dnešní době, kdy funguje tuna služeb, organizací apod.. Rozmysli si to.
@Anonymní píše:
A nemůže část tvých povinností přebrat ta babička?
@MaxBlack Mně taky. To dítě už přece vnímá. Jak jsem psala. Puklo by mi srdce…