Nevím, jak mám dát dítě k adopci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
meduzka23
8.6.21 17:17

@MaxBlack Mně taky. To dítě už přece vnímá. Jak jsem psala. Puklo by mi srdce…

• Citovat
  • Upravit
meduzka23
8.6.21 17:18
@Anonymní píše:
Věř mi, i mne je smutno z toho v jaký jsem situaci a nevím si rady..

Není ti spíš smutno z toho, že se chceš zbavit svého dítěte? V čem je čas bez něj lepší? V čem tě omezuje?

• Citovat
  • Upravit
405
8.6.21 17:18
@meduzka23 píše:
@MaxBlack Mně taky. To dítě už přece vnímá. Jak jsem psala. Puklo by mi srdce…

Mně se to dotýká o to více, že se právě soudím o syna a bojuju jako lvice, tak mi úplně vyhrkly slzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
8.6.21 17:19
@meduzka23 píše:
Není ti spíš smutno z toho, že se chceš zbavit svého dítěte? V čem je čas bez něj lepší? V čem tě omezuje?

Zřejmě v tom, že se o něj musí 24/7 starat. V čem tě tak asi omezuje dítě? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.21 17:20
@meduzka23 píše:

Mužů si dělat co ja chci, kdy chci bez toho aniž bych na nej musela brát ohled. Je zlej(nedivím se mu, nevěnuju se mu vůbec) a vím ze to bude jenom horší.

• Citovat
  • Upravit
36556
8.6.21 17:20
@Anonymní píše:
Možná moje máma ale nevím jak by to zvládla dlouhodobě, není v nejlepším zdravotním stavu.

Proč byl měsíc u babičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduzka23
8.6.21 17:21

@Bábrdl To pro mě není důvod k adopci. To si zakladatelka měla uvědomit, než se nechala napustit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.21 17:21
@Bábrdl píše:

Měla jsem školení do nové práce, teď jsem na homeoffice takže už muže být zase doma. Nechodí ještě do školky

• Citovat
  • Upravit
meduzka23
8.6.21 17:22
@Bábrdl píše:

Protože ho nesnáší a potřebuje čas pro sebe?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.21 17:23
@meduzka23 píše:
@Bábrdl To pro mě není důvod k adopci. To si zakladatelka měla uvědomit, než se nechala napustit.

Já si to uvědomovala moc dobře. Dokud jsme byli rodina i s jeho otcem všechno bylo v pořádku. Po tom, co jsem na všechno byla sama bez jakékoliv pomoci s 500 na měsíc se to ve mě zlomilo a začala jsem ho nenávidět

• Citovat
  • Upravit
meduzka23
8.6.21 17:23
@Anonymní píše:
Měla jsem školení do nové práce, teď jsem na homeoffice takže už muže být zase doma. Nechodí ještě do školky

No a nechceš třeba ještě počkat, než začne chodit do školky? Začneš chodit do práce, nebudeš s dítětem 24/7. To by ti taky mohlo pomoct.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.21 17:24
@meduzka23 píše:
No a nechceš třeba ještě počkat, než začne chodit do školky? Začneš chodit do práce, nebudeš s dítětem 24/7. To by ti taky mohlo pomoct.

Nevěřím tomu ze se to zlepší, já se na nej ani po tom měsíci netesila

• Citovat
  • Upravit
36556
8.6.21 17:25
@meduzka23 píše:

A? Ptala ses, v čem ji omezuje. Malé dítě tě omezuje ve všem. Musíš se o něj starat 24/7, je to tvoje povinnost ze zákona.

Já bych taky dělala jiné věci, než seděla jak trubka na lavičce na hřišti. Ale dělám to, protože dcera je moje milovaná holčička a mám radost z toho, že ona má radost. :nevim: Pokud tam chybí láska, je to těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduzka23
8.6.21 17:25
@Anonymní píše:
Já si to uvědomovala moc dobře. Dokud jsme byli rodina i s jeho otcem všechno bylo v pořádku. Po tom, co jsem na všechno byla sama bez jakékoliv pomoci s 500 na měsíc se to ve mě zlomilo a začala jsem ho nenávidět

V tomhle tě chápu, ale v dnešní době, kdy funguje tuna služeb, organizací apod.. Rozmysli si to.

• Citovat
  • Upravit
36556
8.6.21 17:26
@Anonymní píše:
Měla jsem školení do nové práce, teď jsem na homeoffice takže už muže být zase doma. Nechodí ještě do školky

A nemůže část tvých povinností přebrat ta babička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí