Nevím jak na výchovu 4,5letého :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nejhodnější
10.2.14 17:34

.

Příspěvek upraven 10.02.14 v 17:35

• Citovat
  • Upravit
5822
10.2.14 17:34

@Lexoid Tak s tím se počítá, Franta má to auto a já ho chci taky a podoný, plno hlášek, který si už teď domů tahá ze hřiště, cvičení atd. Ale bude mít pevnej řád, kterej zatím zas až tak není. Ale máme na to ještě půl roku, tak doufám, že to vypilujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26337
10.2.14 17:36
@Dolby píše:
U nás je to i na domluvě. Řeknu že se jdeme umýt a on chce dokoukat pohádku, tak mu to dovolím, jenže pak je to ještě jedna pohádka, další a je z toho půl hodiny a pak se jde stejně umýt se řevem, že chtěl ještě dokoukat pohádku!

no tak mu žádnou další pohádku nepovoluj, prostě po té první vypni televizi a ať se třeba postaví na uši. Nauč ho, že tvé slovo je zákon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
10.2.14 17:36
@Nejhodnější píše:
Co je na něm špatnýho? :mrgreen: To že někde nenapíšeš jednu čárku není až takovej problém :roll: Daleko větší je když neumíš ani i/y… A že těch chyb v tom úvodním příspěvku je ;) ;)

Hele, naše učitelka ČJ na střední nám vždy pravila:
„Každá chyba je hrubka, není v tom žádný rozdíl“. A za každé takové pochybení nám jednoduše stáhla známku o stupeň dolů. A bylo jí „šumák“, jestli je to čárka na písmenem, ve větě nebo y, i.
Takže takové rozdělení chyb je pouhý alibismus a kdo chce kázat vodu, neměl by pít víno. Příště nepoukazuj a vyhneš se kritice taktéž ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
10.2.14 17:38
@Dolby píše:
U nás je to i na domluvě. Řeknu že se jdeme umýt a on chce dokoukat pohádku, tak mu to dovolím, jenže pak je to ještě jedna pohádka, další a je z toho půl hodiny a pak se jde stejně umýt se řevem, že chtěl ještě dokoukat pohádku!

Hele, to už neřeším, Platí to, co řeknu a to na první dobrou. Také jsem to u toho třetího takhle dělal a pozapomněl jsem, že u prvních dvou jsem byl důsledný. Přeci jen je to mnoho let rozdíl 16 let mezi nejmladším a prostředním. A plody své liknavosti nebo spíše tolerance a benevolentnosti sklízím s vypětím všech sil. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
10.2.14 17:38
@radúna píše:
Hele, naše učitelka ČJ na střední nám vždy pravila:
„Každá chyba je hrubka, není v tom žádný rozdíl“. A za každé takové pochybení nám jednoduše stáhla známku o stupeň dolů. A bylo jí „šumák“, jestli je to čárka na písmenem, ve větě nebo y, i.
Takže takové rozdělení chyb je pouhý alibismus a kdo chce kázat vodu, neměl by pít víno. Příště nepoukazuj a vyhneš se kritice taktéž ;).

Mě kritika nevadí, na rozdíl od zakladatelky :* ;)

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
10.2.14 17:40
@Nejhodnější píše: ¨
Mám projet tvoje příspěvky? ;) Taky nejsou vždycky ok, paní učitelko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já ale NIKOHO neopravuju… ;)

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
10.2.14 17:41
@Jitka1976 píše:
Já ale NIKOHO neopravuju… ;)

:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: ;) :jazyk: Jo jo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1013
10.2.14 17:42
@jopo píše:
@Lexoid Tak s tím se počítá, Franta má to auto a já ho chci taky a podoný, plno hlášek, který si už teď domů tahá ze hřiště, cvičení atd. Ale bude mít pevnej řád, kterej zatím zas až tak není. Ale máme na to ještě půl roku, tak doufám, že to vypilujem.

Jo a k té školce. Tam je paní učitelka nějakým způsobem naučila po kakání nesplachovat, aby mohla provést kontrolu, jestli náhodou nemá roupy či nějakého jiného parazita.
A dva roky nám trvalo, než jsme ho to odnaučili. To je horor, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
10.2.14 17:42
@Nejhodnější píše: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: ;) :jazyk: Jo jo :mrgreen:

Nevíš co na to napsat…???

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
10.2.14 17:44
@Jitka1976 píše:
Nevíš co na to napsat…???

Vím, ale nechci zbytečně vyvolávat hádky :) To je proti pravidlům :*

• Citovat
  • Upravit
vin
1327
10.2.14 17:46
@Nejhodnější píše:
Ok tak k tématu : Dostal by přes přes hubu, že by se mu hlava otočila ;) Za takovéto chování :*Příspěvek upraven 10.02.14 v 17:33

Buď v klidu a dej si čokoládu. Je vidět, že jí potrebujes. Asi mas své dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
@Nejhodnější píše:
Vím, ale nechci zbytečně vyvolávat hádky :) To je proti pravidlům :*

Víš…chováš se hloupě…když už udělám přešlap, uznám to a ukončím to…asi tak…

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
@vin píše:
Buď v klidu a dej si čokoládu. Je vidět, že jí potrebujes. Asi mas své dny…

Díky, ale čokoládu nejím :-)

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
10.2.14 17:47
@Jitka1976 píše:
Víš…chováš se hloupě…když už udělám přešlap, uznám to a ukončím to…asi tak…

Tahle věta měla být ukončující, jen jste to paní učitelko asi nepochopila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML