Nevím jak na výchovu 4,5letého :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jitka1976
10.2.14 17:47
@Nejhodnější píše:
Tahle věta měla být ukončující, jen jste to paní učitelko asi nepochopila :mrgreen:

Ne…tebe jsem opravdu nepochopila…

• Citovat
  • Upravit
vin
1327
10.2.14 17:49
@Nejhodnější píše:
Díky, ale čokoládu nejím :-)

Tak to děláš chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
10.2.14 17:49
@Jitka1976 píše:
Ne…tebe jsem opravdu nepochopila…

Buď v klidu, já tu taky pár uživatelek nechápu :mrgreen: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
10.2.14 17:50
@vin píše:
Tak to děláš chybu.

Věc názoru. :-) Ale když už jsme u těch čokolád, můžeš nějakou doporučit? ;)

• Citovat
  • Upravit
2282
10.2.14 17:51
@Lexoid píše:
Nezklidní ba naopak. Přinese si mnoho nových, doposud neobjevených nešvarů. Tedy pro něj to budou samé nové a úúúúžasnééé věci ale pro rodiče?

S tím souhlasím :) Paní učitelka s ním ve školce problém nemá. Neodmlouvá, poslechne,… ale sotva opustíme školku, je jak utržený ze řetězu.
A hlavně pochytí od dětí, to co nezná! Tuhle šel doma čůrat a já šla okolo a koukám co se u toho kroutí a on se kroutil dokolečka a tím čůral všude okolo, jen né do záchodu. Prý to ten Míša ve školce také dělá :roll: A nebo se zeptal manžela, jestli je prý č…k 8o Prý má Honzík doma tátu č…ka 8o A to že jeden čas byl každý d…l ani nemluvim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
10.2.14 17:53
@Ter85 píše:
No ty taky nejsi zadna hvezda v pravopisu, vety v souveti se oddeluji carkami ;) Ale lip se hledaji chyby u jinych, nez u sebe, ze? :roll: Holt se kazdy pravopis nenaucil-nekomu nejde matematika, nekomu chemie a nekomu cestina. Protoze jsi ukazala, ze taky nejsi neomylna, mohla bys priste reagovat k tematu a zdrzet se techto trapnych komentaru :mavam:

@Dolby

Nemuze chodit maly do skolky? Aby mel nejaky pevny rezim, pres ktery by nejel vlak. Prijde mi, ze se doma nudi a „cvici“ s vami pro svoji zabavu.

Příspěvek upraven 10.02.14 v 17:33

Do školky chodí, ale jen do oběda, jelikož tam nechce spát, ale teď je třeba doma, jelikož byl nemocný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
10.2.14 17:55
@Dolby píše:
S tím souhlasím :) Paní učitelka s ním ve školce problém nemá. Neodmlouvá, poslechne,… ale sotva opustíme školku, je jak utržený ze řetězu.
A hlavně pochytí od dětí, to co nezná! Tuhle šel doma čůrat a já šla okolo a koukám co se u toho kroutí a on se kroutil dokolečka a tím čůral všude okolo, jen né do záchodu. Prý to ten Míša ve školce také dělá :roll: A nebo se zeptal manžela, jestli je prý č…k 8o Prý má Honzík doma tátu č…ka 8o A to že jeden čas byl každý d…l ani nemluvim :roll:

Dětská duše je jako nepopsaný list a dost těžce se v něm mažou zápisy, které místo nás napsali druzí.
Bohužel, co nepochytil ve školce, tak to spolehlivě přináší první třída. A to chodí s dětmi, se kterými chodil do školky a není dne, aby nepřibyla nějaká nová větička či slůvko. O pitvoření se ani nemluvě.
Tak si neumím představit, jak bych to zvládal, kdyby nebyl tvrdší postup právě v těch čtyřech letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
10.2.14 17:56
@Nejhodnější píše:
Věc názoru. :-) Ale když už jsme u těch čokolád, můžeš nějakou doporučit? ;)

Třeba tuto, tu mám moc ráda…http://www.cokosvet.cz/eshop/?202,cokolada-lindt-excellence-mlecna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
10.2.14 17:56

Nasemu je taky 4,5 a je to tak 4 mesice zpatky, co jsme uz museli trochu pritvrdit a ono se to osvedcilo. Pokud zlobi, nebo nechce uklizet, ma zakaz pohadky a fotbalu a to na nej plati.
Pokud ten vas takhle utika ke tchanovcum, dala bych nejaka pravidla jak tam bude chodit.
U nas treba na nej vubec neplatilo kdyz jsme mu dali na zadek, to se za chvili otrepal a zlobil dal, ale zakazy toho co ma rad, to nastesti plati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
10.2.14 17:57
@Dolby píše:
Do školky chodí, ale jen do oběda, jelikož tam nechce spát, ale teď je třeba doma, jelikož byl nemocný.

No jestli řešíte i to, že ve školce nespí, protože nechce, tak opravdu Vás lituji. S takovým přístupem Vám v pozdějším věku bude doslova kálet na hlavu.

Příspěvek upraven 10.02.14 v 17:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
10.2.14 17:57
@vin píše:
Třeba tuto, tu mám moc ráda…http://www.cokosvet.cz/eshop/?202,cokolada-lindt-excellence-mlecna

Jj mé okolí říká, že Lindtky jsou nej :-) Vozím je ze Švajcu ve velkém :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1013
10.2.14 18:00
@Nejhodnější píše:
Jj mé okolí říká, že Lindtky jsou nej :-) Vozím je ze Švajcu ve velkém :pankac:

Jenže hořké. Ty mléčné mi moc nejedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
10.2.14 18:00
@Nejhodnější píše:
Jj mé okolí říká, že Lindtky jsou nej :-) Vozím je ze Švajcu ve velkém :pankac:

Ji, jsou dobré. Byli jsme ve Svyc. 3 roky služebně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
10.2.14 18:01
@Lexoid píše:
Jenže hořké. Ty mléčné mi moc nejedou.

Já si dám tak jednou dvakrát do roka nějakou bílou, nejlépe s nějakou náplní, popřípadě ty Lindt kulky :mrgreen:, ale nikdy to nedojím, akorát to rozpatlám a dalšího půl roku se mi to doma válí :oops:, jelikož je mi to líto vyhodit.

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
10.2.14 18:02
@vin píše:
Ji, jsou dobré. Byli jsme ve Svyc. 3 roky služebně.

Jo jo, Švýcarsko je super země :*

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí