Nevite prosim nekdo jakto funguje?

Anonymní
11.2.22 11:13

nevite prosim nekdo jakto funguje?

Ahojky prosim obracim se na Vas s prosbou.. Dnes mi prisel dopis z roku 2017 ze mam byvalemu Mestu zaplatit 1000kc za nejaky zivotni prostredi :) vubec nevim co si pod tim mam vysvetlit tak jsem tam volala a pani mi rekla ze resi resty po kolegyni tak jsem ji rekla ze je to 5 let stara zalezitost a ze si nepamatuji zda sem to platila a i kdyby ne tak jsem v tom rozmezi byla chvilku v insolvenci kterou sem pak doplatila takze se meli prihlasit tam.. jde mi o to jestli na to maji po 5ti letech narok nebo maji smulu? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33964
11.2.22 11:20
@Anonymní píše:
Ahojky prosim obracim se na Vas s prosbou.. Dnes mi prisel dopis z roku 2017 ze mam byvalemu Mestu zaplatit 1000kc za nejaky zivotni prostredi :) vubec nevim co si pod tim mam vysvetlit tak jsem tam volala a pani mi rekla ze resi resty po kolegyni tak jsem ji rekla ze je to 5 let stara zalezitost a ze si nepamatujizda sem to platila a i kdyby ne tak jsem v tom rozmezi byla chvilku v insolvenci kterou sem pak doplatila takze se meli prihlasit tam.. jde mi o to jestli na to maji po 5ti letech narok nebo maji smulu? :roll:

Tak pravděpodobně si to nezaplatila, to by sis určitě pamatovala. Zaplať to, a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26873
11.2.22 11:23
@Anonymní píše:
Ahojky prosim obracim se na Vas s prosbou.. Dnes mi prisel dopis z roku 2017 ze mam byvalemu Mestu zaplatit 1000kc za nejaky zivotni prostredi :) vubec nevim co si pod tim mam vysvetlit tak jsem tam volala a pani mi rekla ze resi resty po kolegyni tak jsem ji rekla ze je to 5 let stara zalezitost a ze si nepamatuji zda sem to platila a i kdyby ne tak jsem v tom rozmezi byla chvilku v insolvenci kterou sem pak doplatila takze se meli prihlasit tam.. jde mi o to jestli na to maji po 5ti letech narok nebo maji smulu? :roll:
???
Urcite tam mas konkretne napsano, ceho se predpis tyka.
To, ze jsi byla v insolvenci je fajn, ale poplatek mohl vzniknout az za podstatou, takze se prihlasit nemohli :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.22 11:25

@cecetka insolvenci jsem mela 2019 takze prihlasit meli sanci.. ja to samosrejme zaplatim jen mi jde o princip a ne o nejakych 1000kc :)

• Citovat
  • Upravit
77319
11.2.22 12:36
@Anonymní píše:
@cecetka insolvenci jsem mela 2019 takze prihlasit meli sanci.. ja to samosrejme zaplatim jen mi jde o princip a ne o nejakych 1000kc :)

jo, tobě jde o princip :roll: Městu jde také o princip, takže hezky zaplať a nevymýšlej blbosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.22 12:38

@stinga No jooo prosim tebe nebo ty by ses nezeptala vid?? 😀

• Citovat
  • Upravit
77319
11.2.22 12:44
@Anonymní píše:
@stinga No jooo prosim tebe nebo ty by ses nezeptala vid?? 😀

já platím hned, všechno
však ti určitě nenapsali jen „paní zaplaťte 1000 kč“, ale určitě to tam mělo variabilní symbol a datum a důvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24987
11.2.22 12:50

Pošli paní Usnesení o splnění oddlužení z tvého krajského soudu
tam se výslovně píše, že pohledávky, které nebyly přihlášeny, ačkoliv mohly být přihlášeny (tedy vznikly před podáním návrhu) PROPADAJÍ A JSOU NEVYMAHATELNÉ..
takže jí to usnesení pošli, pokud jsi si těmi daty jista a pokud to časově sedí..

Pokud dluh vznikl v době, kdy už jsi měla oddlužení schváleno plněním splátkového kalendáře, tak buď ráda, že se neozvali dřív, protože by to byl důvod ke zrušení tvé insolvence (tj. že ti během ní vznikl další vymahatelný dluh)…

Takže se na ty papíry pořádně podívej a pokud to sedí dle prvního odstavce, tak nic platit nemusíš.
Pokud podle druhého, tak to uhraď ihned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.2.22 15:18
@Anonymní píše:
Ahojky prosim obracim se na Vas s prosbou.. Dnes mi prisel dopis z roku 2017 ze mam byvalemu Mestu zaplatit 1000kc za nejaky zivotni prostredi :) vubec nevim co si pod tim mam vysvetlit tak jsem tam volala a pani mi rekla ze resi resty po kolegyni tak jsem ji rekla ze je to 5 let stara zalezitost a ze si nepamatuji zda sem to platila a i kdyby ne tak jsem v tom rozmezi byla chvilku v insolvenci kterou sem pak doplatila takze se meli prihlasit tam.. jde mi o to jestli na to maji po 5ti letech narok nebo maji smulu? :roll:

Může to být i podvod. Asi je základ vědět, zda jsi takový produkt měla, mít doloženo, že jsi platila. Projed firmu přes google, takové věci jsou často podvodné.. pak případně res doložení úhrady a pod :palec: pokud jsi byla v insolvenci, pošli jim rozhodnutí. Měli se přihlásit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26873
11.2.22 15:23
@martina.se píše:
Může to být i podvod. Asi je základ vědět, zda jsi takový produkt měla, mít doloženo, že jsi platila. Projed firmu přes google, takové věci jsou často podvodné.. pak případně res doložení úhrady a pod :palec: pokud jsi byla v insolvenci, pošli jim rozhodnutí. Měli se přihlásit :think:

Jako ze by se ozval podvodny Mestsky urad? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
11.2.22 15:33
@cecetka píše:

tak snad podvodnikvydavajici se za Mestsky urad🙈 🙈…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
11.2.22 15:39

A co ti na urade rekli, ze to je za dluh? Tak snad vedi, jake poplatky za zivotni prostredi obec uctuje. Nejsou to popelnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26873
11.2.22 15:41
@markytka3 píše:
tak snad podvodnikvydavajici se za Mestsky urad🙈 🙈…

Pise, ze tam volala. Tak neni tezke si overit, ze je to cislo MU :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.2.22 15:49
@cecetka píše:

I to se stává.. ale tak důležité je tam poslat doklady, pokud byla insolvence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit