Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymni píše:
Mišutko a stojí ti ten idiot za ty nervy?Stojí za to aby jsi ztratila mléko?
Jak jsi psala o malou se nikdy extra nezajímal,tebe podvádí tak nechápu o co vlastně pořád stojíš,já bych ho nakopala do pr…
Nepřihlášená kamca d.
Napsala bych to úplně stejně!
Mišutko, diskuzi jsem přečetla od začátku a fakt je mi líto, že si tímto s malou holčičkou musíš projít.
Já jsem trošku „raz“, takže bych to řešila fakt striktně a blbce, kteří se neumí rozhodnout opravdu nemusím. A víš, jak se to říká - Udělal jednou, udělá zase.
Chápu, že ho miluješ, ale podle mě za to nestojí…
Zníš, jako fajn holka a podle mě máš na víc…
Každopádně se drž!!!
Anonymni píše:to jsem já,nešlo se mi přihlásit
Jak jsi psala o malou se nikdy extra nezajímal,tebe podvádí tak nechápu o co vlastně pořád stojíš,já bych ho nakopala do pr…
Nepřihlášená kamca d.
Ahoj holky, díky, jste hodné. Dneska se vůbec neozval, ani to dítě ho nezajímá!
Moje mamka se mu pokoušela dovolat, ale marně, nebere telefon. Proč asi, že.. Je mi z toho blbě, ale rozhodnutá jsem pevně. Nebudu to sem psát, uvidíme, co zítra „vyklopí“ on (počítám s rozchodem- definitivně), nevím, jestli si to tady nečte ona „výherkyně“ nebo Miluna. Byla tu jeho sestra, pomohla mi s Barčou i psem, skočila jsem si s ním v klidu ven, zatímco ona hlídala. Teď se snažím něco sníst, ale víc jak polovinu porce do sebe nedostanu. Zítra vám napíšu, co „nového“ z něj vypadne. Pěkný večer a brou noc, Míša
Míšo, držím palce, ať Ti to dobře dopadne. Já bych asi tak trpělivá nebyla. Jsem v takových situacích dost pruďas a asi bych mu jednu (i víc) flákla..
. Už jenom ta jeho nerozhodnost. Co to proboha je? No, držím palce…
Ahoj, tak to mám za sebou. Definitivní konec. Rozešel se se mnou, opustil nás. Myslím, že se vrací k bývalé, sám mi řekl, že byl u ní (každý den, co nebyl tady), ale mě řekl, že nás opouští proto, že náš vztah nemá budoucnost!!! Chápete to? Máme spolu dítě, ještě před 3 týdny se dušoval, jak to všechno zvládneme, jak se milujeme, chceme, jak budeme ta nejšťastnější rodina pod sluncem, až postavíme barák, že se vezmeme, a blablabla.. A tohle je výsledek? On to ani nezkusil, ani nedal našemu vztahu šanci, po první krizi s dítětem „uteče“ ke své bývalé… Nechápu to. Ani jsem nečekala, že by to mělo být jinak, ale pořád jsem myslela (přála si?), že to bude dobré. Ale asi dobře, že to je teď, ne- li později, až to bude Barunka vnímat. Sice je mi obroovské smutno, takové to prázdno je ve mně, ale musím se z toho dna znova vyhrabat a postavit se pevně na nohy. Dohodli jsme se na částce, i bydlení, prý nechce problémy. Tak to jdeme „stvrdit“ zítra k soudu a může vesele platit.. Je mi hrozně, fakt, netušila jsem, že to tak bolí
, ale jsem zase o krok vepředu, teda doufám. A taky doufám, že už nikdy nepotkám takového chlapa, ach jo ![]()
Můžu nějak zabránit tomu, aby na moje dítě sahala ta ženská, která mi zničila rodinu? Když si jí bude „půjčovat“, nechci, nepřeju si, aby jí bral za ní, natož aby na ní sahala, nebo cokoliv jiného.. Ta představa mě děsí, je něco možné? Když budu dělat „problémy“, akorát budu mít problém do budoucna, co?
Mišutko - já myslím, že u staršího dítěte bys styku s macechou zabránila těžko. Ale miminko snad dát přímo z ruky nemusíš, ne? (Argumentovala bych třeba tím, že je kojené … nemusí vědět, že už nekojíš!) Co se třeba domluvit na tom, že si bude s malou chodit hrát k vám domů, nebo se někde potkáte a budete vozit kočárek - prostě abys měla kontrolu… Já nevím, asi jsem to napsala blbě .. ale já bych miminko taky cizí ženský nesvěřila. Hele - on vás opustil, tak si moc vyskakovat nemůže! Dítě bych mu dovolila vídat tak často, jak bude chtít, ale pouze za tvé přítomnosti!!!
Ahoj,
Nechej styk otce s dětma upravit soudní cestou, kdy soud může např. stanovit, že vzhledem k věku (hlavně u mladšího dítěte) bude návštěva otce probíhat ve vaší přítomnosti, či že se může omezit jen na pár hodin (projížďka s kočárkem atd.).
toto jsme na sla na googlu.
Tak nějak jsem to myslela taky.. Samozřejmě, že se dušoval, jak s ní bude sám. Ale Bára stejně vydrží jen ty dvě hodky, dýl ne. Že nekojím ví, kojím tak napůl, většinou večer dávám UM, protože MM je slabé.. Tak nevím…
Vis ona se muze stat jeste jedna vec a to ze jeho bejvalka nebude chtit aby se s malou stykal.Coz by bylo uplne nejlepsi.Mimochodem vis ze krome alimentu na sebe mas pravo i na vyzivne pro sebe od nej
.
kattkka: ZA chvíli pojedu na soud to zjistit, jak by to bylo. Jo jo, to vím, děkuju, my jsme se dohodli na částce a dnes to jdeme podepsat, abych to měla černé na bílém a vymahatelné.. To je hrozný ![]()
Pene bože, chápete to?? Ráno jsem mu psala, takové ty SMSky, smutné, a on mi teď napíše, že jeho to taky bolí, ať mu to věřím a že kdybych cokoliv potřebovala, že mám napsat nebo zavolat, a že je to omluva blbá.. Asi výčitky, že?
Misutko tezko rict,jestli to,co rika,mysli doopravdy nebo jen tak placa..Vycitky bude mit,to si pis,jestli mu to z byvalkou jednou neklapalo,za nejakou dobu bude to same a pak bude tezce litovat,ze opustil tebe a sve dite!Rozhodne bych mu nepsala,naopak bych se snazila chovat tak,aby si nemyslel,ze si z nej sednes na pr.e a ze to bez nej nezvladnes,ikdyz vim,ze to musi byt ohrome tezke..
Drzim ti palce,jsi silna zenska!
S tim vyzivnym na tebe nevim,myslim ze to plati jen u manzelu,ale nechci kecat
Ne to neplati jen u manzelu to stim vyzivnym.Je to dane ze zakona.i kdyz nejsou manzele.Ale je to tam nejak do urcite doby mam zato ze do dvou let ditete.To stejne plati i pred porodem otec ditete ma povinost zajistit matku.Ale presne zneni nevim.Nechce se mi googlovat.
Nepřihlášená kamca d.