Nevyřešitelný problém (?)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9867
7.7.09 00:02
misutka píše:
prý jim to neklapalo (ale to nakecá chlapů..), že si nerozumějí, hádají se, my se na začátku scházeli jen kvůli sexu, pak to přerostlo, řekla jsem mu, že v tom je něco víc, on mi to opětoval, po měsíci od ní odešel. Říkala jsem mu, že nechci rozvracet jeho manželství, že nechci aby měl doma zle, a pokud tak nechce, ať se vrátí, že mě to sice bude bolet, ale lepší, než kdyby.. No a to kdyby je tady.. :(

Hele, všimni si, že tady jsi byla ta chápavá a rozumná, do ničeho nenutící ty - a jak to na něj platilo. Teď je to ona, taky ho nenutí, ty ano.

Promiň, asi do tebe šiju, měla bych jít spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.7.09 00:04

Ahoj, z těch rad, co jsi dostala, nesouhlasím snad s ničím.

Hlavně si myslím, že je jedno, co děláš a říkáš, ony jsou totiž kostky vrženy. On se rozhodne, jak bude chtít a jak to bude jemu vyhovovat, ty na tom nic nezměníš a nezměníš ani jeho. O tom, že s miminem na ruce taháš za ten kratší provaz, je bez debat, ty s ní prostě soutěžit nemůžeš.

Těžko to ale rozsekneš … to rozseknutí znamená, že Tě nejspíš opustí (navíc když dítě nechtěl … nejspíš se cítí podveden) … a ty asi nemáš proč iniciovat rozchod.

Hodně štěstí a dej vědět.

• Citovat
  • Upravit
1837
7.7.09 00:05

hm tak to ona se Ti chce očividně pomstít za to, žes jí ho „odvedla“.
Třeba vysloveně o něj už tolik nestojí a jde jí o „akt pomsty“, těžko říct.

A dělá jí dobře, že se trápíš. V tom případě ona potom radostí skákala po pokoji poté, co Ty jsi jí zavolala.
A představuje si Tě jako Miluna si představovala Blaženu v slunce seno, jak si rveš vlasy a hystericky se zmítáš, aby se k Tobě vrátil, a ona to s uspokojením sleduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
7.7.09 00:08

misutko a kde on je teď - ten tvůj chlap?
teď je jako u těch rodičů, jak říkal? nebo je doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
7.7.09 00:09

moc vám děkuju, je mi o něco líp, ale zítřka se strašně bojím..
Pro zajímavost: ještě než jsem otěhotněla (ale to jsem ještě nevěděla, že jsem v tom..), tak jsme měli krizi, něco podobného, ale bez dítka. Tenkrát mi řekl, (mě je 22, jemu 32) když jsme se bavili o dětech, že děti určitě chci, ale tak za 4-5 let, protože jsem mladá, tak mi odpověděl, že na mě takovou dobu čekat nebude a jestli nechci, tak to nemá smysl. A nějak jsme se nebavili a on v té době napsal bývalé (podotýkám, nebyli ještě rozvedení- to se stalo, až když jsem byla 6.měs.), že toho lituje, že odešel, že kdyby mohl, vrátí čas, že je kočka (jo, protože se tenkrát sešli skrz vyrovnání majetku), že jí to sluší a blabla, a že jí měl tenkrát věřit, když říkala, že rodina je pro ní to nejdůležitější, a on že si to uvědomil pozdě.. Bylo mi na zvracení, ona mu odepsala, že už je jinde, že to musej dotáhnout do konce, že není modelka jako já (měla asi 90-100kg, já si nemyslím, že bych byla modelka, vážím přes 60kg,s výškou 171cm) a že zhubla 30kg a že neví, jaký to je, když nemohla usnout a jak zapíjela prášky na spaní vínem a takový ty slinty. Tenkrát mi skoro brečel, že udělal chybu, že mě miluje ( a to jsem nevěděla, že jsem těhotná!!) a že se mnou chce mít rodinu..l On totiž nevěděl, že mu odepsala, protože jsem viděla jak mu přišel od mail, on ho asi pro kontrolu smazal, aniž by si to přečetl… Druhý den jsem šla na gyndu, a potvrdilo se to, další den krevními testy tuplem.. Otočil se o 360stupňů, furt kecal, jak musí být zodpovědnej, postavit barák, rychle se rozvést.. Achich :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
7.7.09 00:09

radši mažu příspěvek, už mi to nemyslí.
Mišutko držím pěsti, dej vědět, jak to pokračuje!! Dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
7.7.09 00:11

Anonymní: on to dítě chtěl!!! Skoro mě do toho tlačil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
7.7.09 00:12

Zlatuska: je u rodicu.. Psala mi to jeho sestra, bezprostredne co odesel z domu, byl tam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
7.7.09 00:15

Lesi: nenutím, řekla jsem, ať si laskavě ujasní, co chce.. A až to bude vědět, ať dá vědět. On mi na to řekl, že to ví.. Že to jsme my.. :( Tak nevím, jestli mu mám věřit.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
7.7.09 00:15

no to já ani nemyslela jako že pro kontrolu…
tak nějak bych to i tipovala (nevím proč…) že u těch rodičů skutečně je…
Víš co my jsme se doma taky kolikrát rafli…
u nás tedy chybí „element bývalka“, ale jestli je to jak píšeš - tak děťátko by byl pro Tebe takovej „žolík“, plus pro Tebe (je skoro hnusný se o dítěti vyjadřovat jako o „plusu“).

Ale jestli bejvalka nemůže mít děti, tak tě za to dvojmo nenávidí, na to vem jed. Kór musí vědět, že on děti chce a chtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
7.7.09 00:16

misutko třeba se to opravdu uklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
7.7.09 00:18
misutka píše:
Lesi: nenutím, řekla jsem, ať si laskavě ujasní, co chce.. A až to bude vědět, ať dá vědět. On mi na to řekl, že to ví.. Že to jsme my.. :( Tak nevím, jestli mu mám věřit.. :(

Moc držím palce a přeju spoustu síly. A buď hrdá :)

Na ex nadávat nebudu - já ji přespříliš dobře chápu, pomsta je sladká a jak už to tady někdo napsal, Miluna a Blažena jsou přesný příklad. A přesně vím, jak ji musí blažit, že máte problémy a ona ne :o (ač je to nízké, přiznávám)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
7.7.09 00:22

myslím na to nejhorší a neumím si představit, kam půjdu a jak to bude s pěnezi. Mám nějaké dluhy, mateřská je fakt málo.. Ale nejvíc mě fakt bolí, že bych ztratila jeho.. Opravdu ho miluju… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
7.7.09 00:23

no - třeba to bude jako s Milunou a Blaženou…
misutko tak Ti přeju aby se Tvůj Venca zítra vrátil s dobrými zprávami, a Tvoje Miluna ať se vdá přinejmenším taky do Itálie nebo ještě někam dál…

to ustojíš, uvidíš.
V každém vztahu jsou krize! a v mnoha vztazích jsou nějaké ty sms… buď se to prostě zvládne, protože k sobě lidi patří.
A nebo k sobě nepatří,a v tom případě je dobře, že se na to přišlo včas.
tak písni jak si stojíš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
7.7.09 00:25

a běž spinkat, ať nemáš kruhy pod očima, až se Ti zítra chlap bude vrhat do náruče :wink:
buď pozitivní! (to se mi to kecá viď… )
No a aspoň Barunka by si zasloužila hezky vyspinkanou maminku! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí