Nevyřešitelný problém (?)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6234
8.7.09 21:46

Ahoj, drž se holka, bude to teď hodně těžký, ale určitě ti bude časem líp!!! Jinak i když nejste manželé, tak nárok na výživné máš, hlavně si dej žádost o svěření do péče a zjisti na co všechno máš nárok!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
8.7.09 23:21
misutka píše:
Achich :cry: . Nabízel mi 5000kč, na Báru, ale nejsme manželé, mám taky nárok na výživné?

Pokud jste nebyli manželé, tak s výživným nevím nevím. S výživným na malou počítej. Pokud víš kolik vydělává, tak si to spočítej, kolik mu zbyde, kolik tobě, a jak se malá bude mít. Navíc výživné nemusí být jen peníze na teď, ale zřiď ji třeba stavebko, nebo jiné spoření, a ať ji tam třeba ještě spoří, pokud na to má.

Teď nechci kecat, ale neměl by soud rozhodnout (nebo posvětit vaši dohodu) o svěření do péče a styku s otcem a o výživném. Protože dcera je vás obou a má dokonce i jeho jméno. Asi bych se šla, předem než si s ním něco per pusa dohodneš, poradit za advokátem, na co máš jako neprovdaná matka nárok, potažmo dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
9.7.09 08:41
Kamča.dalmatinka píše:
chuanitko já zas myslim že soud muže zvolit kdykoliv jindy když jí nabídka nebude postačovat.Moje kamarádka se takle rozešla z manželem ještě před porodem s tím že on jí bude dávat 5000měsíčně a ona hloupá si po čase myslela že by z něho mohla dostat víc a u soudu mu vyměřily 3000 :roll:

Právě proto radím právníka a ne soud :wink: Ale musí to mít někde černé na bílém.

NAPOLY píše:…no ono to „per huba“ taky není k zahození…třeba se normálně domluví…

Víš, on to třeba teď myslí dobře. Ale časem do něho začne hustit bývalá, očividně má velký vliv, že platí moc. Pak dá Mišutce 3000, pak 1500 a ona bude bez peněz a on se bude smát, že co by ještě chtěla ne?

Každopádně ohledně úpravy poměrů mezi vámi si nech poradit od někoho, pro koho je to denní chleba (sociálka, právník, soud :?: )
Neradím ti oškubávat ho, ale jen si nechat písemně potvrdit, na čem se dohodnete, předejdeš tím pozdějším komplikacím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
9.7.09 08:48

Mišutko: Držela ses včera dobře. Pláč nezastavíš, to bys musela být ze železa. Hlavně, žes neškemrala nebo tak něco. I to cos mu řekla, ať vypne, bylo dost na místě.
Mezi námi, asi jsi plakala spíš nad sebou a svou situací a ne nad tím,že odchází ne? Já bych se na něj hnusem nemohla ani podívat :( Bez něj ti opravdu bude líp, nebudeš se pořád stresovat a když to zvládneš organizačně, bude ti dobře.
Mmch. kolik stojí u vás pronájem garsonky? V Brně desítku minimálně, taky bych si jen s rodičákem plus s jeho příspěvkem ani neškrtla 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
9.7.09 09:43

Misutko, mrzí mě, že tušení některých z nás bylo tušením správným.
On se časem bude chtít vrátit, ale buď na sebe i na něj tvrdá a nepřipusť to. Pokud tohle udělal své bývalé a teď i tobě, udělá to zas a zas. Zkrátka ho pálí dobré bydlo a jak říká Lesi - dvakrát už je zvyk.
Držím ti palce, ať to všechnno zvládáš hlavně teď v počátcích s chladnou hlavou a pevnými nervy. Ty to zvládneš. Jsi silná holka a navíc máš vedle sebe ten největší poklad, co tě bude vždycky držet nad vodou - Barunku.
Drž se!!!!!
P.S.: Možná líp, že tohle udělal teď a řekl to narovinu, než kdyby tě měsíce nebo roky podváděl a tys žila v neustálé nejistotě a říkala si - proč mi říká „lásko, chci s vámi být“, ale choval se přitom úplně opačně. Nakonec můžeš být ráda, že se to takto rozseklo hned v počátku a ty víš, na čem jste. (To u nás je to horší. Co já bych za to dala, kdyby přišel s tím, že má jinou…!!!! Hned by byl rozchod jednodušší.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
9.7.09 11:07

Misutko,
byla jsem ted par dní mimo, tak ted vše pročitam. Pardon, ale ten chlap je hovado nad všema hovadama!!! Vypadal ze začítku jako rozumnej chlap, kterej je na chvilku zmatenej, ale takhkle lhát a zatloukat jako děcko všeste třídě, to jsem fakt nečekala!!! Zastydlej, nezodpovědnej pubertak!! neopřela bych si o nej ani kolo…
Malou ti stopro nevezmou, to bys, jak psaly holky musela chlastat a fetovat anebo se jí sama zříct. A když katstrofalní scénář vyženu do extermu, tak i kdyby ji dostal on, za chvili ti ji sam rad vrátí, podle toho jak se o ni „staral“ když byl s tebou…
Asi bych si na tvam místě vybrala nějakýho šikovnýho advokáta, ten ti nejlíp poradí co a jak. Ústní dohody jsou na nic, kdyby přestal platit, tak na něj nemaš pořádně žádnou páku. Taky to stavebko je šikovnej nápad.
Drž se, budou to perný dny, slziček se asi nezbavíš, ale to se není co divit… Třeba si naplánuj nějakou odměnu, někam na pár dní odjet, třeba jen za kamoškou, at maš nějakou akci, zajdi k holiči, kup si něco hezkého! Zasloužíš si to!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
9.7.09 11:59

Misutko, tenhle mužskej není vůbec žádná výhra. Chvíli to bude bolet, ale buď ráda, že se to takhle rozseklo. A pokud je ta jeho bejvalka opravdu chytrá, tak po docílení svého ho teď sama pošle někam - a pokud ne, přejme jí ho, šťastná s ním stejně nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21937
9.7.09 19:59

ahoj Misutko,drzim ti strasne moc palce.Pokud se sami dohodnete na vysi vyzivneho a na tom,jak casto bude malou vidat,nech si tu dohodu posvetit soudne,pokud se dva dohodnou,soud vetsinou nema duvod dohodu zamitnout..pak ti ty penize bude muset davat,ikdyz se mu to casem treba nebude libit..leda by mohl podat zadost na zmenu vyzivneho..
Jsi silna holka a ver,ze casem budes spokojenejsi,nez s nim..Jsi mlada holka a nemej strach,ze na tebe jednou nenarazi supr chlap!
A malou ti nevezme ani nahodou,kdyz jako mama normalne fungujes!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
9.7.09 21:03

Ahoj holky, moc vám děkuju, je mi o něco lépe. Zatím jsem v pozici „čekací“, jen si zjišťuji, na co mám nárok. Barunka se mi osypala, nevypadá to na něco vážnýho, spíš bych řekla, že to je reakce na „těžký“ vzduch doma.
Podle mě stále tápe, jednou mi řekne jménem, podruhé „lásko“, pak mi dá pusu, pak zase pohladí po tváři- bolí to :cry: . Na nic se ho neptám, neřeším, jen o Báře jsme se bavili, a tím to hasne..

chuanitka: myslím, že jsem opravdu brečela nad tím, že odchází než nad svou situací. To asi taky, ale pořád k němu něco cítím a nemůžu tomu věřit.
Ale moc děkuju za podporu, jste hodné, moc si toho vážím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
9.7.09 21:09

Misutko,
je mi moc lito, jak se to u vas vyvinulo.
Ze jsi neudrzela slzicky, je normlani. Ono to jinak nejde, kdyz to tak moc boli…
Doufam, ze da na Tvoji radu, aby si vse v klidu srovnal. Jen si myslim, ze byste se nemeli videt dyl. Pak pozna, jestli mu chybite nebo ne.
My jsme byli od sebe tyden (ale to bylo uz bez male) a prvni 3dny jsme se nevideli vubec, jen jsme po telefonu poresili nejake „organizacni“ veci..

Ty si kazdopadne zjisti vse potrebne - na co mas od nej narok a jak to vse musi byt sepsane. :!A taky si sama ujasni, jestli chces, aby se k vam vratil :!

Jo a schvaluju Ti, ze mu nebudes delat servis :lol: Jen at se pekne postara o pradlo, jidlo atd… Ono je to moc hezky, kdyz ma doma navareno, vyprano a vse na svem miste bez prace…

A jeste jsem chtela rict, ze mi neprijde moc fer, ze po Tobe chce, abyste se do konce mesice odstehovali… Co kdyz nenajdes nejaky vhodny byt? To jako pujdete na ulici? Mel by byt trosku velkorysejsi, pokud to ovsem neni opravdu kolosalni hajzl…

Posilam more sily a jak psala Renca, udelaj si nejakou radost :D Zaslouzis si to za ty nerviky!!!! :srdce:
Moc na Tebe myslim a drzim palecky, at to dobre (at uz jakkoli) dopadne.
A kdybychom i z dalky mohli nejak pomoct, tak to radi udelame!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
9.7.09 21:18

misutko
tak je mi Tě líto…
a víš co??
I kdyby se Ti nevrátil, tak tuhle liknavost, nerozhodnost a vratkost ve vztazích bude mít prostě už v sobě - takovej chlap má snad myslim malou šanci na změnu…
Takže ta jeho bejvalka nebude mít na růžích ustláno, to Ti garantuju…

Akorát to byl teda fakt podraz :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
9.7.09 21:24

a víš co - i když ta „Miluna“ (Lenka) ho teda vítězoslavně momentálně získává zpět - stále bude mít před očima tu „prodlevu“, během které ji prostě nepostrádal a byl s Tebou.
To jí bude hlodat v palici pořád. Známe ženský!
Fakt je mi to líto za Tebe, jako asi hodně lidem v této diskuzi :cry:
a malou Ti nevezme, soud by byl na Tvé straně.
Ať si oni zařídí jak chtějí (miluna jedna!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
9.7.09 21:30

Já teda lituju Vás obě…takového ptáka máme v rodině a nadělal už nešťastnými dost ženských :roll: Blbec…a ten Tvůj taky.
Nerada odsuzuju, tak to dělat nebudu, stát se v životě může cokoli, ale Tvůj přítel mi moc sympatik není, no :oops:
Trošku to na mě působí tak, že neví, pro kterou z Vás se rozhodnout, jako by měl rád Vás obě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
9.7.09 21:34

Mišutko, tak se drž, obdivuju tě, jak jsi statečná. Ten nejhorší nápor emocí přejde brzy. Hlavně se mu neozývej ani ve chvílích nejhoršího zoufalství. Bývalce přej, že má toho blba (promiň) zase zpátky, ať si ho užije. Podrazil ji, podrazil i tebe a ji podrazí znovu.

Ještě jsem tu zachytila novou diskuzi - samá máma nebo táta - tam jsou holky v podobných situacích a určitě ti poradí a podrží tě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
9.7.09 22:00

Ahoj,
přeju hodně sil. rčitě to přejde. Je to lepší, než věčně žít v nejistotě a za rok zjistit, že vlastně celý rok byl jednou velkou lží. Jsi mladá, máš malinké. Tak najdeš určitě prima partnera lépe než s desetiletou. Tak držím palce, mysli na Vás obě. Jste dvě holky, které si sojí budoucnost zařídí co nejlépe a nikdo ani on Vám to kazit nebude!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí