Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
(ad nevěra a spaní..... to jsem jaksi zapomněla domyslet… já brala jako že s ní zatím nespí - teda tak jsem to pochopila - ovšem je pravda, že počítat by se s tím mělo… už ze zdravotního hlediska… to je fakt)
misutko
![]()
nezoufej…
víš co … ona vlastně reálná a skutečně účinná rada prostě asi teď neexistuje…
ale víš co:
každopádně to uplně nakonec dopadne dobře.
(buď s ním nebo bez něj…)
Asi Ti na něm záleží opravdu moc, jak to čtu.
Jestli by si toho nevážil, tak by to byl promiň (můžu napsat parchant?? BY TO BYL. Píšu. Kdyby si toho nevážil.)
S tím přemýšlením jaké by to bylo bez něj,to občas taky dělám,ale naopak,snažím se najít ty pozitiva
![]()
Jako -mohla bych si chodit kam chci,vodit domu koho chci,užít si i nákej ten sexík
,nemusela bych po něm mejt záchod ,zbírat jeho trenky atd…
to mě vždycky vyprovokuje k tomu udělat něco s tím aby ze mě dělal vola.
Jinak myslím že v každém manželství ( nebo aspon doufám že to není jen u nás) je něco. Tet je jen otázka co dokážem překousnout a co né.Dřív jsem hodně přivýrala oči nad tím co se dělo,ale tet už bojuju a myslím že uspěšně,alespon mám pocit že ze sebe nenechám dělat vola,ale to už jsem zatahuju sebe
![]()
K tomu že odešel že si to promyslí,těžko říct zda kecá nebo né ![]()
Mišutko, Zlatuška má pravdu, dopadne to dobře. Protože pokud to ten chlap neunese, nestojí za to - ale pokud za to stojí, zvládnete to.
Ať tak nebo tak.
L.
Ale čim víc to tu čtu tím větší pocit mám že v tom bude i ta postel
.Nevím jak zjistit pravdu a zda jí vubec vědět chceš,ale pokud to tam je,tak si tě nezaslouží
Když misutka mně připadá taková hodná…
misutko že jsi taková žena spíš hodná… než furie…
A „ta druhá“ mi připadá právě jako taková nevim jestli furie ale pořádná vypočítavá mršička. Na vyprášení kožíšku.
Otázka je, jestli bys jí misutko ten kožíšek uměla vyprášit.
No ale - zase na druhou stranu… takový ty po letech přihřejvaný vztahy jsou prostě pořád jen ohřejvaná polívka.
třeba ho to přejde.
Lesina píše:
Mišutko, Zlatuška má pravdu, dopadne to dobře. Protože pokud to ten chlap neunese, nestojí za to - ale pokud za to stojí, zvládnete to.Ať tak nebo tak.
L.
jojo to je pravda
díky moc.. Mám oči plné slz, sice si tady říkám, že to zvládnu, ale nejsem si nějak jistá.
Lesina: ty mi dáváš..
Mimochodem, ona nemůže (?) mít děti..
A ještě se zeptám,proč se spolu rozešli víš???Nebo to bylo jen kvuli tobě?
Ahoj Mišutko (mmch, jsme krajanky, já jsem z Chocně:)… Blbá situace:( Je mi z toho za tebe taky do breku .. Nevím, jak bych se zachovala já. Jen mě teď tak napadá - jestli ho opravdu chceš a za váš vztah chceš bojovat, zachovej se, jak radí Lesina. Kup si něco šmrncovního na sebe, zajdi ke kadeřníkovi (to s miminkem zvládeš:), piš před ním smsky a neříkej, komu jsou určené … ať taky trochu žárlí.
ALE … osobně nevím, jestli bych za chlapa chtěla bojovat. Připadá mi, že život s takovým „nerozhodným“ člověkem bude do budoucna peklo, když tě dokáže podrazit v době, kdy máte malé mimčo, tak to o charakteru nic moc pěkného nevypovídá:(
Je mi jasný, že ho máš ráda … no je to těžký.
U nás doma byla taky krize po narození prvního děcka, taky byl mužskej věčně v tahu a nevěnoval se dceři ani mně, taky argumentoval prací … Nakonec jsme to ustáli, i když to nějakou dobu trvalo. Ale popravdě nevím, jak bych vydýchávala, kdyby za tím nezájmem o mě a dítě stála cizí ženská - a co hůř - bejvalka:(((
Přeju hodně síly - a určitě se ozvi, když si budeš chtít popovídat!!! Držím pěsti!!!!!
(a zvedni hlavu, holka!!! Jak už psala kamča, i když se tak necítíš, tak na koni jsi TY, ne ona! Ty s ním máš dítě, které ti ona teď možná ukrutně závidí:))))
A možná, že si umím představit, jak bych to řešila.. protože nemám ráda nepřehledné situace, tak bych mu zítra, až přijde domů, natvrdo řekla, že ho mám ráda, ale musí se rozhodnout, jestli chce být s vámi, nebo se vrátit ke své exmanželce!!! Na to, abych předváděla dokonalou pohodu a vyrovnanost a ještě s ním radostně souložila, na to bych neměla nervy ani žaludek.
Ať to pro vás dopadne co nejlíp!!!!!
(Omlouvám se za tu litanii bez hlavy a paty, přece jenom, hodina už pokročila a mozek vynechává..)
prý jim to neklapalo (ale to nakecá chlapů..), že si nerozumějí, hádají se, my se na začátku scházeli jen kvůli sexu, pak to přerostlo, řekla jsem mu, že v tom je něco víc, on mi to opětoval, po měsíci od ní odešel. Říkala jsem mu, že nechci rozvracet jeho manželství, že nechci aby měl doma zle, a pokud tak nechce, ať se vrátí, že mě to sice bude bolet, ale lepší, než kdyby.. No a to kdyby je tady.. ![]()
no a doufam že na něj ještě nedělá chudinku, s tim že nemůže mít děti.
(to by mi jí bylo sice jako taky trochu líto, ale to mně jí líto nemůže bejt po tom, co Ti nablila do sluchátka)
Tákže pokud má přítele - a do toho to pachtuje s tvým manželem - no tak to je dobrá borkyně.
Bych ji chtěla vidět. Jestli je třeba U-DR-ŽO-VA-NÁÁÁÁÁ
![]()
prosimtě misutko povznes se nad ni.
Prostě řekni si, že je to stará vylítaná dakota, zarezlá automatka tatramat nebo něco takovýho.
baghira píše:A možná, že si umím představit, jak bych to řešila.. protože nemám ráda nepřehledné situace, tak bych mu zítra, až přijde domů, natvrdo řekla, že ho mám ráda, ale musí se rozhodnout, jestli chce být s vámi, nebo se vrátit ke své exmanželce!!!
Tohle rozumné a čestné řešení mi nezabralo - jinak bych ho taky radila. Ale u nás tam nebylo dítě - dneska tomu říkám předčasná krize středního věku
A zaplaťbůh za ni, my se k sobě nehodili!!!
Možná by pomohlo mluvit - ale jen s lehkým nahledem - o tom, jak ti je smutno, jak bys ráda dostávala SMSky od něho, ale pozor, bez jediné stopy výčitky. Vzpomenout si na něco hodně zamilovaného a s úsměvem na to vzpomínat - pozor, fakt bez výčitek. Naplánovat nějakou mírnou romantiku - ale pozor, fakt opatrně aby to nebylo uhánění…
L.
Dítě je největší dar a to máš a pokud je to tak jak to vypadá tak je možné že on si řekne že dítě už má,ale že chce bejt s ní,ale třeba si taky uvědomí že chce bejt s tebou,ale to asi těžko vydedukujeme,to ukáže nejspíš čas.
Já se musim přiznat že já takle vztah neprožívám proto že od té doby co mám malého mi přijde že už vlastně ani nic jiného nepotřebuji,ale já jsem asi zvláštní případ,ale já bych určitě nebojovala proto že bych si řekla že on je ten kdo hodně ztratil.