Nevyřešitelný problém (?)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
8.7.09 17:41

ahoj

no teda…jsem v soku ..tady z toho pribehu…jako ve filmu…cetla jsem az do konce,ale necekala takovy konec…ti chlapi jsou ale ku…to je hrozne…podle me to bylo o tom,ze chtel dite…a mozna ji ani neplanoval opustit…kdo vi…to je ale zbabelec…ja uznavam pouze fer hru..a tohle urcite tak neni…kdyz se chce tak se slusne reseni vzdy najde…on ani nevi co to slusnost je…bohuzel…preji ti aby jsi poznala nekoho stokrat lepsiho…az se rany zhoji…urcite si to zaslouzis…papa

• Citovat
  • Upravit
1334
8.7.09 17:46

chuanitka: právě že ne.. Ještě dnes si zbalí a vypadne, s takovým hajzlem nebudu v jednom bytě. Do konce měsíce si musím najít nějaké bydlení. Sakra, to bude pech, mám psa, bez peněz, dluhy, veškerý nábytek je můj, krom stolu, židle a PC. Zítra jdu hned vyřizovat formality kolem výživného, atd… Bolí to :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.7.09 17:57

Mišutko odkud jsi?Máš ke komu jít?Co rodiče?

Mysli tet na ty hezký věci co tě-vás ještě čekaj a uvidíš že za pár dní-měsícu budeš nakonec ráda že to skončilo dříve než aby se to protahovalo.
Mimichodem já bych si nezačala z chlapem co opustil ženu kvuli jiné,právě proto že spoustu příběhu pak skončí jako ten tvuj :roll: .Jakmile to udělá jednou,udělá to zas. :roll:

Jak vše vyřídit neporadím,ale finačně to zvládli jiní tak to zvládneš taky :wink: .Nevim jak ti pomoct,ale kdyby jsi potřebovala třeba nějaké starší oblečení tak ti mohu něco poslat po matyáškovi,třeba alespon pyžámka to neva že jsou modré :wink:
Skus si najít nějakého dobrého finačního poradce,ten ti poradí jak splácet dluhy,popřípadě kde si vzít dobrý uvěr atd..
Doufám že máš alespon rodinu co se za tebe postaví a ze začátku vypomužou :wink: .

Jak se zachová tvuj manžel ohledně peněz už víš?řekl ti třeba že ti dá co potřebujete?To řekl že se z bytu musíš vystěhovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
8.7.09 17:58

To je na houby :( :( :(
Kde jsi bydlela předtím? Až něco najdeš, v nejhorším ti se stěhováním pomůže ten chlap. Bude se cítit provinile, tak pomůže 8)
A nějací příbuzní, případně kamarádky?

Já se takhle stěhovala narychlo ke kámošce. A pak to řešila dál. I když s mimčem to bude sakra těžký…

Na sociálce ti i poradí, na jaké příspěvky máš nárok, třeba příspěvek na bydlení :?: Ale to už fakt nevím, v tom sběhlá nejsem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
8.7.09 19:25

Do roka bude před tebou klečet a prosit za odpuštění - ale pamatuj, dvakrát je už zvyk.

Hele, buď silná a nedělej mu naschvály, ju? Bude tě to svádět, bude to snadné, ale do budoucna by to ublížilo hlavně tobě.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
8.7.09 19:35

Teď jsem dala Barunka spinkat, za půl hodiny se tady má ukázat on. Pokud to stihnu, roztřídím mu věci (špinavé, čisté, nevyžehlené..), ať se o něj ta kráva postará. Nevím, jak to budeme řešit, ještě mi po telefonu stihl říct, jestli bysme se nemohli domluvit v klidu, bez soudu. Těžko, teď určuju podmínky já. Ke kamarádům, moc jich tu nemám, a taky, mám psa. Musím najít nějaký podnájem, pokud budu nucena se odstěhovat třeba do menšího města, budu muset, peníze na rozhazování nemám. I když, on jako změstnanec i OSVČ, z toho bych už něco vytřískat mohla, ne? Zítra to vše zjistím, malá pláče, tak se pak ozvu..
A děkuju, vážím si toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
8.7.09 19:45

Holky, ještě taková „maličkost“, že mi jí nevezme?? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
8.7.09 19:52

NEVEZME!!!!!!!!!!!!!!!! :!

Pokud jsi z Pardubic a hodlas tam zustat,mam tip na HODNE HODNE DRSNOU PRAVNICI,KTERA JDE MUZUM PO KRKU........

Ted jsem Ti ale chtela napsat,ze mame v Pardubicich diky manzelovi dost znamych,verim tomu,ze kdyz rozhodi site,sezene necco levneho na pronajem pro vas do doby,nez se to vyresi..........Pokud mas zajem,napis a ja to zkusim rozjet…

SMARJA-ja uplne vnimam,jak se citis-to je desny....... :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.7.09 20:03

Mišutko toho se bát opravdu nemusíš.Pokud se o malou staráš,nefetuješ nepiješ a dokážeš se o ní postrat tak ti jí nikdo neveme!!!
Hlavně se zebe nedělej blbce a neponižuj se a nehysterči a třeba by bylo rozumnější to vyřešit bez soudu pokud on nabídne víc než by jsi dostala kdyby to nařídil soud tak proč se takle nedomluvit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
8.7.09 20:09

Achjo :( Každopádně bych výživné pro dítě a tady tyto věci řešila s právníkem. Rozhodně ne „per huba“ Mišutko jsi silná ženská a máš to v hlavě srovnané, drž se. Dítě ti nevezme, co by s ní dělal? Jak by ji kojil a staral se, takový prcek malý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.7.09 20:29

chuanitko já zas myslim že soud muže zvolit kdykoliv jindy když jí nabídka nebude postačovat.Moje kamarádka se takle rozešla z manželem ještě před porodem s tím že on jí bude dávat 5000měsíčně a ona hloupá si po čase myslela že by z něho mohla dostat víc a u soudu mu vyměřily 3000 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
8.7.09 20:33
chuanitka píše:
Achjo :( Každopádně bych výživné pro dítě a tady tyto věci řešila s právníkem. Rozhodně ne „per huba“ Mišutko jsi silná ženská a máš to v hlavě srovnané, drž se. Dítě ti nevezme, co by s ní dělal? Jak by ji kojil a staral se, takový prcek malý…

…no ono to „per huba“ taky není k zahození…třeba se normálně domluví…a pokud by byl takovej haj…, že by přestal platit, tak mít pro soud třeba od sousedů nebo známých „pojištěný“, že jakoby dosvědčí, že už spolu od té a té doby nežijí a pak by jí musel ty alimenty dávat pozpátku…takhle to měla známá a pak jí to musel zpětně doplácet (ale neznám okolnosti, takže zase tady nechci kecat…) ..já bych teda asi taková sviňa fakt byla a zamlčela, že mi něco před tím platil…

každopádně moc ti, MISHUTKO, držím pěsti ať to všechno vydržíš a zvládneš - kvůli sobě, ale hlavně kvůli Barunce :wink: …HODNĚ ŠTĚSTÍ :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
8.7.09 20:35
Kamča.dalmatinka píše:
chuanitko já zas myslim že soud muže zvolit kdykoliv jindy když jí nabídka nebude postačovat.Moje kamarádka se takle rozešla z manželem ještě před porodem s tím že on jí bude dávat 5000měsíčně a ona hloupá si po čase myslela že by z něho mohla dostat víc a u soudu mu vyměřily 3000 :roll:

U právníka neznamená soud - jde o písemnou závaznou formu domluvy. Takže je oč se opřít v případě neplnění závazků z jedné nebo druhé strany. U domluv per huba nevymůže asi nikdo nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
8.7.09 21:25

Achich :cry: . Právě za ním klaply dveře. Byl odměřený, „studený“, a nezajímalo ho nic jiného, než jak se domluvíme. Bohužel jsem moc plakala, prostě to nešlo zastavit, pořád tomu nemůžu věřit!! On se prý k ní nevrací, ale je v tom ona, jak to mám chápat? Má v hlavě opravdu bordel, neví co chce. Nabízel mi 5000kč, na Báru, ale nejsme manželé, mám taky nárok na výživné? Musím to vše zjistit. Nedělám si naděje, ale řekla jsem mu, ať vypne, vezme si dovolenou, popřemýšlí o tom (sám, beze mě, bez ní, bez přátel..), probere to, ať si ujasní, co chce, koho víc, jestli nás nebo jí. Měli jsme jít zítra zajít na matriku, počkám(e) do pondělí, do té doby si to má „srovnat“. Zítra se prý staví, nevím, jestli je to dobrý nápad.. Jsem zdrchaná… :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
8.7.09 21:41

Mišutko ,
své předchozí „rady“, vzhledem k postupu situace, beru zpět a Ty se drž!
Musíš teď být silná, vím a chápu, jak moc to bolí :(
Zase bude dobře, uvidíš…ať už s ním nebo bez něj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí