Nevyřešitelný problém (?)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14721
7.7.09 14:50

misutka: Super :D :potlesk:

Já mám tyto postřehy: Neměla ses urazit kvůli tomu hovoru (ty nevíš, jak moc byl důležitý) a jsi přece nad věcí, jeden hovor tě nemůže rozházet :wink: Ale to je drobnost.
A už se ho neptej, jestli tě miluje. To je přece samozřejmé :) :) :) Nesnižuj tím svou cenu :wink:

Vedla sis dobře, je to sice těžké, ale jak vidíš, přináší to ovoce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
7.7.09 15:06

Díky, je mi i o něco lépe, ačkoliv srdíčko bolí.
Lesina: Snad vydrží, musí, pořád si opakuju „kouzelnou“ formulku, ona je teda dost sprostá, ale pomáhá mi to :).
chuanitka: Taky jsem si říkala, že mě jeden rozhovor nas**t neměl, ale stalo se, a už se ho ptát nebudu, i když to je tak příšerně všechno těžký, jsem zrovna člověk, který to rád poslouchá a potřebuje mluvit. Snad se mu rozsvítí..
Myslíte, že bych mu třeba měla napsat? Nemyslím nic provokativního, ale třeba jak je v práci (i když to je takové onaké, že..), nebo jestli ho nebolí záda, nebo ho prostě nechat být? Mimo jiné, jsem mu říkala, že jsem včera čekala třeba SMS, třeba na dobrou noc, on mi řekl, že jsem mu taky nenapsala, a když jsem mu řekla, že on byl ten, kdo odešel, tak ztichl. V tomhle nevím, jestli mám dělat „jako by se nechumelilo“, nebo čekat na jeho „ozvy“..
Stejně si říkám, jak to jako ženy máme docela těžký, všechno odskáčeme, děláme, aby se měli dobře a takhle to dopadá, ne- li hůř..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
7.7.09 15:11

Ne-e, NEPSAT!
Nech ho v klidu. A nevyčítej mu, že nepsal.
Chlapi myslí jinak, zvykni si na to :) On třeba zrovna přemýšlí v práci nad něčím důležitým a tím „odpočívá“ od toho domácího problému. A to je jen dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
7.7.09 15:21

chuanitka: Doufám, že to důležité je třeba Bára a ne ta Miluna :) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
7.7.09 15:30

misutka: :lol: V tom má jasno, že je důležitá Bára :wink:
On teď třeba přemýšlí nad nějakým stavebním projektem, obchodním případem nebo tak něco (nevím, čím se živí). Dávku emocí má pro dnešek vybranou, to si piš :lol:

Mmch. nečetla jsi knížku „Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše“?
Mně dost pomohla, když jsem měla tendence chlapa neustále něčím uhánět a něco s ním řešit (jako teď ty no…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
7.7.09 15:47

Misutka : Bezva, jsme ráda, že to takhle dopadlo a doufám, že to bude jen a jen lepší! Držím Vám palce!
Já myslím, že to, žes odešla, bylo fér. On s Tebou jel probrat důležitou věc. Když už si nevypnul telefon, neměl ho brát, nebo říct, že teď nemůže, že zavolá později. Když on na Tebe nemá čas, proč Ty bys měla čekat, až on si to vyřídí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
7.7.09 16:51

chuanitka: nečetla, ale slyšela jsem o tom.. Asi ji někde „splaším“

kacenka78: děkuju :)

Jste hodné, všechny, díky !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
7.7.09 17:16

Misutko,
celý den si pročítám diskuzi :wink: Já k tomu žádné rady nenapíšu, jen to, že jsem na tebe myslela, jsi sympaťačka, ani tě neznám, ale tak to cítím. Tak držím pěstičky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
7.7.09 17:52

Katka_H: moc díky
pomohly jste mi všechny!
chuanitka: nelenila a knížku jsem si objednala ;), zdar „porozumění“ ve vztahu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
7.7.09 18:17

misutka: Je výborná. Sice psaná takovým americkým stylem, ale podle mě má dost pravdu. A chvilkama jsem se fakt nasmála :)
Pochopíš, že chlapi jsou prostě jiní a přestaneš se tím trápit.

Ještě jsem nad tebou přemýšlela a napadlo mě toto:

1. On ví, že to co udělal, se nemá. Není potřeba mu to nějak vyčítat a připomínat :wink:
  1. Neboj se, že tě opustí a vrátí se k bývalce. Musel by být hódně nespokojený. Chlapi neradi změny. Ty jsi byla u jejich rozchodu a tak víš, že mu na bývalce moc věcí vadilo. Proto se rozhodl pro životní změnu a skončil to s ní. Navíc s tebou má dítě, po kterém toužil, odcházelo by se mu těžko.
    A já když jdu na kafe s bývalým, vždy se potom těším domů na toho svého. Na bývalém vidím všechny ty chyby, které jsem nemohla vystát. I když si popovídáme, žít už bych s ním nemohla. A můj chlap to má taky tak… třeba ten tvůj taky a s bývalkou si prostě jen chtěl pokecat, protože nikoho jiného nemá (taky dobře :wink: ) Blbý je, že ona za 14 let moc dobře ví, jak na něho :(
  1. Ztlum své vztahové aktivity na takových 80%, nezahlcuj ho svou pozorností. Zkus ho dostat do stádia, kdy si řekne: " Ta Mišutka mi dlouho nepsala, co asi dělají?" A napíše ti sám :) O to víc tě to potěší.
    Mně kdysi můj chlap řekl:„Víš, přeháníš to. V telefonu samá chuanitka, v mejlu chuanitka, doma hned ve dveřích chuanitka, já už se bojím otevřít šuflík, že tam zas bude chuanitka“ :lol: Neměl žádný prostor na to, aby na mě mohl myslet, snít o mě a tak :wink: Přitom já jsem na něho pořád myslela (to je normální) a tak jsem mu pořád psala a tak.

Kruci já zas dneska mudruju :lol: Hele nemám patent na rozum, ale vidím v tobě sebe několik let zpátky a moc bych ti přála, aby ses srovnala a byla spokojená :)

Mmch mám kámošku, jejíž manžel šel chlastat s bývalou a přišel domů s její podprsenkou nacpanou v kalhotech 8O Ona se tomu hrozně smála, prostě to od přírody neřeší… to bych taky chtěla umět :) A on ji miluje až za hrob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
7.7.09 20:03

chuanitka: moc hezky jsi to napsala.. Napsal sám, ale nevím, co si o tom myslet. Napsal, že nás miluje a chce být s námi, ALE že tohle je poslední pokus, že nemá nervy ze železa se pořád hádat… Přijde mi, jak kdyby vyhrožoval, nebo nechtěl. Považovala jsem to už zčásti za „vyřešené“ (pochopitelně, bude trvat, než to bude úplně dobré) a teď nevím, jak na to reagovat. Já se taky nechci hádat, proč to předhazuje? Jestli ho náhodou „neirituje“ ta bývalá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
7.7.09 21:07

misutko: To je dobré znamení, že sám napsal :) To není vydírání.
Hoď se teď do klidu. Řekni mu třeba, že jsi ráda, že ty taky chceš být pohromadě. A že se k tomu vrátíte třeba… za týden, tj. v úterý večer. Prostě nějaký přesný termín. A do té doby si raději ufikni jazyk nebo prsty než bys vytahovala nějaký problém nebo něco řešila, ok? :)

Uvidíš, ono se to uklidní. Na bývalku zapomeň, ona je je důsledek toho, že vám to poslední dobou neklape. Nikoliv příčina, ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
7.7.09 22:00

Misutko -držím palce a doufám, že dojedete do zdárného konce..Já jsem kdysi slyšela od jedné známé docela dobrou hlášku, kterou se řídila ona, když měli krizi-říkala: „čím víc a silněji mýdlo držíš, tím víc ti vyklouzává“..No, nevím, ale mě to pomohlo.. :wink: Tak držím pěsti, aby jste to zvládli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
8.7.09 07:13

Děkuju, jste hodné.. Do smíchu mi teda není. Nějak se k sobě nemáme, byli jsme domluveni, že mi pohlídá malou, jelikož jdu do té poradny, ale vyskytla se „práce“, ani to se mnou neřešil, prostě mi oznámil, že jde jezdit a tím to zhaslo. Chtěla jsem na něj počkat, ale přišel o půlnoci (měl odpolední), abysme se domluvili. Teď ráno na mě byl docela protivnej, štěkal na mě (jo, nemusel se probudit do „dobrého rána“), odvezla jsem ho k autu, celou cestu nepromluvil, ani na Báru. Rozloučili jsme se jak manželé po sto letech, kteří si nemají co říct, a to nebylo ani rozloučení, spíš jako zahučení :(. Když jsem přijela domů, odepínala jsem malou ze předního sedadla, našla jsem blonďaté vlasy :( (bývalá je bloncka, dlouhovlasá), v první chvíli si nic nemyslím, jenže byla i sedačka posunutá dozadu. Je mi blbě, nevytvářím si představy, že mohli být spolu, ale tohle nebude asi náhoda.. Ani se nezeptal, jak to budu s malou řešit, kam ji dám, nebo jestli ji vezmu sebou, prostě nic. Naštěstí mi ji pohlídá jeho (teď snad i moje :) ) kamarádka. Nevím, jestli to vydržím, je to obrovský stres, nápor, negativní věci, tolik bych ho chtěla obejmout, tolik mu toho říct… :cry: Asi na to nemám.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
8.7.09 09:12

Misutko, nechci malovat čerta na zeď a zkazit ti náladu, na druhou stranu ti nechci mazat med kolem úst. ALE: Mně se to celé nějak nezdá. Já mám doma to stejné, jen s tím rozdílem, že já nevím, čí prdel v tom autě vyváží. Ty to víš. Víš, že je to bývalka. Ale to je jedno. Zkrátka ti naši dva chlapi jsou v něčem úlně stejní. Několikrát jsem si tady taky posteskla (vyvrcholilo to diskuzí Manželství vs. podpatky) a holky mě skvěle rozebraly a radily. Ale ono to není všechno tak jednoduché. Už někde výš jsem ti napsala, jak ti rozumím. Teď, když situaci víc rozebíráš, ti rozumím ještě víc. Hele, nemáme my stejného chlapa?On se nenechá zahnat do kouta a nebude čekat na výhružky typu: Rozhodni se - buď my nebo ona. Ne. On je vychytralý. On bude chtít být na koni, i když na to nemá právo. On ti řekne, že to bylo naposled, kdy se o tomto problému bavil, příště že to neustojí a odejde. … bla bla bla. A ty ze strachu, že to udělá, budeš milá, usměvavá, taková, jak radí Lesi, ale nevím nevím, jestli to není právě to, na co on čeká a co mu vyhovuje.
Ono je těžké zamčít pusu a nepátrat. Ten můj včera přinesl domů drahý parfém (pánský, samozřejmě) se slovy, že mu ho kamarád přivezl z Ameriky. Řekla jsem si, že to je fajn kámoš. No, a večer v koupelně jsem k němu voněla a zjistila, že je na něm nalepená cedulka „Nevhazujte do ohně“. Že by v Americe lepili na parfémy papírové cedulky s českými nápisy? Já nevím. Tak jsem si rýpla a byl oheň na střeše. Samozřejmě, že jsem se pravdu nedozvěděla, od koho ten smrad je. Zkrátka je z Ameriky a já jsem blbá. SAKRA. UŽ SEM ZASE TAHÁM SEBE: A TO JSEM NECHTĚLA!!!! OMLOUVÁM SE!!!!!
Misutko, fandím ti, i když ve skrytu duše mám z té tvé situace blbý pocit. Doufám, že se nezlobíš, že jsem tě moc neuklidnila. Ale zkrátka to nevidím tak růžově jako holky tady :(
Snad ti pomůže, když budu držet palce a myslet na tebe!!!!! Ty to nějak zvládneš a dospěje to tak daleko, že ti bude líbat nohy a prosit, ať může být s tebou..... Snad to není sci-fi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí