Nevyřešitelný problém (?)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1334
16.7.09 11:16

kattkka: je to tak, jak píšeš. Na mě bude platit do dvou let dítěte, pak už jen na malou..

Eemii: snažím se, je to obrovsky těžké, ale čas vše přebolí, že jo?! Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
16.7.09 12:04

mišutko , nějakou dobu jsem tu nebyla, jdu tě pozdravit.

Pravdu má Lesina, teď je hrozně, ale teď je to nejhorší. Za čtrnáct dní, za měsíc, s každým dnem ti bude líp. Zkus si představit, jak si užíváš s malou sluníčka, výlety, koupání, pískoviště, prostě si představ, jak to bude pěkné, až budeš oproštěná od toho balvanu, který máš teď s sebou.

Taky myslím, že by měl mít malou jen chvilku. Protože ve čtyřech měsících mu ji přece nemůžeš svěřit na nějakou dlouhou dobu 8O A do doby než bude Bára samostatnější, tak stejně s bývalou nebude. Nebo ona začne protestovat, aby se stýkali 8) Jak psala kattkka.

Ad zbytek rodiny - zkus být ráda. Co by za to jiné holky daly, kdyby jim tchýně nekrafaly do výchovy a do jejich životního stylu a domácnosti. Teď zrovna tě to třeba mrzí, za rok by ti to lezlo na nervy.

Smutné esemesky mu nepiš. Opravdu se zkus někde uvnitř rozhodnout, že ho nechceš. Zdravě se na něj naštvi. Uleví se ti. Dej se trošku dohromady a pak mu oznam, že jsi ráda, že už to máte vyřešené. On někde v duchu počítá s tím, že když to s bývalkou nevyjde, že za tebou přijde s kytkou a ty roztaješ. Taková zadní vrátka. Tak mu je definitivně zavři :wink: On je schopný ti i za týden po podpisu tvrdit, že zvažuje návrat a že mu chybíte. Nenech se do jeho hry zatáhnout. Jinak to může dělat dalších 20 let, jak tu někdo psal, že mají takového blbce v rodině.

On totiž neví, co chce. Nejraději by měl bývalku, tebe a Báru, jak nějaký šejk. Grrr…

Psala jsi o rodičích. Nemůžeš k nim na pár dní zajet, mamka by se o tebe třeba postarala a celkově bys přišla na jiné myšlenky :) Možná bys začala normálně jíst :wink:

A co bydlení, sehnala jsi něco rozumného?

A k tomu čtení diskuze „Milunou“ - jestli chceš, může ti Lesina diskuzi zamknout a pustit do ní jen určené lidi. Dá se to technicky udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
16.7.09 13:40

Mišutko, promiň, že teď vstupuju do Tvé diskuze, ale narazila jsem na ni až dnes a zajímalo mě, co je nevyřešitelný problém. :) Četla jsem jen Tvé komentáře a víš, co mi přijde z těch jeho slov a chování? Že se vůbec nechce vrátit ke své bývalé a ni to neměl v úmyslu, ale ona je prostě při něm v době vaší krize, psala mu, teď mu nabídla přístřeší.. a tím si ho získává na vou stranu. Myslím, že kdyby jsi na něho tak netlačila při tom odhalení, že si s ní psal, tak by vás neopustil.
Tím Ti nedávám žádnou vinu, znám své reakce a zachovala bych se stejně jako Ty!!! Problém je, jsi každou negativní reakcí dala šancí jí. Dívej, sama jsi napsala, že sex jste měli OK, dbáš o sebe - PROČ? by tedy měl něco mít se svou bývalou???

Podle mě to bylo takto: Ona mu začala psát, protože s ním potřebovala něco vyřešit a mezitím se vetřela do jeho přízně tak, že si psali víc a víc. Do toho nejistota po narození dítěte - obrovská změna mezi vámi dvěma a třba nějaká hádečka, ale ona byla v SMSkách vždy v pohodě. Znají se spoustu let, společné manželství, tak proč se teď nekamarádit (si třeba řekl)? Ale už si nevšiml, že z její strany je vtlačován do něčeho, co on sám nechce.

Hmmmm? Není to náhodou tak? Proč by si jinak pořád nebyl jistý, co chce? Myslíš, že chlap, který spí s jinou, se dokáže nezměnit v sexu doma? Toho by sis všimla! Proč najednou couvá v rozhodnutí, které udělal a byli jste domluvení?

Dívej, nic není ztraceno! Ano, lhal Ti do očí! Nedělá se to… Ale třeba se bál Ti to říct, že budeš žárlit a nechtěl se vzdát podpory od bývalky? Prostě mu dělalo dobře, že ji má na mobilu a může si vylít srdíčko, nebo jen tak pokecat!

Podle mě máš pořád šanci. Důvěra bude tatam, ale pokud Ti byl dobrým přítelem, staral se o malou, nebil Tě, nadměrně se neopíjel… Pořád je tu možnost mít ho zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
16.7.09 21:41

chuanitka: Ahoj, jsi hodná, že jsi mě přišla pozdravit :). Je mi o něco lépe, návrh je podaný. Trápení už přešlo, neboť už vím, na čem jsem, „jen“ to bolí, ale jak píšeš, doufám, že to každým dnem bude lepší. Musí.
Tak malá nevydrží dýl jak dvě hodinky, to papká a taky je to „neposeda“, ale pokud zjistím, že Báru bere za ní, podám návrh i na toto. Dvě hodiny bohatě stačí, aby k ní dojel, o tohle nestojím.
Myslím, že tak nějak to je, jak píšeš, že si myslí, že když přijde s kytkou, že roztaju, zatím bych možná „tápala“, ale jsem čím dál víc přesvědčená, že bych s takovým chlapem být nemohla, navíc, udělal to dvakrát- udělá to zas. Tentokrát „Miluně“ a přeju jí to.
Tchýně (uf, ještě že není) mě trochu mrzí, ano, máš pravdu, ale tady je vidět u jejího syna, že jablko nepadá daleko od stromu. Ani jeden se nezeptá, natož otec!
Ještě že jsme v ČR, být někde v Arábii (či kde mají více manželek) a něco jako „bigamie je u nás trestné :).
K rodičům bych na pár dní mohla, ale mamka je pořád v práci (podniká), a mě se tam nechce se psem, a toho zase nechci nechávat samotného doma, jsem ale víc venku než doma. Přes den buď něco vyřizuju, nebo lítám s kočárkem a psem po "bahně“, příroda mě „uklidňuje“ :wink: , taky ty štípance od hovad stojí za to :).
Bydlení? To je to nejtěžší, je to všechno drahé, všude jsou provize, kauce, chápu to, ale na to nemám, abych platila někde předem 30tis.. Zkoušela jsem se poptat známých, „rozhodili“ jsme společně s rodiči sítě, tak snad se na mě štěstí usměje. Moc na pověry nevěřím, ale dnes mi přeběhla přs cestu černá kočka, doufám, že jsem si veškerou „smůlu“ už vybrala.
A k zamykání diskuze, jen ať si počte, a je „zticha“, ttakovýhle lidi jsou srabi.

lenula: Nevyřešitelné mi to tenkrát přišlo, jako bludný kruh :), ale už se to „vyřešilo“. Víš, já jsem mu říkala, že pokud si s ní píše, nic proti tomu nemám (pokud v tom nebylo „nic víc“), nikdy bych nehysterčila, šlo prostě o to, že lhal. Nesnáším lež, faleš, přetvářku, a opravdu docházím k závěru, že bych s ním nemohla být, protože lhal. Nač mi říkal, že si mě váží a miluje a přitom zase jenom lhal?
Ona mu přístřeší nenabídla (teda zatím), je u rodičů, tohle je otázka času, kdy to „spáchají“. Ale jinak s tebou v jádru věci souhlasím, KDYBYCH to nezjistila, možná bych tu neseděla sama. Nebránila jsem mu nikdy „v kecání“ s kamarády, s bývalými, atd., mohl mi to říct, nic by se nemuselo stát a zajít tak daleko, ale přece jen, kdyby nechtěl, nemusel. Bojovala jsem, netlačila ho, chtěla, milovala, ale rozhodl se, jak rozhodl. Doufám, že jednou dojde k názoru, že to byla obrovská chyba, že nás opustil. Vlastní rodinu.
Byl mi dobrým přítelem, věřila jsem mu, nikdy mě nebil, ani se neopíjel, s malou to trochu pokulhává, vlastně víc (za tu dobu co byl pryč se ani jednou nezeptal, jak se má, co je nového- u ní, raději šel za bývalou si pokecat..), ale zpátky ho už nechci, zklamal mě, a na to nikdy nezapomenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
17.7.09 10:54

lenula: Zajímavá myšlenka, něco na tom je. Ale stejně, co je to za chlapa, když se při první krizi nechá zmanipulovat bývalou ženou? Jednou se rozhodl pro mišutku a pro rodinu s ní, má za tím stát. Teď by ho možná mišutka přitáhla zpátky, ale co z toho? Aby se při každé hádce strachovala, že se mu zas bývalka vetře do přízně? Nebo nějaká jiná žena? Takhle se přece problémy neřeší. A i kdyby se vrátil, za chvíli by se situace opakovala.

mišutka: Jsi na dobré cestě :) S bydlením si to dokážu představit, tady v Brně by to byl velký problém :( Na zaplacení tří nájmů dopředu člověk fakt běžně nemá… ještě tu psal někdo (myslím farska?), že má v tvém kraji dost známých a že by se zkusila zeptat. Určitě něco vyjde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21932
17.7.09 13:58

Zdravim te Misutko,
Jsi na dobre ceste,je to citit z tvych prizpevku :wink: ,to je dobre a bude jeste lip,uvidis..Je fajn,ze sis v to probrala v hlave a zjistila,ze bys s takovym chlapem nemohla byt,to je moc dobre,ted uz si za tim jen stuj,kdyby to za cas na tebe zkousel..vazne,i kdyby jste to ted ustali,prislo by to casem znovu..

Bydleni to je hruza vsude..A co jit na cas k rodicum,nasetrila bys na kauci casem a pak se v pohode odstehovala?

Drzim ti palecky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
17.7.09 14:03

MIŠO,

mas sz ohledne bydleni :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
18.7.09 13:59

Ahoj holky, moc děkuju, opravdu si toho vážím a je mi lépe, když mi někdo řekne, že bude líp :). Jsou dny, především večery, kdy mi to tak nepřipadá. „Nezájem“ je pořád stejný, zřejmě se nezmění..
Mamka to „řešení“ navrhovala, ať jdu bydlet na nějaký čas k nim, ale mě se moc nechce. Ne, že bych byla nevděčná, to vůbec, ale taky mají „svůj“ život, děti, rodinu, zaběhnutý režim, a malé dítko jej lehce naruší, natož se psem. Cením si toho, ale o této pomoci budu uvažovat až v krajní situaci. Kdybych měla při každém konfliktu utíkat k rodičům (jako přítel, že..), nemusela jsem se vůbec stěhovat :wink: .
Bohužel, to je život, poznala jsem tu bolest, je to smutné, ale každým dnem to bude lepší a lepší a budu do budoucna zase „zkušenější“ a opatrnější, i když, nikdy nevíme, co nám život zase připraví :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21932
19.7.09 12:57

Misutko ja te chapu,vracet se k rodicum je vzdycky jakoby krok zpet..ale myslim,ze by to nebylo spatny,nasetrila by sis a mohla by sis pak bydleni alespon trochu vybirat..a taky bys nebyla tak sama..ale ty to zvladnes tak jako tak,uvidis!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
20.7.09 07:48

Mišutko, moc na Tebe myslím! Snad to i s bydlením dopadne co nejdřív co nelíp ;)
ON je fakt hovado. A bude se chtít vrátit. To si piš!! Ale Ty jsi silná a už ho k sobě nepustíš. :! Pevné nervy!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
22.7.09 14:57

Holky děkuji, jste hodné!! Vážím si toho. Konečně mi jde internet, po 4 dnech (nebo že ho konečně zaplatil). Bydlení stále stejné, pořád „šmejdím“, je to složité. Dnes má přijet otec Báry, jsem zvědavá, jestli se budeme tvářit jako „rodinka“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21932
22.7.09 15:12

Misutko,to jsem zvedava,drzim palce a dej vedet,jak to dopadlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
22.7.09 22:02

Zamčené pokračování je zde:

https://www.emimino.cz/modules.php?…

Vstup povoluje misutka.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.8.09 23:32

Uzamkli jste to kvuli anonymni??Skoda,bylo to zajimave a zajimalo by me,jak to dopadlo..

• Citovat
  • Upravit
1334
21.8.09 18:22

anonymní: Abys hlásila Miluně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat