Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
misutko
a znám ze svého okolí případ, kdy mužskej se prostě nerozhodl ani po dvaceti letech, takže žije v něčem jako bigamii…
prostě pár dní u té a pár dní u druhé - a neodloučí se ani od jedné- to pak zase ale nechápu ty ženské, že to strpí…
Možná by to tvému mužíkovi vyhovovalo - leč je to teda nesmírně ponižující.
Ty jsi statečná holka a ustojíš to!
Opravdu moc děkuju. Slzy mi tečou proudem, jsem vyčerpaná, půjdu spát.
Petisa: on mi řekl, že má rád jí i mě, takže to opravdu neví, co vlastně chce.
dusicka: my se nevídáme, jen dnes přijel (poprosila jsem ho, aby koupil granule pro psa, jak bych tahala 10kg pytel s kočárem..), nespí tu, ani přes SMS nekomunikujeme, jen jak říkáš, takové ty organizační věci..
Zlatuska: Venca se aspoň rozhodl pro tu „správnou“, i když Škopková z toho nadšená nebyla, ale zdar lásce
chuanitka: tady na emiminu je ta diskuze? Nějak to neumím hledat..
Zítra se (bohužel nebo bohudík?) uvidíme, měl mi pohlídat Báru, ale zase mu něco do toho skočilo, takže mi nabídl auto, jelikož ho potřebuju, tak té „nabídky“ využiju (jedu k dr.). Prý si ji mám vzít sebou.. Nejvíc se děsím víkendu, achich, musím naplánovat nějaký „pochod“, abych nebyla doma a hlavně sama (i když to nejsem).
Víte co nejvíc bolí? Když se večer koukám na toho nic netušícího andílka, jak krásně spinká, a sní sníky..
Dobrou a ještě jednou moc děkuji, držíte mě v těch nejhorších chvílích!!!
no, to jo - Venca jo… na druhou stranu -Venca Blaženě nezahnul…
(ovšem postava Miluny mi připadá více než trefná)
Jo holky, kdyby šlo v životě všechno jako ve filmu… (ale v nějakym s tim happy-endem)
Misutko,
jo, tak kdyz ma rad vas i ji, tak to je fakt „borec“. Taky to u nas tak bylo (pri jeho prvnim uletu - ja byla cca v 6mesici tehu).
Ty jo, ale ze se ani o malou nepostara, tak to je fakt traged!!!! Ja nevim, mozna bych ho zkusila vydusit, ze si ji proste vzit s sebou nemuzes a at pekne hlida. Je to taky jeho dcera, kterou tak moc chtel, ne? Tak by ho snad neubylo, kdyby ji hodinku, dve pohlidal. Ma vubec poneti, co to obnasi?
Mam proste pocit, ze ma diky Tobe bajecny kldiny zivot a tak se nudi a hleda roztyleni…
dusicka: přitom to nechápu, ještě nedávno pořád dokola opakoval, že chce klid a teď se jako nudí?? Ach jo, je to strašně těžký, bolavý.. Říkám si, že to bude hodně komplikované, ale překonám to. (i když v tuhle chvíli si říkám, že je snad konec světa..
)
Jo, jo, k chlapum by se mel fasovat rovnou navod na pouziti ![]()
Bolave to je a at to dopadne jakkoli, tak jeste nejaky cas bude. Ale Ty jsi silna holka a mas nadhernou dcerku diky niz a pro kterou to vse zvladnes!!!!
Misutko, my jsme to prekonali dokonce dvakrat…
Poprve jsem byla v 6tem mesici tehu a on se zakoukal do blondate sekretarky byvaleho sefa… Chtel se odstehovat, ale ke kamaradovi, aby mel cas popremyslet (to mi rikal, ze nas ma rad, ale ze ji miluje)… Pak k tomu ale ani nedoslo. Zustal doma a vse se zklidnilo.
V unoru, asi mesic po smrti Rikysky najednou zase „neco“ a ze me nemiluje a chce se rozvest atd. Byl to sok, z niceho nic… Jeho rodina byla na moji strane a rekla, ze pokud chce jit, tak at jde. Ja ze zustavam… Tak sel. Byl necely tyden na hotelu, ale domu chodit, protoze ma praci z domu. Nevidali jsme se, protoze jsem byla v praci a nez jsem prijela dom, byl zase pryc. No a po necelem tydnu se stehoval zpatky.
To je tak se strucnosti. Pokud chces nejake podrobnejsi info, co a jak probihalo, tak to klidne pisnu a nebo to najdes v diskuzi Prezila jsem vlastni dite (Stejna situace).. Zhruba od strany 14, mozna az 16…
A jak je u vas? Je neco noveho?
Jo a taky jsem se chtela zeptat, jestli na toho Tveho nema nahodou taky vliv jeho maminka. Rikala jsi, ze spolu nemate zrovna dobry vztah…
mišutko jak se daří?
Já chci jen napsat, že my za svých osm let jsme měli taky dvě krize, pokaždé začal flirtovat s bývalkami, jednou s holkou, kterou měl na chvíli po rozvodu a podruhé s bývalou ženou.
Poprvé jsem věděla, že se stýkají trošku intenzivněji, ale mně běžné kávičky nevadí… když to není nic víc. Já si tehdy taky občas pokecala s bývalým. No ale když se vracel ze 14denní služebky a mně přišla esemeska: "Ahoj andílku, co kdybych se za tebou zítra zastavil? Vyzkoušeli bychom tu tvou vanu a pak bych ti to udělal. Tu masáž samozřejmě… a smajlíky… " Bylo mi jasný, že andílek já nejsem. Tak jsem chvilku zhluboka dýchala a pak mu zavolala. Věděl, že to omylem poslal mně a moc se omlouval, že je ožralý a že si pouštěli s kolegy péčko a že si prostě chtěl zaflirtovat… no oznámila jsem mu, že mě doma už nenajde.
Přes noc jsem si sbalila všechny své věci a natřikrát jsem to vezla k rodičům včetně kytek
Pak jsme si dali měsíc pauzu, moc věcí jsme si vysvětlili a zas to šlo dál.
Podruhé měl podobnou historku s bývalou manželkou, ale to se začal chovat divně a já sjela telefon
No už to nedělávám. Ale taky jsem se šmahem odstěhovala, v lednu do neobydleného baráku, kde netekla teplá voda a jezdila jsem se koupat a prát k rodičům asi 10 km daleko. Tehdy byla pauza taky asi měsíc.
Nám oběma ty pauzy moc prospěly. On zjistil, že beze mně nemůže být. Já zas zjistila, že bez něj být můžu
Ale s ním je to lepší.
Ovšem diametrální rozdíl mezi tvou a mou situací je ten, že můj má minulost vyřešenou, tehdy si skutečně jen chtěl zaflirtovat nebo zpestřit život, (a já taky nejsem svatá
) Na sex by nedošlo. S bývalou by prostě nevydržel žít, ani s jednou z nich. Jo a taky já jsem neměla malé děti. Ve tvé situaci bych to brala jako podraz nejvyššího kalibru.
Jen jsem ti to chtěla napsat, abys věděla, že se stávají různé věci a že co tě nezabije, to tě posílí. Mně obě ty situace posunuly, jsem mnohem silnější a vyrovnanější a věřím si. Na chlapovi už dávno tak nevisím. Přežiješ to a budeš mnohem silnější, věř mi ![]()
chuanitka: omlouvám se za zpoždění, o víkendu jsem „vypla“. Jak se daří? Mno, nijak. Pořád stejně, jen s tím rozdílem, že včera jsem poprvé nebrečela, je mi trochu lépe, ale stejně mě to pořád děsí. Dnes máme sraz, ohledně budoucnosti (?)- dá- li se to tak nazvat. Je mi blbě, nejsem schopná sníst normální porci, do toho gyn. problémy, a nejhorší- postupně přicházím o mléko. Malá pohubla, pořád pláče, UM moc nechce (myslím kvůli dudáku), a mě nervy pracují. Ráno to ještě jde, ale večer jsem „vyždímaná“, nic neteče. To jsem to dopadla
.
Vůbec se neozval, ani na Barču se nezeptal
. Moji rodiče jsou z toho špatní, jeho teta ještě víc, a jeho rodiče nevím, nikdo mě od nich „nepodpořil“, ale to ani nečekám. Jen ta teta (mimochodem sestra jeho matky).
Zatím to „jde“, musí, ale musím se „sebrat“, kvůli tomu mléku. Moc děkuju, jsi hodná.. Krásný den všem
Holka, drž se, ono se to zlepší. Teď prožíváš ty úplně nějbolavější dny, ale bude se to zlepšovat. Držím palce!!!!
L.
Mišutko a co jeho matka? Jak ta se k tomu staví? Vím, že jste řešila na tomto webu i chování skorotchýně k Vám…
Nemá náhodou v tom trošku prsty?
Pěkný večer, akorát jsem přišla se psem, byla jsem s ním na 5 minutové vycházce, dýl bohužel, doma v postýlce hajá beruška. Konečně dneska usnula dřív..
Nic jsme nevyřešili, on za mnou přišel s tím, že stále neví. Ach bože. Myslela jsem, že buď půjdeme spolu domů, nebo budeme řešit alimenty. On tvrdí, že chce být s námi, ale potřebuje čas… Teda nevím na co. NECHÁPU to, nechápu..
Jeho matka? Prý se tváří spokojeně, a říká, že je to jeho věc. Zajímavé, když se rozešel s bývalou, byla málem 1. světová, najednou je to jeho věc. Omyl: nás všech, tvoříme rodinu a tudíž se to rodiny týká… Je to možné, že mu dělá „přednášky“, zatímco ta moje pláče
.
Mlíčko se mi nepovedlo „nahodit“, je ho málo, nebo slabé, takže když jdeme papat, musím nejdřív UM, potom prso, které spíš žužlá, než saje. Tohle mě vadí nejvíc, že jsem přišla o méko!! Už aby to bylo za mnou, je to opravdu vyčerpávající ![]()
misutka píše:
Pěkný večer, akorát jsem přišla se psem, byla jsem s ním na 5 minutové vycházce, dýl bohužel, doma v postýlce hajá beruška. Konečně dneska usnula dřív..
Nic jsme nevyřešili, on za mnou přišel s tím, že stále neví. Ach bože. Myslela jsem, že buď půjdeme spolu domů, nebo budeme řešit alimenty. On tvrdí, že chce být s námi, ale potřebuje čas… Teda nevím na co. NECHÁPU to, nechápu..
Jeho matka? Prý se tváří spokojeně, a říká, že je to jeho věc. Zajímavé, když se rozešel s bývalou, byla málem 1. světová, najednou je to jeho věc. Omyl: nás všech, tvoříme rodinu a tudíž se to rodiny týká… Je to možné, že mu dělá „přednášky“, zatímco ta moje pláče.
Mlíčko se mi nepovedlo „nahodit“, je ho málo, nebo slabé, takže když jdeme papat, musím nejdřív UM, potom prso, které spíš žužlá, než saje. Tohle mě vadí nejvíc, že jsem přišla o méko!! Už aby to bylo za mnou, je to opravdu vyčerpávající
To snad není možný, to je chlap tohleto? A kdo to má vědět? Asi by pán nejraději nehnul prstem a měl vše.
Hele a on to je asi fakt přesně ten typ, kde jak budeš chápající a v klidu, tak ať odejde kam a za kým chce, tak se to pokaždé vrátí - ale asi ani oč stát…