Nevyřešitelný problém (?)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1334
21.8.09 21:39

Nesnáším anonymy, který tohle napíšou a pak mlčej!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
22.8.09 07:02

Misutko,
jesdnou jsem přispěla jen kratičkou větou, ne jak ostatní holky, ale chtěla jsem ti ještě napsat, že musíš věřit, že tě čeká ohodně hezčí život s někým jiným :wink: Kamarádka měla podobný osud, jen přítel si tři měsíce před porodem našel někoho jinýho. Žili spolu cca 4 roky a 7 let dohromady. Teď bude mít malý rok a před půl rokem si náhodně našla nového kamaráda a nakonec je z toho láska jako trám. Malého má moc rád a bere ho jako vlastního.
Přeji ti něco podobného :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
7.10.17 11:45
@misutka píše:

Ahojky vím že to už je XXX let :) přečetla jsem si celou diskuzi.. A jsi opravdu statečná… Ja to měla podobně ale bez dítěte… :) no ale proč píšu… Zajímá mě jak to máš teď po X letech.. Jestli se vrátil? Nebo přišel někdo nový… ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44320
7.10.17 13:24

Mam pocit, ze tenkrat to melo pokracovani v uzavrene skupine.

Dnesni emimino by ji rozcupovalo, ze kuje pikle, jak zabranit styku svych deti a nove partnerky jejich otce, na ktere ma on stejne pravo jako matka.Je dobre, ze nekdo ozivil diskuzi starou spousty let. I tady jse videt ten posun v mysleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
7.10.17 13:53
@Jana206 píše:
Mam pocit, ze tenkrat to melo pokracovani v uzavrene skupine.Dnesni emimino by ji rozcupovalo, ze kuje pikle, jak zabranit styku svych deti a nove partnerky jejich otce, na ktere ma on stejne pravo jako matka.Je dobre, ze nekdo ozivil diskuzi starou spousty let. I tady jse videt ten posun v mysleni.

TP ano to máš pravdu :) škoda chtěla bych to dočíst… :palec: zakladatelka tu už nejspíš není.. Fakt mě zajímá jak to dopadlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
7.10.17 13:54

@darinka23
Tak yjsem dočetla diskuzi, škoda, zakladatelka už tady nebyla od r. 2015, tak se asi závěr nedozvíme, tak snad se má dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
7.10.17 13:55
@misutka píše:

Ahojky, četla jsem tvůj příspěvek… Je už hodně starý… Jen by mě zajímalo jak to vše v tvém životě dopadlo… Opravdu si byla statečná :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
7.10.17 13:56
@Pety2 píše:
@darinka23
Tak yjsem dočetla diskuzi, škoda, zakladatelka už tady nebyla od r. 2015, tak se asi závěr nedozvíme, tak snad se má dobře :-)

No štve mě to.. Fakt jsem zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44320
7.10.17 14:08

Do uzavřené skupiny může vpustit jen ona, a už tu není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí