Nevyzvednuti zásilky na dobírku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.5.19 10:09

@Chiquinquirá Přijatá data do systému znamená, že GLS fyzicky balík ještě nemá u sebe, pouze jen eshop vytvořil adresní štítek. Napsala bych přímo eshopu, že to stornuješ.

• Citovat
  • Upravit
15434
4.5.19 10:13

@Chiquinquirá Co je to vůbec za eshop?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
4.5.19 10:23

Jde konkrétně o tento řetízek:https://s-mania.com/…etizek-mama/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.19 10:39

@Chiquinquirá To jsou nějací vykukové. Obchodní podmínky nijaké, nikde IČ, DIČ, firma. Adresa sídla je podle map v nějakým kravíně, možná to je jen depo GLS..kdo ví. Normálně jim napiš, že stornuješ objednávku, kdyby to poslali, nepřebírej a příště se dívej, kde nakupuješ.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.5.19 10:42

@Chiquinquirá pracuju v zásilkovně a těch nepřebraných dobírek je fakt dost, mě by to nenapadlo, když si něco objednám, ale právě co tam pracuju jsem zjistila, že to je opravdu dost třeba i 20 %, takže bych se toho nebála, max. zaplatíš poštovné, což bys platila i když bys pak zásilku vracela…

• Citovat
  • Upravit
15434
4.5.19 10:49
@Anonymní píše:
@Chiquinquirá To jsou nějací vykukové. Obchodní podmínky nijaké, nikde IČ, DIČ, firma. Adresa sídla je podle map v nějakým kravíně, možná to je jen depo GLS..kdo ví. Normálně jim napiš, že stornuješ objednávku, kdyby to poslali, nepřebírej a příště se dívej, kde nakupuješ.

Ano, firma je polská a ta adresa je jen depo GLS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
4.5.19 10:50
@Anonymní píše:

Už jsem psala jim i GLS tak snad to pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15434
4.5.19 10:51
@Anonymní píše:
@Chiquinquirá pracuju v zásilkovně a těch nepřebraných dobírek je fakt dost, mě by to nenapadlo, když si něco objednám, ale právě co tam pracuju jsem zjistila, že to je opravdu dost třeba i 20 %, takže bych se toho nebála, max. zaplatíš poštovné, což bys platila i když bys pak zásilku vracela…

Oni vyhrožují paušálním poplatkem při nepřevzeti balíku ve výši 25 eur…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19336
4.5.19 10:53
@Chiquinquirá píše:
Jde konkrétně o tento řetízek:https://s-mania.com/…etizek-mama/?…

Vždyť to jsou podvodníci https://www.podvodne-firmy.com/…i-na-policii#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.19 10:54

@ivašot. já teda našla, že asi sídlí ve Slovinsku. Na FB maj stránky. Ano poplatek tam je, ale obchodní podmínky se zdají být jednostranné. Nejsou v souladu s naším řádem.

• Citovat
  • Upravit
15434
4.5.19 11:00
@Anonymní píše:
@ivašot. já teda našla, že asi sídlí ve Slovinsku. Na FB maj stránky. Ano poplatek tam je, ale obchodní podmínky se zdají být jednostranné. Nejsou v souladu s naším řádem.

Je to možný, já jen koukla na tu právní formu a hádala jsem Polsko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
4.5.19 11:19

Holky ani nevíte, jak jsou pro mne informace, které mi dáváte důležité. Děkuji vám :kytka: nenapadlo mě tak brousit po internetu a hledat jestli to nejsou podvodníci.
Takže by se eventuálně nic nestalo kdybych zboží nepřevzala? Jak jsem psala výše. Vyrozuměla jsem GLS a tu firmu a čekám akorát na odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
4.5.19 11:23

@Chiquinquirá ono by se nic nestalo ani normalně, navíc od takové firmičky…klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.19 11:39

@Chiquinquirá V tomhle případě, bych to vůbec nehrotila. Nemaj páky, ale fakt si dávej pozor, kde u koho nakupuješ. Nejlepší je pídit se po obchodních podmínkách, opravdu si je pročíst, pokud je eshop pouze zprostředkovatel a ty objednáš, oni objednají vlastně za tebe někde v Číně, zkásnou peníze a pak už je to tvůj boj. To si pak můžeš nakupovat v Číně sama a bez přirážky. Reklamace s tebou už nikdo řešit nebude, vrácení peněz se vleče atd. atd. Takže koukat a prověřovat, navíc eshop tvářící se česky s příponou. com, pokud to není nějaká nadnárodní firma nebrat.

• Citovat
  • Upravit
3204
4.5.19 11:40

Tady je ten samý přívěsek za 24kc
https://www.vova.com/…169-m6549033

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie