Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@unuděná píše:
Jenze dovedes si predstavit chlapa, ktereho by si tva dcera vzala a tebe by to tak vytocilo, ze budes trucovat roky? Ze ji nepohlidas dite, kdyz ona je v nemocnici a manzel pracovne mimo? I kdyby byl cernej jak bota a mel 4 nohy, tak ja bych tohle. proste dceri neudelalaa jeste pak po ni chtela pomoct ve svych zalezitostech, protoze prece ona je jejich dite..
Jo rodiče jsou divný a fakt bych s nima utnula kontakt, o tom žádná. Jen je zakladatelka první, kdo to přizná a je třeba dalších x věci, který rodičům vadí a teď to fakt takto oplaci. Jestli by při odvozu dcery na jip, pili skutečně
vesele kafe na zahradě ale nevíme nikdo, ta situace nenastala. Já bohužel znám případ, kdy se dítě dospělé chová hrozně a občas by si klepnout přes prsty zasloužilo. Co by tady ale psalo, si dokážu taky představit.
@Anonymní píše:
Ja to obycejne zvladam, ale dnes me to fakt sejmulo, brecim tady, vubec nevim co reknu v praci.. z nemocnice doktorka volala mym rodicum ze ty deti tam nemuzou zustat, ze prece nebude volat policii no nakonec je hlidali zdravotní sestry na sesterne a do příjezdu manzela pak mestska policie mi je vozila v autetolik dobrých cizích lidí a rodice se na nas vykaslali. naštěstí to probehlo dobre, neslo o velkou operaci a za 12h jsem sla ma reverz domu manzel se vratil na sluzebku, ale proste šíleny, nejdříve jsem na ne taky mívala vztek, ted uz jen brečím, neumim si představit takhle se ke svým detem otočit zady pro nic. manzel miluje i moje první dite jako vlastní, nepije, pracuje.. otec prvního ma VS, drahe auto, dům, ale zazila jsem s nim peklo, podle mých rodicu byl narozdil od „tohoto chudáka“ dobrá partie
je to hrozný melo by mi to byt jedno ale strašně me to od nich bolí, ty deti za to prece nemůžou
manzel dela na stavbě, do zahraničí jezdí právě skrz peníze, i bez VS se nemáme špatně, ale rodiče jsou strašně konzervativní a zasadovi, s věkem spíš pořad více
odkud jsi? nešlo by se třeba domluvit s nějakou jinou maminkou, kamarádkou a v případě takových nouzovek si pohlídat?
@Anonymní píše:
Ja to obycejne zvladam, ale dnes me to fakt sejmulo, brecim tady, vubec nevim co reknu v praci.. z nemocnice doktorka volala mym rodicum ze ty deti tam nemuzou zustat, ze prece nebude volat policii no nakonec je hlidali zdravotní sestry na sesterne a do příjezdu manzela pak mestska policie mi je vozila v autetolik dobrých cizích lidí a rodice se na nas vykaslali. naštěstí to probehlo dobre, neslo o velkou operaci a za 12h jsem sla ma reverz domu manzel se vratil na sluzebku, ale proste šíleny, nejdříve jsem na ne taky mívala vztek, ted uz jen brečím, neumim si představit takhle se ke svým detem otočit zady pro nic. manzel miluje i moje první dite jako vlastní, nepije, pracuje.. otec prvního ma VS, drahe auto, dům, ale zazila jsem s nim peklo, podle mých rodicu byl narozdil od „tohoto chudáka“ dobrá partie
je to hrozný melo by mi to byt jedno ale strašně me to od nich bolí, ty deti za to prece nemůžou
manzel dela na stavbě, do zahraničí jezdí právě skrz peníze, i bez VS se nemáme špatně, ale rodiče jsou strašně konzervativní a zasadovi, s věkem spíš pořad více
Aha
To je fakt hrůza no
hele někde děti mlátí, v 18 mají na ně dluhy, tobě udělali tohle… Je to smutný! Hodně! Utonula bych veškerý kontakt!
@Bubla Bůčková píše:
Hele chápu.. Nadruhou stranu tady je přesně to „B“. Většina tu dělá svatousky a nic nepřizná a řeší se jen to „A“,že rodiče nehlídaji, ale už neřeknou to B. Díky za upřímnost. Samozřejmě je to od obou pitomost, ale prostě důvod mají, tečka.
jako nevíme, co vše tam ještě je, ale chovat se takto jen proto, že si vzala chlapa bez VŠ? to je šílený… jo, kdyby fetaka, alkače, kdyby ji mlátil a ona to věděla a přehlížela, protože tyvoleláska, ale to, že chlap nemá vš přece není žádná charakterová vada…
jinak chovala bych se k nim, jak oni ke mě. bez zájmu.
Zakladatelko vybodni se na to, tihle „rodice“ ti za to nestoji. Nejen, ze kaslou na vnoucata, kaslou i na vlastni dite a bude ti lepe, kdyz s nimi proste nebudes komunikovat. Protoze co ti to ted prinasi? Par stovek detem na Vanoce? Za to to fakt nestoji.Tech negativ je mnohem vic zkratka. A spolehat se na to, ze casem dostanou rozum, je hloupost-kdyz ho nedostalu po roce, dvou…Mimochodem, rekla jsi rodicum pravdu, proc jsi od exmanzela odesla?
@unuděná píše:
Zakladatelko vybodni se na to, tihle „rodice“ ti za to nestoji. Nejen, ze kaslou na vnoucata, kaslou i na vlastni dite a bude ti lepe, kdyz s nimi proste nebudes komunikovat. Protoze co ti to ted prinasi? Par stovek detem na Vanoce? Za to to fakt nestoji.Tech negativ je mnohem vic zkratka. A spolehat se na to, ze casem dostanou rozum, je hloupost-kdyz ho nedostalu po roce, dvou…Mimochodem, rekla jsi rodicum pravdu, proc jsi od exmanzela odesla?
Ano, opravit název… Tohle není nezájem o vnoučata, to je nezájem o vlastní dítě ![]()
@Bubla Bůčková oni se teda o me i bratra starali vzorne, možná az moc, ale nesnesou ze uz si ve 40ti dite dela veci po svem no, teda ano, ale pak to pro ne haslo
sami ale nevahaji chtit dovest tam to odvest toto, to je jim manzel dobrý ![]()
@unuděná nebyli jsme manzele, byl to jen pritel, miminko prekvapeni, ale pro moje rodice nemyslitelné, dite bez svatby, ze jsme se rozesli atd. on ale byl agresivní, pil, zahybal mi.. vzit si ho tak se trapim cely život a ano věděli to, ale nevěřili
@Anonymní píše:
@Bubla Bůčková oni se teda o me i bratra starali vzorne, možná az moc, ale nesnesou ze uz si ve 40ti dite dela veci po svem no, teda ano, ale pak to pro ne haslosami ale nevahaji chtit dovest tam to odvest toto, to je jim manzel dobrý
A proc jim pomaha? Kdyz ho zjevne tak desne nesnasej?
A moc vam vsem dekuji ja si uvědomuji ze jsem udelala take chyby ale současny manzel je moc hodný člověk a nezaslouží si od nich takovou kritiku nicméně je to dospěly chlap, ale deti je mi lito moc a i toho ze by stačila malá pomoc aby jsme to měli mnohem jednodušší
@Bubla Bůčková píše:
Hele chápu.. Nadruhou stranu tady je přesně to „B“. Většina tu dělá svatousky a nic nepřizná a řeší se jen to „A“,že rodiče nehlídaji, ale už neřeknou to B. Díky za upřímnost. Samozřejmě je to od obou pitomost, ale prostě důvod mají, tečka.
Ta vnoučata za tohle všechno můžou? To tu babičku neláká své vnouče obejmout, popovídat si, číst mu před spaním? Ta jejich nenávist je tak silná, že ani to nevinné dítě nechtějí vidět? V tom případě si myslím, že je dobře, že vnoučata nechtějí. Jen by ty děti dýchaly ten jed, co je v jejich domácnosti. ![]()
@unuděná on to dela kvůli mně no. dětství jsme meli krásný, mam rodiče rada a je těžké pretahat vztahy
o to vic me to od nich bolí
@Bubla Bůčková píše:
Tak tohle B opravdu není žádná omluva, ty bys přestala vídat vlastní dítě a zavrhla vnoučata jen proto, že si dcera nezvolila z tvého pohledu vhodného muže? Důvod to je, ale pěkně blbý a o těch lidech hodně vypovídá.
Ja to obycejne zvladam, ale dnes me to fakt sejmulo, brecim tady, vubec nevim co reknu v praci.. z nemocnice doktorka volala mym rodicum ze ty deti tam nemuzou zustat, ze prece nebude volat policii no nakonec je hlidali zdravotní sestry na sesterne a do příjezdu manzela pak mestska policie mi je vozila v aute
tolik dobrých cizích lidí a rodice se na nas vykaslali. naštěstí to probehlo dobre, neslo o velkou operaci a za 12h jsem sla ma reverz domu manzel se vratil na sluzebku, ale proste šíleny, nejdříve jsem na ne taky mívala vztek, ted uz jen brečím, neumim si představit takhle se ke svým detem otočit zady pro nic. manzel miluje i moje první dite jako vlastní, nepije, pracuje.. otec prvního ma VS, drahe auto, dům, ale zazila jsem s nim peklo, podle mých rodicu byl narozdil od „tohoto chudáka“ dobrá partie