Nezletilá a těhotná

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3477
11.2.14 14:16

@boball To asi je a když přítel má dobrou práci, tak proč ne, že :nevim:

• načítám...
4
11.2.14 14:16

Dendule4 Moc děkujiza potporu..

• načítám...
1172
11.2.14 14:18

Tak ji nechte, třeba přítel dobře vydělává, má svůj byt a už jsou na tom líp než spousta lidí o deset let starších se dvěma dětmi a obří hypotékou. ;-) Jinak zakladatelko, nezvažovala si zplnoletnění? Museli byste se tedy vzít, podáte návrh k soudu na povolení sňatku a tím pádem zplnoletnění, těhotenství bývá bráno jako jeden z důvodů, kdy to soud povolí. Obzvlášť pokud máte dobré zázemí, kde bydlet, z čeho sebe i dítě zaopatřit atd. Potom budeš plnoletá, dítě bude ve Tvé péči, přítel (v té době už tedy manžel) bude zapsaný v rodném listě, rodičák bude už chodit taky na tebe a bude to bez problémů. Já bych to na Tvém místě určitě udělala. Jinak přeji hodně štěstí, chce to odvahu, ale znám spoustu mladých maminek a rozhodně se nedá říci, že by nedokázali být zodpovědné a dobře se o miminko postarat, někdy líp jak ty třicetileté matky.

Příspěvek upraven 11.02.14 v 14:21

• načítám...
15113
11.2.14 14:19

@Kelly3 Nevím,nedovolila bych to dceři, do osmnácti let, a hlídala bych prášky. :mrgreen:

• načítám...
3477
11.2.14 14:21

@boball Tak jasný, to asi každá matka :) pokud mi bude chtít dcera zdrhnout dřív než v 18ti, tak má smůlu :D

• načítám...
4214
11.2.14 14:22
@kopejka píše: Řekla bych, že pokud je přítel plnoletý tak může, jen trochu nechápu těhotenství v 16-ti letech. Sama jsi ještě dítě, ale nakonec je to tvá věc :think:

Co na tom nechápeš? :) Selhala antikoncepce. :cert:

• načítám...
3477
11.2.14 14:23

Ale jinak máma mě měla v 17ti letech a musela se zplnoletnit, když se chtěla vdávat.

• načítám...
14309

Su prazdniny.. :mrgreen:

• načítám...
31292

Dovolila nedovolila, bůhví jaké byly doma poměry. MOžná že mamince vyhovovalo, že je mladá z baráku :nevim: a nemusí se starat. Já bohužel i takové znám…

Jinak @Leoonka podle mě je nejjednodušší zajít na matriku, sepsat uznání otcovství (aby byl otec v RL a pak prcka určitě nedají tvé mámě, protože bude mít plnoletého zákonného zástupce-tvého partnera). A pak bych přemýšlela o svatbě a tvém zplnoletnění.

• načítám...
7602
11.2.14 14:24

Twl, já šla z baráku v devatenácti letech a to byl kolem toho ale takový humbuk :roll: Takže tohle taky dost dobře nechápu.
Navíc jsem od patnácti měla antikoncepci a běda kdybych jí nebrala poctivě nebo přišla v 16letech těhotná 8o

• načítám...
G12
11.2.14 14:25
@Erian píše:
Twl, já šla z baráku v devatenácti letech a to byl kolem toho ale takový humbuk :roll: Takže tohle taky dost dobře nechápu.
Navíc jsem od patnácti měla antikoncepci a běda kdybych jí nebrala poctivě nebo přišla v 16letech těhotná 8o

v každé rodině jsou jiné poměry a priority :nevim:

• Upravit
3477
11.2.14 14:26

@Mar__tanka1983 Přesně i tohle je možný, že mamince to vyhovovalo nebo prostě spolu neměly pěkný vztah :nevim:

• načítám...
61
11.2.14 14:27
@Mar__tanka1983 píše:
Dovolila nedovolila, bůhví jaké byly doma poměry. MOžná že mamince vyhovovalo, že je mladá z baráku :nevim: a nemusí se starat. Já bohužel i takové znám…Jinak @Leoonka podle mě je nejjednodušší zajít na matriku, sepsat uznání otcovství (aby byl otec v RL a pak prcka určitě nedají tvé mámě, protože bude mít plnoletého zákonného zástupce-tvého partnera). A pak bych přemýšlela o svatbě a tvém zplnoletnění.

jako nezletilá na matriku ne-e. POdat žádost o uznání otcovství na okresním soudu. Je to stejně jako na matrice, jen za přítomnosti soudního zástupce. U nezletilé slečny to jinak nejde.

• načítám...
15113
11.2.14 14:27
@Kelly3 píše:
Ale jinak máma mě měla v 17ti letech a musela se zplnoletnit, když se chtěla vdávat.

Vždyt to říkám, dřív to měly holky těžké nebylo zvykem chodit na gyndu někdy v patnácti. Nakonec prášky taky většinou doktor nenapsal, doma se o sexu taky moc nemluvilo, jen rodiče tiše doufali, že to zrovna tu jejich holku nepotrefí, no a když se stalo, prostě se vdala.Dnes mne právě překvapuje, že když je úplně jiná doba, že se toto stává.

• načítám...
4214
11.2.14 14:28
@boball píše:
@Kelly3 Nevím,nedovolila bych to dceři, do osmnácti let, a hlídala bych prášky. :mrgreen:

hlídat prášky bys mohla :) pokud je bere poctivě, tak je chyba na straně výrobce s praxí. :) dnes nějak u náctiletých rozšířené.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100