Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chudák Kuba… To ho trefí… Sakra kluků, já bych ti takovou natahla
to sis nemohl vzít kondom? Máš X sourozenců a ty přivedes na svět další bez matky… Fakt
ha jsem se vztekla za Kubu. Prosímte nedělej hrdinů a zajistí si testy otcovství… Snad se jako otec neprokážes a pokud ano, velmi zvaž adopci. To fakt nejde na jedny ramena naložit Kubovi takové starosti…
Moc ti rozumím, zakladateli. Poradit ti nijak zásadně nedokážu, ale držím ti palce. Ještě vidím jednu možnost (netuším, zda reálnou) - když by nebylo v Kubových silách ti pomáhat (a nebylo by fér to od něj nějakým nátlakem vyžadovat), najít někoho, kdo by ti s tím pomohl. Třeba by tě mohli vzít do nějakého zařízení pro mladistvé matky (mladistvý otec holt není tak častá věc) nebo přes OSPOD nebo FOD najít vhodné pěstouny, kteří by ti umožňovali být s miminkem co nejvíc. Koukni na internet na nějaké poradny. Mně napadá zatím jen: https://hnutiprozivot.cz/
@Masina no já teda jen doufám, že to tak nedopadne. Taky do toho všeho má co mluvit nezletilá rodička a její maminka.
Spal jsem s ní asi druhý nebo třetí den, co začala v září školsa, prostě ten první týden. Já nechtěl, aby to nikdo ve škole, že se graodešla věděl, věděli to jen tři hodně blízcí kamatrádi, ale ty k nám na školu nechodí. Jenže Kuba zaměstnává týpka co jeho synovec choidí k nám do školy a ten to tam všechno vyblil, uplně ostuda. Hned ten první den, tak jsem tam potom už pár dní nešel. Do toho Kuba furt s tou sociálkou a už toho bylo dost. Pak už jsem se uklidnil, uvedomil si, že t byla blbost, Kuba na konec ještě dva měsíce na tu socku takže pak už to bylo lepší a o školy jsem se vrátil. Jinak Kuba už to ví, strašně zuřil, jsem mu to říkal po telefonu a až dá děti spát tak si prej promluvíme
Spal jsem s ní asi druhý nebo třetí den, co začala v září školsa, prostě ten první týden. Já nechtěl, aby to nikdo ve škole, že se graodešla věděl, věděli to jen tři hodně blízcí kamatrádi, ale ty k nám na školu nechodí. Jenže Kuba zaměstnává týpka co jeho synovec choidí k nám do školy a ten to tam všechno vyblil, uplně ostuda. Hned ten první den, tak jsem tam potom už pár dní nešel. Do toho Kuba furt s tou sociálkou a už toho bylo dost. Pak už jsem se uklidnil, uvedomil si, že t byla blbost, Kuba na konec ještě dva měsíce na tu socku takže pak už to bylo lepší a o školy jsem se vrátil. Jinak Kuba už to ví, strašně zuřil, jsem mu to říkal po telefonu a až dá děti spát tak si prej promluvíme
Spal jsem s ní asi druhý nebo třetí den, co začala v září škola, prostě ten první týden. Já nechtěl, aby to nikdo ve škole věděl, že odešla ségra. Věděli to jen tři hodně blízcí kamarádi, ale ty k nám na školu nechodí. Jenže Kuba zaměstnává týpka co jeho synovec chodí k nám do školy a ten to tam všechno vyblil, uplně ostuda. Hned ten první den, tak jsem tam potom už pár dní nešel. Do toho Kuba furt s tou sociálkou a už toho bylo dost. Pak už jsem se uklidnil, uvedomil si, že to byla blbost, Kuba nakonec ještě dva měsíce na tu socku nešel takže pak už to bylo lepší a do školy jsem se vrátil. Jinak Kuba už to ví, strašně zuřil, jsem mu to říkal po telefonu a až dá děti spát tak si prej promluvíme
Příspěvek upraven 27.01.20 v 21:38
@Nevimsivubecrady no nemusíš to posílat 6× ![]()
já se Kubovi nedivím, snažíš se mu fakt posr.at život ještě víc, než už ho má
možná by tě mohl také v 18 vyhodit a starej se chlapečku sám, když jsi tak chytrý a vyrábíš jenom průs. ery
@Nevimsivubecrady píše:
Spal jsem s ní asi druhý nebo třetí den, co začala v září školsa, prostě ten první týden.
Takze 3. nebo 4. zari, co by odpovidalo terminu porodu 27. nebo 28. kvetna, podle toho, kdy mela slecna ovulaci by to mohlo byt i o nekolik malo dni pozdeji. To je pro tebe celkem blbe, ciste matematicky otehotnela zhruba v te dobe, kdy jste spolu meli sex.
No jsem to hodněkrát zmáčknul. Seknul se mi telefon, protože s ním Kuba třísknul, jak jsem přišel domu a on volal tý holce a chtěl k telefonu její mámu. Já nedělám jenom průšvihy, myslete si co chcete, mě je to jedno, třeba, že jsem největší hajzl. Naštěstí Kuba není takový, má mě rád a i když řval dost a být u něho v dosahu asi jednu chytnu, že by mě někdy vyhodil neřekl. Naopak, že mě má rád, že ho strašně štve, že jsem si zkazil život, že mu na mě záleží a takový věci řval a ne, že by mě vyhodil. Nevím o co vám jde pořád. Jestli vy jste dokonalá, tak gratuluju, no já ne. Udělal jsem hroznou chybu, jsem si toho vědomej, ale vy nemůžete vědět, jaký já jsem, jaký je Kuba a jak to doma máme. Asi nevíte, že se třeba mají lidi rádi a pomáhají si, to mě mrzí, že to neznáte, ale u nás to tak je. Já věřím, že Kuba za chvíli vychladne a večer si promluvíme a něco vymyslíme. On je totiž hodnej.
@Nevimsivubecrady ano Kuba je hodnej, on je až moc hodnej a ty toho zneužíváš,
a ne nejsem dokonalá a také si v rodině pomáháme, ale snažíme se nedělat víc problémů než je nutné
@stinga
No, ja nevim, mne neprijde, ze by toho tazatel nejak zneuzival. Podle vseho si toho, co pro nej Kuba dela, vazi a obvykle se chova dobre. V situaci, kdy jeho sestra opustila rodinu, to pro nej muselo byt hrozne, bal se, ze pujde do decaku a prijde o rodinu, opil se a udelal zrejme nejvetsi chybu sveho zivota. A mel tu smulu, ze dotycna neuzivala antikoncepci a mela zrovna ovulaci. Me je toho kluka hlavne lito, cely zivot seka dobrotu a kvuli jedine blbe noci ma najednou zivot vzhuru nohama. Jako kdyby nemel i tak v zivote smuly dost.
@Nevimsivubecrady Podivej, na Kubu je toho hodne. Opustila jej partnerka, zustal sam na ctyri deti, dela, co je v jeho silach a do toho jeste tohle. On vas ma rad a snazi se, abyste se meli dobre a neplanovane tehotenstvi nezletilych byva velmi slozite v kazde rodine, a to i v pripade, kdyz budouci rodice tvori par a pochazeji z normalne fungujicich rodin.
Snaz se mit pro Kubu pochopeni, pomahej doma, at vidi, ze nejsi dite, ktere potrebuje peci, ale dospely chlap, ktery zvladne prevzit zodpovednost.