Nesnáším přítele sestry >:/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1185
6.6.13 14:06

@mařenkaa kiež by to šlo.. lenže ja mám rodinu v cz, ona študuje v BB keď nebude chcieť ani ju nenájdem. A odtiahnuť ju od neho..? Kam?
Navyše je odo mňa staršia o dva roky, mala by byť rozumnejšia…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
6.6.13 14:10

@admin je to nutné opravovať názov diskusie?? :roll: Keby ste tak radšej opravovali tie, kde sú chyby, alebo sú napísané capslockom… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
6.6.13 14:16

Ach jo, no snad byl fakt „jen“ zhulený. Bhužel nemůžeš udělat vůbec nic. Láska je slepá a blbá, snad procitne brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
6.6.13 14:16

.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 16:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
6.6.13 14:17

.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 16:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarkasa
6.6.13 14:22

Jo nebylo by špatný přeložit to do češtiny ;) Ale jinak k tématu. Bohužel, ty s tím nic nenaděláš! Moje sestra se taky dost blbě zamilovala a i když jsme jí to všichni říkali, byli jsme všichni blbí! Musí si na to dojít sama… anebo na to nedojde ani po 14-ti letech jako ta moje a ty s tím vůbec nic nenaděláš! Je to hnusný dívat se jak se dobrovolně ničí člověk kterýho máš ráda :( moc dobře to znám. Se*e mě to ani nevíš jak, ale bohužel :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1185
6.6.13 15:03
@sarkasa píše:
Jo nebylo by špatný přeložit to do češtiny ;) Ale jinak k tématu. Bohužel, ty s tím nic nenaděláš! Moje sestra se taky dost blbě zamilovala a i když jsme jí to všichni říkali, byli jsme všichni blbí! Musí si na to dojít sama… anebo na to nedojde ani po 14-ti letech jako ta moje a ty s tím vůbec nic nenaděláš! Je to hnusný dívat se jak se dobrovolně ničí člověk kterýho máš ráda :( moc dobře to znám. Se*e mě to ani nevíš jak, ale bohužel :nevim:

No a ako to dopadlo u vás?? 8o Keď, ja by som sa s tým mohla dočasne zmieriť (ale fakt len dočasne!!!) ale bojím sa, že buď:

• s ním ostane a budú mať spolu rodinu, čo je úplne najhoršia varianta a ona príde alebo po prípade (ešte horšie) nepríde na to aký je /pííííp/
  • s ním zostane ešte nejakú dobu a dostane sa do takých prúserov, že bude pozde :cert:

@tamata ja viem písať aj po česky, ale pripadala by som si asi ako blbka… :nevim: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
6.6.13 19:51

.

Příspěvek upraven 30.01.14 v 21:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
6.6.13 20:17

@tamata no veď, ja tiež…akoby si tým neviem ako pomohli. Keďže zvyšok textu, celých 48 či koľko riadkov, zostalo v slovenčine :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
7.6.13 09:29

@Sebinah Udělala jsi asi co si mohla, musí si na to přijít sama. Až se spálí, tak pozná, jakého vola měla doma. Já jsem taky nikdy přes zamilovanost neviděla a když se teď na vše dívám zpětně, tak si říkám bože, jak jsem mohla být s někým takovým. :roll: Prostě ti nezbývá, než to asi překousnout. :think: Je to její život a bude na tebe akorát nazlobená, že se jí do toho pleteš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí