Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mařenkaa kiež by to šlo.. lenže ja mám rodinu v cz, ona študuje v BB keď nebude chcieť ani ju nenájdem. A odtiahnuť ju od neho..? Kam?
Navyše je odo mňa staršia o dva roky, mala by byť rozumnejšia…
@admin je to nutné opravovať názov diskusie??
Keby ste tak radšej opravovali tie, kde sú chyby, alebo sú napísané capslockom… ![]()
Ach jo, no snad byl fakt „jen“ zhulený. Bhužel nemůžeš udělat vůbec nic. Láska je slepá a blbá, snad procitne brzy.
Jo nebylo by špatný přeložit to do češtiny
Ale jinak k tématu. Bohužel, ty s tím nic nenaděláš! Moje sestra se taky dost blbě zamilovala a i když jsme jí to všichni říkali, byli jsme všichni blbí! Musí si na to dojít sama… anebo na to nedojde ani po 14-ti letech jako ta moje a ty s tím vůbec nic nenaděláš! Je to hnusný dívat se jak se dobrovolně ničí člověk kterýho máš ráda
moc dobře to znám. Se*e mě to ani nevíš jak, ale bohužel ![]()
@sarkasa píše:
Jo nebylo by špatný přeložit to do češtinyAle jinak k tématu. Bohužel, ty s tím nic nenaděláš! Moje sestra se taky dost blbě zamilovala a i když jsme jí to všichni říkali, byli jsme všichni blbí! Musí si na to dojít sama… anebo na to nedojde ani po 14-ti letech jako ta moje a ty s tím vůbec nic nenaděláš! Je to hnusný dívat se jak se dobrovolně ničí člověk kterýho máš ráda
moc dobře to znám. Se*e mě to ani nevíš jak, ale bohužel
No a ako to dopadlo u vás??
Keď, ja by som sa s tým mohla dočasne zmieriť (ale fakt len dočasne!!!) ale bojím sa, že buď:
@tamata ja viem písať aj po česky, ale pripadala by som si asi ako blbka…
![]()
@tamata no veď, ja tiež…akoby si tým neviem ako pomohli. Keďže zvyšok textu, celých 48 či koľko riadkov, zostalo v slovenčine
![]()
@Sebinah Udělala jsi asi co si mohla, musí si na to přijít sama. Až se spálí, tak pozná, jakého vola měla doma. Já jsem taky nikdy přes zamilovanost neviděla a když se teď na vše dívám zpětně, tak si říkám bože, jak jsem mohla být s někým takovým.
Prostě ti nezbývá, než to asi překousnout.
Je to její život a bude na tebe akorát nazlobená, že se jí do toho pleteš.